- Poruka
- 51.624
Nije kasno nadji na tubu jogu za kicmu iskljucivo, imaces bolove neces moci da ustanes.Ima logike, zapravo. Treba da se istegnem, mada cenim da je kasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije kasno nadji na tubu jogu za kicmu iskljucivo, imaces bolove neces moci da ustanes.Ima logike, zapravo. Treba da se istegnem, mada cenim da je kasno.
Da, nije bila adekvatna ni ironija ali ispada da sve sto napisem nije adekvatno
Ko ce celom svetu ugoditi.
A i vec sam knjizila pijana i zabavnije je![]()
Da da..U pravu si..Ehhh...pa to je vec privatnost
Rekosmo...od privatnosti imamo bejzbolke![]()
E hvala ti na utešnim rečima.Nije kasno nadji na tubu jogu za kicmu iskljucivo, imaces bolove neces moci da ustanes.
Poseban doživljaj je noćno letenje u helikopteru.Jeste, pogled je nerealan iz helikoptera.
Voliš da bereš cveće dok se vozišMeni to bezveze, voz koji juri 300km na sat, pa to ko da si u avionu ne vidiš ništa. ja volim da razgledam okolinu.
Ima veze i način na koji sediš i posao koji radiš.Nešto sam ipak mislila da nisam u tim godinama, ali dobro sad.
Odakle ti ideja da ne vidiš ništa? Pa ne gledaš u saobraćajni znak pored pruge, pobogu.Meni to bezveze, voz koji juri 300km na sat, pa to ko da si u avionu ne vidiš ništa. ja volim da razgledam okolinu.
Siguran sam da si ovo napisla u afektu i da se sada gorko kaješ!Više te ne čitam.
Svako je veći od meneKako to malo kada si veca od moje komsinice![]()
To joj i kazem svi sedimo pogrbljenoIma veze i način na koji sediš i posao koji radiš.
Ako si po ceo dan savijena nad knjigom, ispred računara, šivaćom mašinom....
Koliko znam kod većine sedećih poslova leđa su blago savijena, retko ko je sa skroz uspravnim leđima.
Leptirici, duga i jednoroziE hvala ti na utešnim rečima.![]()
Ja to nisam primetila.Ja uglavnom u poslednje vreme pišem pogrešne stvari, odnosno drugima pogrešne, meni ok.
To je nekad važilo za Ćiru.Voliš da bereš cveće dok se voziš
Da, u pravu si, izvinjavam se.Odakle ti ideja da ne vidiš ništa? Pa ne gledaš u saobraćajni znak pored pruge, pobogu.![]()
Ja gotivim BMKA ni tebe @SeverZapad jer se smeješ mom postu.
Bljuc!Leptirici, duga i jednorozijel bolje?
Ugodi sebi.Da, nije bila adekvatna ni ironija ali ispada da sve sto napisem nije adekvatno
Ko ce celom svetu ugoditi.
Eee,pa I ja verujem da nisu.Da da..U pravu si..
Btw msm da nam nisu od istog materijala![]()
Ne, ne, nabereš cveće i vratiš se u isti vagonJa to nisam primetila.
To je nekad važilo za Ćiru.
Izađeš kod prvog vagona, nabereš cveće na nekoj livadi i uđeš u poslednji vagon.