Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 9.271
budim se u 9h ali volim u tišini da pijem kafu . Nema zujanja, pevanja. koliko dugo možeš da ne pričaš ujutru?Nedeljom od 9 ujutro![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
budim se u 9h ali volim u tišini da pijem kafu . Nema zujanja, pevanja. koliko dugo možeš da ne pričaš ujutru?Nedeljom od 9 ujutro![]()
Na kraju niko neće da me udomiMoj papagaj voli da ima svoj mir. I ja zbog njegove psihe ne primam goste . Nešto je nervozan u poslednje vreme, mnogo psuje. Pa da ga ne deranžiramo![]()
Ti nemoj da se doseliš kod meneJa sam juče u 8 ujutru pravila musaku. Brinem se već za sebe.
Zauvek?budim se u 9h ali volim u tišini da pijem kafu . Nema zujanja, pevanja. koliko dugo možeš da ne pričaš ujutru?
Znaš da nosiš kese iz radnje, pa da razmislim?Zauvek?![]()
ZnamZnaš da nosiš kese iz radnje, pa da razmislim?
Imam rešenje. Lakiraj nokte u 8h ujutru. To nije bučno. Ionako to radiš nedeljom. A kasnije pravi musakuJa sam juče u 8 ujutru pravila musaku. Brinem se već za sebe.
Neka, sama ću nositi keseZnam
Još pride mogu da te vodim na BMK kad peva uživo![]()
![]()
A možda je to bolja varijanta?Na kraju niko neće da me udomi![]()
Tako izgledaA možda je to bolja varijanta?
Senči te odmah upregla. Aj na pijacu, šetaj papagaja.
![]()
Neeeeee, ja ga odgovaramA možda je to bolja varijanta?
Senči te odmah upregla. Aj na pijacu, šetaj papagaja.
![]()
Pa to zna svako?A jel znaš da nižeš perlice?![]()
Ne! Imam strašnog papagaja koji ga čuvaSuper, meni znači prazan stan ostaje?![]()
Dovešću i psa, pa neka se družeNe! Imam strašnog papagaja koji ga čuva![]()
Ne bojiš se da ga ne napadne? Mislim , papagaj psa.Dovešću i psa, pa neka se druže![]()
Sad tako kad kažeš, ja nemam baš nikog blizu mene, da mi bude stvarno komsija/nica
RizikovaćuNe bojiš se da ga ne napadne? Mislim , papagaj psa.![]()
Na kraju niko neće da me udomi![]()
Neka, dobro mi je i ovdeMogu ja ali prvo strojenje da budes miran![]()
Žrtvuješ svog ljubimca?Rizikovaću![]()