- Poruka
- 194.181
Da. otac mu je bio vojno lice, pa su se selili.Rođen u Zagrebu, znači..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. otac mu je bio vojno lice, pa su se selili.Rođen u Zagrebu, znači..
Drugarstvo se ne meri u godinama.Ako je umro prije 30...
Da ti neko postane više nego dobar drug potrebno je minimalno 10 godina intenzivnog druženja. Koliko je onda tebi, ptice znaju.
Kao i ja. Dosta muzičara iz tog najboljeg perioda muzike u Jugoslaviji je bio iz Novog Beograda.Ćale mu je bio vojno lice, pa se seljakao... inače i ja sam dečko iz bloka
Još petnejstak godina pa i ja digram šaha ispred zgrade, jel?šta te brige mator si al si ves'o : )
srećan ti dan zaljubljenih šta si kupio suprugiSvima koji slave, srećan Sveti Trifun.
Već u?Drugarstvo se ne meri u godinama.![]()
Nisam ja katolik ko vi komunisti.srećan ti dan zaljubljenih šta si kupio suprugi
Drugarstvu. Ako ti treba objašnjenje, nis ti to doživela.Već u?
Treba, zato i pitamDrugarstvu. Ako ti treba objašnjenje, nis ti to doživela.
Nisam. Jes mi Hanka Paldum iz ulice komšinica ali mi nije drugaricaDrugarstvu. Ako ti treba objašnjenje, nis ti to doživela.
Teško podnosio popularnost?Treba, zato i pitam
Kakvo drugaratvo je moguće, dugo i iskreno, između dječaka iz kvarta i čovjeka koji je vapio za mirom i teško podnosio popularnost?
A ona je bitna za priču kako?Nisam. Jes mi Hanka Paldum iz ulice komšinica ali mi nije drugarica![]()
Željno čekam tvoje pismoNisam. Jes mi Hanka Paldum iz ulice komšinica ali mi nije drugarica![]()
jah ti si svetosavac komunistaNisam ja katolik ko vi komunisti.![]()
pa i hanka je roker u duši tako da!!!A ona je bitna za priču kako?
Aj zaboravi. Uglavnom bili ste pravooo dobri drugariA ona je bitna za priču kako?
jesam ti pričao, moj drug mića je sreo đanija u maksiju na odjelu delikatesaAj zaboravi. Uglavnom bili ste pravooo dobri drugari![]()
Ih ništa je to, moj drug Hari išao sa Šemsom skupa kod doktora!jesam ti pričao, moj drug mića je sreo đanija u maksiju na odjelu delikatesa
Alejkumu veleslalomŽeljno čekam tvoje pismo
I nadam se svake noći
Da ćeš jednom iznenada
U zagrljaj meni doći
Poselami mi Hanku kad je vidiš.
Nije.jesam ti pričao, moj drug mića je sreo đanija u maksiju na odjelu delikatesa
jeste saću ga ubacim u grupu na skajp da ti ispriča tu zgodu