Amelie
Elita
- Poruka
- 20.271
Agi, ode nam Lynch. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti, ljepotice!
Sve moje najbliže prijateljice su rođene između 12 i 15 januaraPredivno. Hvala ti, lijepa moja Agi!![]()
![]()
Ajme, zar stvarno? Pa to je zanimljivo.Sve moje najbliže prijateljice su rođene između 12 i 15 januara
Naravno da je tačnoHvala ti, ljepotice!
Nadajmo se da je točno ovo što slika govori.
Užas, kakvi silni troškovi u par danaSve moje najbliže prijateljice su rođene između 12 i 15 januara
Hvala ti, mila. Uistinu je bio. A evo, Serafim kaže da dolazi još bolje.
Kad ja kažem, onda je definitivno istinaHvala ti, mila. Uistinu je bio. A evo, Serafim kaže da dolazi još bolje.![]()
![]()
Videću šta će advokat u ponedeljak reći.Ajoj. Nezgodno je ako ti preostaje samo čekanje, a ne i mogućnost da tu nešto promijeniš ili barem ubrzaš taj ishod.
Ne znam što bih ti rekla osim da ti želim puno strpljenja i snage da to izguraš do kraja!![]()
Da, bio je baš talentiran i ostavio je tolika djela iza sebe.
Hvala ti, Severozapadni!@Amelie Srećan rođus
Odličan film
Pricala sam ti da se moj prvi mačor zvao Ćićkoš jer baba mog druga nije umela da kaže Hičkok
Proročica Serafimka.
![]()
Hvala ti, draga Roki!![]()
Da. Kao što je meni Joe Cocker uvijek u glavi kao Đoko Kokers, jer ga netko bio tako nazvao.Pricala sam ti da se moj prvi mačor zvao Ćićkoš jer baba mog druga nije umela da kaže Hičkok