Kafić U senci izvrnute torte - Knjiški moljci XXXIII

1737672049687.png

Primetila sam da na neke poruke ne reagujete. Ne samo na pisanje već i pitanja.
Tako da pisaću samo sa onima kojima nisam nevidljiva.
Не разумем много тога а друге не занима ~ ево јуче је кум умро,што ми доста тешко пада у контексту шта ће да буде са мном кад драге особе физички не буду присутни на тај начин.
Уз то у контексту да се све превише мења и то је веома тешко,једино што постоји је вера,нада а очекивала сам да живот буде другачији у смислу онога што имам.
Шта ако неко оде од чега ће се живети јер гледам рачуне,има неких ставки где не знам шта се плаћа ни зашто ~ трудим се да схватим дешавања.
Осећам се доста поражено јер у нашем верском објекту имамо нешто туђе {у тим туђим нема ништа наше} а то је богохуљење.Такође постоји фреска коју не разумем и која је доста упитна а званично појашњење нисам нашла,забринута сам,узнемирена јер то је уточиште,даје умирење.
Где знам које бројеве регистровати јер је јуче некоме стигла узнемирујућа порука о некаквој промени картице за четири ге што је заиста за мене.на пример превише јер и два ге три ге троши превише интернета.Надам се да је то бесмислена реклама и ништа више осим тога.Док ово пишем напољу је ватромет а не гледам га јер је доста хладно да се устане тек тако и види.Треба да одем да закажем лекара а страх ме да изађем и то реално јер је пас ухватио неку жену за ногавицу,ишли су други до надлежних а још није решено.

Poslednja izmena:
Јуче увече скоро ми испао лавор из руке,скинула сам дуксерицу да иде на прање,средила све то а малопре ми је испао сапун у воду тензија свега узима данак.Не знам да ли то да се пере са овим стварима,да ли са следећим нити да ли би било опрано ако се пере са овим.Које би биле реакције да се машина укључује два пута за тако кратко време,одакле знам.Ево пада кишица врат ме боли од нагле промене,растресена сам,мука ми је а изненада сам се пробудила и сад намештам јастук.
@gospodja čuknuta ниси једина која пише да се на поруке се не реагује,већ се писало о томе а да знаш колико пута ставим неку храну или нешто релаксирајуће а никог то не занима дешава се ал' добро битно да је лепо и забавно,растерећујуће. Негде се питам шта треба писати шта не јер свако може да тумачи овако и онако,није то баш једноставно да се одлучи.

Poslednja izmena:

Back