SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 4.857
Jel to kad ti se jede i jagnjetina, a i slatko?Prelepo izgledaju
Sada kada si dosla mogu da je iznesem sa zakasnjenjem, nisam smeo zbog @Shadow_woman
Srecan ti rodjendan i zelim ti puno srece zdravlja i uspeha
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to kad ti se jede i jagnjetina, a i slatko?Prelepo izgledaju
Sada kada si dosla mogu da je iznesem sa zakasnjenjem, nisam smeo zbog @Shadow_woman
![]()
Jel to kad ti se jede i jagnjetina, a i slatko?
Si video koliko su žene agresivne ?Jel to kad ti se jede i jagnjetina, a i slatko?
Šok brateSi video koliko su žene agresivne ?
Revolucionarke. UdarniceKoje zene?
Ajme, kako je ovo slatko!Prelepo izgledaju
![]()
Tko je agresivan?Si video koliko su žene agresivne ?
Ajme, kako je ovo slatko!
Hvala ti, Snowko!
Ostavit ćemo malo i za Blankija.
agresivna je bila Zeljina odbrana sa Capjicem i Baljicem....Tko je agresivan?![]()
Nešto slično i ja pravim.@Kćerka Direktora Cirkusa danas sam jeo isključivo zdravo. Belo meso, batat, crni luk, pa zaliveno grčkim jogurtom i jajima, pa preko rendani sir i sve u rernu. Ništa masti, malo UH.
A, kaži sad!
Mislim da je i Mandžukić svojevremeno igrao tu? I otac mu?agresivna je bila Zeljina odbrana sa Capjicem i Baljicem....![]()
he, he....ama ne Zeljo s Livade......Zeljo iz SA....Vlado Capljic i Mirsad Zvaka Baljic......Mislim da je i Mandžukić u svojevremeno igrao tu? I otac mu?
Vidjela sam neki intervju gdje su obojica govorila kako je to sve počelo.
Aaa, a meni prva asocijacija ovaj Željo.he, he....ama ne Zeljo s Livade......Zeljo iz SA....Vlado Capljic i Mirsad Zvaka Baljic......
Daj linak, kakvo je to zezanje bez mene?Počeo sam malo da trolujem na politici, koska je bačena
Čekamo rasplet![]()
Pa da, na Marsoniju sam i mislila. Bio je još netko poznat iz Bosne, ne znam sad točno ime.Mandzujic je iz Bosne....on je rodjen u okolici Odzaka....znam mu ja oca.....i nije igrao za Zelju nego za BSK tj. Marsoniju.....
Corluka iz okoline Dervente....Pa da, na Marsoniju sam i mislila. Bio je još netko poznat iz Bosne, ne znam sad točno ime.