Kafić U senci izvrnute torte - Knjiški moljci XXXIII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1737111725785.png

Pa to je sada diskutabilno, jer trziste prvo nije slobodno, nego vladaju monopoli u svakom smislu. Tek kada ne bude partijske/rodjacke veze moze da se govori o cemu ti.
I kada svaki poslodavac ne bude samo razmisljao kako da ustedi, na radniku prvo.
Toga je uvek bilo i biće. To nije vezano samo za naše društvo, već je tako u celom svetu.
Poslodavac pre svega, radi zbog sebe. Zaposleni rade za sebe, ali za platu, ostalo pripada poslodavcu. Kome se to ne sviđa, neka sam postane poslodavac. To je tržište. Nije previše pravedno, ali neka svako gleda svoj interes.
Ako poslodavac nije dovoljno mudar da drži i poštuje dobrog radnika, neka ga napuste. Ništa lakše.

Pa to je sada diskutabilno, jer trziste prvo nije slobodno, nego vladaju monopoli u svakom smislu. Tek kada ne bude partijske/rodjacke veze moze da se govori o cemu ti.
I kada svaki poslodavac ne bude samo razmisljao kako da ustedi, na radniku prvo.
Тражи се веза за било који посао,то питање се постави и ко је нема ништа а треба плаћати рачуне сваког месеца,треба куповати храну сваког месеца.Много је тешко а посебно кад неко нема могућност да путује далеко до посла и назад,тако сваког дана јер заиста је исцрпљујуће.Људи заборављају да постоје они које нема ко да финансира,нити муж,жена ту нити брат,сестра из иностранства те се треба запослити што је много тешко а ко успе посебно се нагласи да никакве политичке објаве не смеју да буду јер то води у отказ добровољни {тражи се од особе да га да,не знам зашто,мобинг иде}.Тако да,до посла се претешко долази и посао се претешко сачува а како пара имају они који их имају легално не зна се,то ни они не желе да појасне кад им се постави питање.

Malo sam razočarana jednim rešenjem.
Volela bih da mi ne utiče na raspoloženje, ali utiče.
Nešto već jesam preduzela, za dalje mogu samo da čekam sledeći korak protivničke strane
Ponekad ne dopustiti nekim stvarima da utječu na nas u praksi ne bude tako jednostavno kao u teoriji.
Ako si već poduzela nešto, samo polako, vjerujem da će s vremenom sve sjesti na svoje mjesto. :heart:

Ponekad ne dopustiti nekim stvarima da utječu na nas u praksi ne bude tako jednostavno kao u teoriji.
Ako si već poduzela nešto, samo polako, vjerujem da će s vremenom sve sjesti na svoje mjesto. :heart:
Vremenom hoće.
Samo je pitanje koliko dugo će još vremena trebati da sve dođe na svoje mesto.
Već predugo čekam pozitivno rešenje, a kako trenutno stvari stoje čekaće se još najmanje 5godina.
Ovo je neka šah-mat pozicija.

Vremenom hoće.
Samo je pitanje koliko dugo će još vremena trebati da sve dođe na svoje mesto.
Već predugo čekam pozitivno rešenje, a kako trenutno stvari stoje čekaće se još najmanje 5godina.
Ovo je neka šah-mat pozicija.
Ajoj. Nezgodno je ako ti preostaje samo čekanje, a ne i mogućnost da tu nešto promijeniš ili barem ubrzaš taj ishod.
Ne znam što bih ti rekla osim da ti želim puno strpljenja i snage da to izguraš do kraja! :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back