SeverZapad
Iskusan
- Poruka
- 5.858
Ironična je, hoće da kaže kako je sve sralje, i da ne može da se pretvara da je sve super.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ironična je, hoće da kaže kako je sve sralje, i da ne može da se pretvara da je sve super.
Moguće da se jesi smanjila, posle određenih godina, većina počinje da se smanjuje.Ja ne znam čime su vas hranili kad ste bili mali pa ste tako visoki, ali sam pre neki dan utvrdila da sam se izgleda i smanjila za 1 cm ili živela u zabludi pola svog života.
Blah, ironicno na konto one negativnosti/pozitivnosti
Nešto sam ipak mislila da nisam u tim godinama, ali dobro sad.Moguće da se jesi smanjila, posle određenih godina, većina počinje da se smanjuje.
Sećam se da sam davno babi rekla:
Ti se baba smanjuješ, ja idem u visinu.
Verovatno ima veze sa kostima.
Zamisli da putuješ do La, ili Moskve, ili Dubaia...Pa realno ne možeš nego avionom.
A, i avionom je popriličan smor.
Blah, ironicno na konto one negativnosti/pozitivnosti
Jeste, pogled je nerealan iz helikoptera.Obožavam letenje i puno sam leteo. Naročito je uživanje leteti u helikopteru, posebno uživanje.
Jb t 20 godina pisem i dalje mora objasnjavam kada sam ironicna, kad se zezam a kad sam ozbiljna.Zvekni 2-3 ljute i resen problem![]()
Baja Mali Knindža visok 176Moji su iz V Krajine, ne mogu a da ne budu visoki.
Mada ima i nižih tu oko 180 al uglavnom ovi visoki preovlađujemo![]()
Ja u šoku. Ubilo se dijete od 15 godina pa čitam te i ne vjerujem.Blah, ironicno na konto one negativnosti/pozitivnosti
Ehhh...pa to je vec privatnostOoo pa i ti si na nekoj relaciji Amerika - nešto ?![]()
Ma to si se merila verovatno kad si dosla smorena s posla,oce to da utice i sabije coveku kicmu trenutnoJa ne znam čime su vas hranili kad ste bili mali pa ste tako visoki, ali sam pre neki dan utvrdila da sam se izgleda i smanjila za 1 cm ili živela u zabludi pola svog života.
I mi smo tu oko 2m...ja devojcica pa sam malo nizaMi smo u familiji svi gabaritni.
Jedino snajka ima jednu tetku koja se smanjuje, ide kod lekara zbog toga.
Jb t 20 godina pisem i dalje mora objasnjavam kada sam ironicna, kad se zezam a kad sam ozbiljna.
I onda vecito Jelena negativna.
Stvari su kakve jesu ima i lepih i ruznih.
Pogrbljena radis sigurno stalno, nisi se smanjila no zgrcilaNešto sam ipak mislila da nisam u tim godinama, ali dobro sad.
On nije iz Vojne Krajine, on je iz okoline LivnaBaja Mali Knindža visok 176
Baja Mali Knindža visok 176
I mi smo tu oko 2m...ja devojcica pa sam malo niza![]()
Da sam znala da će da te pogodi to o negativnosti, verovatno ne bih napisala. Ali nisam ni mislila da i sa tobom moram ko po jajima, mislila sam da je jasno da sam napravila šaljivo poređenje.Kao negativna sam ..vazi ..tako bi izgledalo kada bi bila stalno pozitivna.
Da, nije bila adekvatna ni ironija ali ispada da sve sto napisem nije adekvatnoJa u šoku. Ubilo se dijete od 15 godina pa čitam te i ne vjerujem.
Nisi ti problem, nego to tako cesto i ne samo od tebeDa sam znala da će da te pogodi to o negativnosti, verovatno ne bih napisala. Ali nisam ni mislila da i sa tobom moram ko po jajima, mislila sam da je jasno da sam napravila šaljivo poređenje.
Ima logike, zapravo. Treba da se istegnem, mada cenim da je kasno.Pogrbljena radis sigurno stalno, nisi se smanjila no zgrcila![]()
Više te ne čitam.Baja Mali Knindža visok 176
A i vec sam knjizila pijana i zabavnije jeTo nije razlog da ne popijes na poslu
Kao da ce da propadne neka firma ako pomesas brojeve![]()
Ja uglavnom u poslednje vreme pišem pogrešne stvari, odnosno drugima pogrešne, meni ok.Nisi ti problem, nego to tako cesto i ne samo od tebe