qryak
Poznat
- Poruka
- 7.283
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlična stvar!Bijelo dugme bluz za moju bivšu dragu..to bi moglo
Omere, kad ćemo skidati kapice?
Ja držim kapicu do Nove godine, a ti kako hoćešOmere, kad ćemo skidati kapice?
to je jedna od rijetkih za koju nema tragova......pravi bluz....Odlična stvar!
Al pošto je Brega bezočna lopina, sve je uzeo ili od Roma ili od drugih kompozitora- samo lud čovek može da potpiše Čak Berija kao sebe, nisam sigurna da i nju nije nekom ukro!
Hidžretske?Ja držim kapicu do Nove godine, a ti kako hoćeš
Eh koliko ima nama nepoznatih crnaca a vrhunskih bluzerato je jedna od rijetkih za koju nema tragova......pravi bluz....
Pa da, al bilo im je dopušteno, msm njima i još par izvođača da rade šta žele, Čolić itd.Odlična stvar!
Al pošto je Brega bezočna lopina, sve je uzeo ili od Roma ili od drugih kompozitora- samo lud čovek može da potpiše Čak Berija kao sebe, nisam sigurna da i nju nije nekom ukro!
to jeste.....ali nema veze,,,,,Bijelo Dugme je za mene emocija....ebiga Bosna ....Eh koliko ima nama nepoznatih crnaca a vrhunskih bluzera
Izdali jednu ploču '45., na primer, dokopala je se lopina i pare zaradila!
e ebiga...sjebalo te nevrijeme....Nit je direktorova kćer dala sliku, nit išta, još mi pustili plavi orkestar, i dobih epitet serijskog ubice..rekao bih, standardno veče u Kafani
Izgleda..e ebiga...sjebalo te nevrijeme....
E on je divan i iskren čovek!najljepsa ljubavna pjesma bivse Juge meni je od Rundeka - Ena.....
ne postoji meni ljubavniji stih od:
ne idi bez kaputa, pogledaj sve je bijelo zima je.....
Ne umeš ti sa mojom Cerom!Nit je direktorova kćer dala sliku, nit išta, još mi pustili plavi orkestar, i dobih epitet serijskog ubice..rekao bih, standardno veče u Kafani
Vidim...Nisam ni ja trebao tako olako datiNe umeš ti sa mojom Cerom!
Ne daje ona slike tek tako!
Ma i ja sam ih volela!to jeste.....ali nema veze,,,,,Bijelo Dugme je za mene emocija....ebiga Bosna ....
to vjerujem.....iz pjesama i intervjua koje slusah i citah......mada,otkud znam, ne poznajem covjeka.....E on je divan i iskren čovek!
Ja sam se ložila na njega ko mlad majmun i imala sreću da ga upoznam!to vjerujem.....iz pjesama i intervjua koje slusah i citah......mada,otkud znam, ne poznajem covjeka.....
a i volim i Haustor. a i ovo sto sada svira......
ma znam...slusam ga......Ja sam se ložila na njega ko mlad majmun i imala sreću da ga upoznam!
Bre on je i od nas stariji i to dosta, vidi kako čica izgleda!
a i bio sam i ljubomoran na njega......i moja se zena jako palila na njega......najseksi muskarac, posle mene, na svijetu..... , tako je govorila....E on je divan i iskren čovek!
Ne bi mi se izvukao, VERUJ MI, ali je otezavajuća okolnost bila što je i moj tadašnji bio sa nama i pomno pratio svaki moj pokret!ma znam...slusam ga......
a zavidim ti sto si imala priliku da ga upoznas.....
da sam zena, ne znam da li bi mi se izvukao.....
super je on...skroz na skorz, i svakako,,,,
Bravo.....Ne bi mi se izvukao, VERUJ MI, ali je otezavajuća okolnost bila što je i moj tadašnji bio sa nama i pomno pratio svaki moj pokret!
Inace je Rundek mnogo voleo zene i svaki put kad svira u Beogradu bio kermes!