Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 56.882
A ti si ukrala ćebe Snowku! A komšinica gaće!Pa... kod nas u NS se pokrijemo sa tim
Vi se zimi ne pokrivate?
Zato ti skupljaš gaće![]()
Minka sve raskrinka!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si ukrala ćebe Snowku! A komšinica gaće!Pa... kod nas u NS se pokrijemo sa tim
Vi se zimi ne pokrivate?
Zato ti skupljaš gaće![]()
Samo da budu čiste, msm ne znam gde i odakle ih skupljaš?Daaa, i od njih ću da sašijem prekrivač![]()
nekradiOdakle ti moj snimak?![]()
krade iz veš mašine.... al duga priča.Samo da budu čiste, msm ne znam gde i odakle ih skupljaš?![]()
To je magično ćebe. Malo, kratko, kad se prejede prebaci ga i bude lakše.Šta će joj ćebe?
Da, stvarno, o kome pričamo?To je magično ćebe. Malo, kratko, kad se prejede prebaci ga i bude lakše.
Čekaj, o kome pričamo?![]()
Nemamkrade iz veš mašine.... al duga priča.
Nego krade i slike iz kade. Da nemaš i ti sliku u kadi?![]()
Minče ne. Senči?Da, stvarno, o kome pričamo?![]()
Pobegla u Španiju. A i ja bi.A gde je @gospodja čuknuta , moja najbliža komšinica?
šta ste joj uradili? Nije me bilo 7 dana i već ste je poslali da promeni lični opis. Šta je bilo s obrvama? Nemojte da joj je dlaka falila
Bolje na Maldive, tamo je i sada toplo za kupanjePobegla u Španiju. A i ja bi.
Bez mene ?Pobegla u Španiju. A i ja bi.
Tamo je uvek toplo. Više mi leži proleće.Bolje na Maldive, tamo je i sada toplo za kupanje
Dobro. Trebalo ti je samo 17.187 postovaJa sam stvarno mislio da se zoveš Senka
Dok nisam ukapirao da je to od shadow
Sad tako kad kažeš, ja nemam baš nikog blizu mene, da mi bude stvarno komsija/nicaA gde je @gospodja čuknuta , moja najbliža komšinica?
šta ste joj uradili? Nije me bilo 7 dana i već ste je poslali da promeni lični opis. Šta je bilo s obrvama? Nemojte da joj je dlaka falila
Jeste...sta znam, tamo preko zime valja otićiTamo je uvek toplo. Više mi leži proleće.
Neam ni ja..najbliža mi je Sara ja msmSad tako kad kažeš, ja nemam baš nikog blizu mene, da mi bude stvarno komsija/nica
Evo ja ću se deoseliti blizu, ako će ti biti lakšeSad tako kad kažeš, ja nemam baš nikog blizu mene, da mi bude stvarno komsija/nica
Pa đe ti živiš kad nemaš komšije? Na nekoj planini?Sad tako kad kažeš, ja nemam baš nikog blizu mene, da mi bude stvarno komsija/nica
Yup. Umro sam sa prelaza+30 na sneg i bljuzgu u Beogradu. Nisam dve nedelje pričao ni sa kim.Jeste...sta znam, tamo preko zime valja otići