- Poruka
- 50.691
Pa nista ti ne valjaBljuc!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nista ti ne valjaBljuc!
Slazem se sa Dekijem, lepse kad gledas okolinu.
Hvala ti srećoSlazem se sa Dekijem, lepse kad gledas okolinu.
To sigurnoEee,pa I ja verujem da nisu.![]()
onooo...ti udaras jace pretpostavljam![]()
Putovanje vozom Beograd - Niš, obuhvata aranžman od 6 dana i 5 noćenjaSlazem se sa Dekijem, lepse kad gledas okolinu.
Ili auto ili avionŠto se tiče putovanja na duže relacija ako mogu uvek biram vozom.
Komontnije je i oouštenije, imaš i više prostora nego kad se putuje busom.
Isla sam jednomPutovanje vozom Beograd - Niš, obuhvata aranžman od 6 dana i 5 noćenja
Samo ako neko drugi vozi auto.Ili auto ili avion
Jezivo jeSamo ako neko drugi vozi auto.
Što se tiče avijona ne mogu da komentarišem jer nisam imala priliku da letim.
Imam samo želju.
Mi smo se jednom iz Užica vraćali za NS, bio neki odron u tunelima,Isla sam jednomne ponovilo se
Nećeš me uplašiti.Jezivo je
Ja sam proveo 3 godine (ne svaki dan) na vojnim aerodromima, pa sam imao prilika za letenjem. A putnićkim avionima sam dosta leteo.Samo ako neko drugi vozi auto.
Što se tiče avijona ne mogu da komentarišem jer nisam imala priliku da letim.
Imam samo želju.
To ima svojih draži, zamisli da naši vozovi idu 400km na sat, bila bi na moru za sat vremena, skroz bezveze! Ovako putuješ dva dana, poneseš hranu, pečeno pile, gibanicu, barena jaja, vanilice... pa se razmenjujemo u kupeu, ja tebi štrudlu ti meni krofnu, a voz polako klacka, ti uživaš u predelima, gledaš kanjone, reke, planine, šume... pa se sklope poznanastva, razmene se telefoni, padne i zaljubljivanje... ma lepota života!Što se tiče putovanja na duže relacija ako mogu uvek biram vozom.
Komontnije je i oouštenije, imaš i više prostora nego kad se putuje busom.
Tata je bio terenac, uvek sam išla sa njim pomalo pomagala oko posla, a ako bi negde duže boravio, bilo je rada i u kuhinji, bilo vremena i za zezanje, upoznavanje mnogih ljudi.Ja sam proveo 3 godine (ne svaki dan) na vojnim aerodromima, pa sam imao prilika za letenjem. A putnićkim avionima sam dosta leteo.
Bilo je i togaTo ima svojih draži, zamisli da naši vozovi idu 400km na sat, bila bi na moru za sat vremena, skroz bezveze! Ovako putuješ dva dana, poneseš hranu, pečeno pile, gibanicu, barena jaja, vanilice... pa se razmenjujemo u kupeu, ja tebi štrudlu ti meni krofnu, a voz polako klacka, ti uživaš u predelima, gledaš kanjone, reke, planine, šume... pa sklope poznanastva, razmene se telefoni, padne i zaljubljivanje... ma lepota života!
Da bre, danas svi negde zureTo ima svojih draži, zamisli da naši vozovi idu 400km na sat, bila bi na moru za sat vremena, skroz bezveze! Ovako putuješ dva dana, poneseš hranu, pečeno pile, gibanicu, barena jaja, vanilice... pa se razmenjujemo u kupeu, ja tebi štrudlu ti meni krofnu, a voz polako klacka, ti uživaš u predelima, gledaš kanjone, reke, planine, šume... pa se sklope poznanastva, razmene se telefoni, padne i zaljubljivanje... ma lepota života!
Lepa vremenaBilo je i toga
Onda čekaš pismo, ili razglednicu
Ali ono što se dešavalo sa razglednicama.
Mi pošaljemo babi razglednicu prvi dan, ostanemo 10ak dana, vratimo se i babi stigne razglednica kad se i mi vratimo kući.
O kilometarskom pričanju telefonom....
Tako je, i zato su svi nervozni, nadrndani, anksiozni, napeti, svi bi da se svadjaju... ne valja ovo ništa, da ti ja kažem!Da bre, danas svi negde zure
I to zavisi od ljudi. Kad krenem na more, odmor mi počinje u garaži, kad sednem u atuo. Pa stanem za doručak, pa za kafu, pa onako, čisto da stanem, pa prenoćim u MK, ako idem u Grčku. Polako i uživam u putu i pogledu.Da bre, danas svi negde zure
Svi bi da nabave momka na brzaka, bez da se potrude.Da bre, danas svi negde zure