Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au, dugačkoHvala puno komšinice
Radim do 6, smene su mi po 12 h.
Ko koga jaše, ne razumem?To je teška glupost - ćutimo i trpimo. Dok vi ćutite, oni vas jašu i zabole ih. Nikad nisam razumeo to prihvatanje da te neko maltretira a ti ćutiš i prihvataš.
Hoče, nemoj ovo pogrešno da shvatiš, na tvojoj sam strani.
BrateKo koga jaše, ne razumem?
Svakoga ko je plaćen za 8 časova rada, a radi 10 ili 12. Na žalost.Ko koga jaše, ne razumem?
Kako moraš? Nađeš drugi posao, ako ne u struci, menjaj struki. Bar danas nije teško naći posao, ima puno ponuda.Cutimo i trpimo mi koji smo primorani na to
Oni koji imaju mogucnost da se pobune i oteraju nekoga u 3 majcine to i cine.
Ja nemam kao ni Snowko sigurno.
Ko bre voli da radi smenu od 12 sati?
Kad moras onda moras jbg.
Ma ne verujem da se zeza, to jeste ozbiljna tema. I uvek mi je krivo kad ljudi kažu da ne mogu da promene nešto u životu.Brate
nemoj da se sprdas uvek i na svaku temu
Lepo te ljudski molim
NIJE BRE SVE ZA ZAIEBANCIJU
Ja prvi volim da se nasalim ali malo mere treba imati
nemoj glumiti ludilo ovde na ozbiljne teme sad kao ne razumes Rifera.
Daj molim te budi malo normalan ponekad.
Svako dobro...
Bass takoTo tako krene, počneš da radiš, da stekneš iskustvo, da ostaneš što duže tu gde si počeo, nadaš se produžetku ugovora, zasučeš rukave, gledaš da li možeš da promeniš mesto, čuješ neka druga iskustva, vidiš slično je, ostaješ tu gde jesi,
Na poslu ostaješ nekad duže, nekad kraće, nekad to duže bude plaćeno, nekad ne bude
Ide do određene granice kad vidiš kako drugi rade i kad vidiš da se ne trude previše, zastaneš i kažeš sebi: Dosta je.
Malo se drugačije izorganizuješ
Naravno ovo je moje lično iskustvu
Što se tiče posla postala sam mnogo opuštenija, drugačije izorganizovala vreme i skoro svi srećni i zadovoljni.
Ako ne moraš, nemoj, provereno ne radi.Većina pre 6 h.
budan u 5 i moj je celi svet?
Dođe mi da i ja usvojim da vidim oćel bit šta od mene
Dobro jutro crevn kapoDobro jutro.
Naravno da se ne zezam nisam znao o čemu se radi, ne obraćaj pažnju na pojedine kreature ovde koje žive u zabludi da su normalniMa ne verujem da se zeza, to jeste ozbiljna tema. I uvek mi je krivo kad ljudi kažu da ne mogu da promene nešto u životu.
Samo ti provocirajNaravno da se ne zezam nisam znao o čemu se radi, ne obraćaj pažnju na pojedine kreature ovde koje žive u zabludi da su normalni
Aj sad na poso radi neštoDobro jutro.
NijeDobro jutro crevn kapo
Hoče kuliraj, možda se samo niste razumeli.Samo ti provociraj
odlicno si znao sta Rifer pise
a ovu uvredu cu da ti zapamtim
neces na ignore jer cu sad pazljivo da citam
sta pises i koga jos ovde provociras
nije mi to potrebno ali tako sam odlucio
Lepo sam ti se kulturno obratio a ti ovako
Imas pravo na to i postujem sve
samo da znas jedno
nije u redu tvoje ponasanje ovde