Kafić U senci izvrnute torte - Knjiški moljci XXXIII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas drama epskih razmera.
L u petak dobila poruku da pročita lektiru do ponedeljka.
Naravno, u petak nije stigla da mi javi za lektiru. Danas tokom celog dana bila prezauzeta igranjem, druženjem i tako nekim sličnim razbibrigama.
Ako ne pročita do ponedeljka ujutro ima da se desi stotinu stvari, od minusa do minimum pet kečeva i premeštanjem drugara sa kojim sedi, zemljotresom, vulkanom, padom astroida, smakom sveta.....
Dobro, reši ćemo mi to sutra nekako
Vidim da su pripovetke u pitanju, to se brzo čita.
Nego, zaista me nervira to danas za sutra, nemaju svi mogućnost da nabave lektiru skoro odmah kad se traži.
Ne, ova nije bila najavljena i imaju već jednu lektiru na čitanju, ova je nekako naknadno ubačena....
Ne smiju u petak zadati lektiru za ponedjeljak, nek ne ide u školu, opravdaj joj, ko ih ebe!

Doktor Dulitl mi je bila omiljena knjiga u detinjstvu!
Ćaletova, kad je on bio mali!
Ima i film
Mislim da Edi Marfi glumi.
Ima dva ili tri dela.
sjecam se knjiga takvih od mojih roditelja.....blago....
Ja ih i dalje imam.
Tata je započeo sa bibliotekom ja nastavila...
Mislim da sam pisala da je L čitala neku od tih knjiga kao lektiru i da je nastavnica bila iznenađena datumom izdanja knjige.

Ima i film
Ima dva ili tri dela.

Ja ih i dalje imam.
Mislim da sam pisala da je L čitala neku od tih knjiga kao lektiru i da je nastavnica bila iznenađena datumom izdanja knjige.
meni sve spaljeno, nista nemam....sliku sebe kao djeteta nemam....ebiga....Bosna....

Ima i film
Ima dva ili tri dela.

Ja ih i dalje imam.

Ima 4 ili 5 delova ali je Edi Marfi samo u prva 2, nastavci prate njegove cerke.

Moja uciteljica nam je uvek davala mesec dana da je procitamo ili raspored sta nam za kad treba tako da je krivica bila samo na uceniku.
Tako je i kod nas.
Ne smiju u petak zadati lektiru za ponedjeljak, nek ne ide u školu, opravdaj joj, ko ih ebe!
Da, verovatno ima istine u tome.
Rekla bih da se ovde radi o nečemu drugom
Priznajem da sam i ja sama odreagovala na prvu
Pre bi se reklo da je ova knjiga preporuka
Ko hoće i može da pročita

Izgleda da je i L ko ja drama kvin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back