- Poruka
- 192.400
Moj mačor se još uvek isto zove.Pricala sam ti da se moj prvi mačor zvao Ćićkoš jer baba mog druga nije umela da kaže Hičkok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj mačor se još uvek isto zove.Pricala sam ti da se moj prvi mačor zvao Ćićkoš jer baba mog druga nije umela da kaže Hičkok
Moj mačor se još uvek isto zove.
Ali ipak je najsmešnije što rođaka moje drugarice Klunija stvarno zove Džordž Kuni a loži se na njega žešćeDa. Kao što je meni Joe Cocker uvijek u glavi kao Đoko Kokers, jer ga netko bio tako nazvao.![]()
Meni je jedna divna gospođa iz Kolumbije objasnila da se banane nikad ne drže u frižideru a da se čuvaju u novinskoj artijiTačno uvijek kupim banane koje su emotivno vezane za samoposlugu. Hebote uvenu čim ih unesem u stan.
Oklen mi novine??Meni je jedna divna gospođa iz Kolumbije objasnila da se banane nikad ne drže u frižideru a da se čuvaju u novinskoj artiji
Pravi Buda, princ Sidarta Gautama, je umro od trovanja hranom!!!!!!!!!
Traziš ćaletu, pretpostavljam da čita nekeOklen mi novine??
Odmah mi padne ovaj vic na umPravi Buda, princ Sidarta Gautama, je umro od trovanja hranom!!!!!!!!!
I to mi je rekla KolumbijkaBanane su bolje za jesti kad malo svenu, kome je do prikazivanja mož kupi gumene
Banane što su zelenije zdravije su i sadrže manje šećera. Zrele su možda ukusne ali su najmanje zdrave.I to mi je rekla Kolumbijka
Imam još sličnih primjera. Ponekad mi to bude tako simpatično da ih nastavim zvati na taj način.Ali ipak je najsmešnije što rođaka moje drugarice Klunija stvarno zove Džordž Kuni a loži se na njega žešće
Ja sam više Guda nego Buda ali mi je drago što misliš na mene.
Digitalne, bre.Oklen mi novine??
To neki predromi?Pravi Buda, princ Sidarta Gautama, je umro od trovanja hranom!!!!!!!!!
To je stomak!A ovaj debeli za kog svi misle da je Buda, je kineski Bodai, jedan od 8 besmrtnika, božanstvo blagostanja iz TAO sistema, nema veze sa budizmom
Zato ima stomak