Неодговорни власници избацили а огроман је ризик да навуку чопор или неке друге псе за шта није брига оне који би требали да решавају та питања.Nisu psi krivi što su na ulici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неодговорни власници избацили а огроман је ризик да навуку чопор или неке друге псе за шта није брига оне који би требали да решавају та питања.Nisu psi krivi što su na ulici.
Milan je Sarajlija,ko!iko ja znam!Za uličnu umjetnost i ja mislim da je dovoljno dobro.
Srce AginoAgiiiiiiiii![]()
To sam i napisao, može da prođe, korektno.Znam i ja!
Tandara broć
Po fotki su radili!
Ima odstupanja ali nisu strašna
Nisu trebali da mu ostave otvorena usta!To sam i napisao, može da prođe, korektno.
Ne, nije. Živeo je jedan deo kao mali u Sarajevu. Ali je pre svega bio Beograđanin i To Novobeograđanin, dečko iz bloka.Milan je Sarajlija,ko!iko ja znam!
I Devica Vaga ko ti!
Bio je predivna osoba, fini, blage naravi!
I najnormalniji od cele ekipe
Meni se sviđa
Radili sa fotke.Nisu trebali da mu ostave otvorena usta!
Aman, znala sam čovekaNe, nije. Živeo je jedan deo kao mali u Sarajevu. Ali je pre svega bio Beograđanin i To Novobeograđanin, dečko iz bloka.
Znam i to,sigurno nisu iz glaveRadili sa fotke.
Baš su lepe.
Gato, ti si ga znala, meni je bio više nego dobar drug.Aman, znala sam čoveka
Jok, metalik plastičneBaš su lepe.
Ovo su staklene cevčice?
nisam videla plastične. Ja imam samo staklene u boji.Jok, metalik plastične
Mozda je i staklo, ebem li ga, malo je i tankonisam videla plastične. Ja imam samo staklene u boji.
e sad mogu mirno da spavam!Gato, ti si ga znala, meni je bio više nego dobar drug.![]()
eeeee, ja bila na Durmitoru jednog leta, tek tamo su do pre samo 300 godina bila čista keltska naselja, ja lično bila na tri groblja, kakve fantastične stećke imaju sa simbolima, slikala sam seGledam neku domaću seriju, radnja je vezana za neko zabačeno selo između Srb i BiH.
Poenta priče je da su navodno u tom selu preživele keltske zajednice, sve sa jezikom, paganskim običajima itd.
Ajd magija i to sve, al vrv najnerealniji deo je taj da su neki kelti mogli izbeći asimilaciju na Balkanu, oni bi trebalo da su tu od doba Rima.
Ko želi može da baci pogled.
JučeE da. Pun mesec
Ili je to bilo juče
Delimično-Da.Pre Rimljana su bili Kelti, oni su Beogradu dali ono ime Singidunum, GRAD SIGINA- nekog plemena kog su tu zatekli
Kakvi delovi Italije?Delimično-Da.
Severni delovi Italije
Ja sam razumeo da kažeš da su Rimljani=Kelti.Kakvi delovi Italije?
Pričala sam o Beogradu, preciznije o naseobini Sigina, koja je bila na teritoriji današnje Višnjčke banje
Te Sigine su zatekli Kelti, ne zna se mnogo o njima