- Poruka
- 51.624
Pa sto onda trpim ovaj vocni dan?!?!Svi bi da nabave momka na brzaka, bez da se potrude.![]()

Cuj ne trudim se ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto onda trpim ovaj vocni dan?!?!Svi bi da nabave momka na brzaka, bez da se potrude.![]()
Pa i ja sam na odmoru druga zena.I to zavisi od ljudi. Kad krenem na more, odmor mi počinje u garaži, kad sednem u atuo. Pa stanem za doručak, pa za kafu, pa onako, čisto da stanem, pa prenoćim u MK, ako idem u Grčku. Polako i uživam u putu i pogledu.
Jesi li zgodnija i mršavija, da znam da planiram za ovo leto?Pa i ja sam na odmoru druga zena.
Jedini problem je sto ne mogu stalno da budem na odmoru![]()
PutniČkim*Ja sam proveo 3 godine (ne svaki dan) na vojnim aerodromima, pa sam imao prilika za letenjem. A putnićkim avionima sam dosta leteo.
Ja sam Tmujo iz Zagreba!PutniČkim*
Štas se prepo..Uuuu, al je nešto puklo u daljini?!
bogomi i ovde kod meneUuuu, al je nešto puklo u daljini?!
Nisam.Jesi li zgodnija i mršavija, da znam da planiram za ovo leto?![]()
Poco rat?bogomi i ovde kod mene
pu pu pu valjda nijePoco rat?
Koliko si smršala?Pa sto onda trpim ovaj vocni dan?!?!
Cuj ne trudim se ..
Prepalo ti se to u gaćamaŠtas se prepo..
Nedovoljno da je vodim na more, nek se obrati onom poštaruKoliko si smršala?
Ja ću te lijepo zamoliti, pristojno i kulturno da odhebeš od dvosmislenih šala, spominjanja mojih gaća i sadržaja istih. Nismo ti i ja ni skupa ovce čuvali ni u približnim desetljećima rođeni. Ne budi vazda papak.Prepalo ti se to u gaćama
Оће да се дружи, ал га смарају политичке теме.@Pacho Herrera al nece da se druzi
Evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaОће да се дружи, ал га смарају политичке теме.
Drago mi je što si me lijepo zamolila. Ja nisam poljoprivrednik pa ne čuvam ovce. A slobodno napiši ako ti šale smetaju, to je već druga stvar.Ja ću te lijepo zamoliti, pristojno i kulturno da odhebeš od dvosmislenih šala, spominjanja mojih gaća i sadržaja istih. Nismo ti i ja ni skupa ovce čuvali ni u približnim desetljećima rođeni. Ne budi vazda papak.
Takve i uvijek takve, da. HvalaDrago mi je što si me lijepo zamolila. Ja nisam poljoprivrednik pa ne čuvam ovce. A slobodno napiši ako ti šale smetaju, to je već druga stvar.
A jbga, izgleda da moraš da gledaš masovno nezadovoljstvo ljudi. Šta misliš kako je tek njima kad moraju n aovaj način da se bore protiv političkih diretktora i stručnjaka širom zemlje.Оће да се дружи, ал га смарају политичке теме.
A jebga, ja sam to sa bilo čim u gaćama na forumu napisao stotinak puta i uvek su svi znali da je šala. Eto tisi prva nešto kao uvređena.Takve i uvijek takve, da. Hvala![]()