SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 4.462
Radiš od kuće?@Neda sad ću da izbindžujem tri epizode. Ugasim svetlo, uzmem nešto da pojedem i gledam. A posao od sutra, bo me posao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radiš od kuće?@Neda sad ću da izbindžujem tri epizode. Ugasim svetlo, uzmem nešto da pojedem i gledam. A posao od sutra, bo me posao.
Pojeo si 10 ćevapa, bruku salate, pljeskavicu, pomfrit. Đe ti stane?? Štaš jesti više??@Neda sad ću da izbindžujem tri epizode. Ugasim svetlo, uzmem nešto da pojedem i gledam. A posao od sutra, bo me posao.
A pito od jabuka si zaboravila?Pojeo si 10 ćevapa, bruku salate, pljeskavicu, pomfrit. Đe ti stane?? Štaš jesti više??
Nikad više u neka razne agencije i firme i ostale korporacije, ko ih ebe!Radiš od kuće?
Konačno i nešto zdravo da si pojeoA pito od jabuka si zaboravila?![]()
Pa najbolje ti je od kuće.Nikad više u neka razne agencije i firme i ostale korporacije, ko ih ebe!
Ja uvek jedem zdravo. Onolika salata a ti meni tako? I koliko sam se istrošio što sam vozio 350km?Konačno i nešto zdravo da si pojeo![]()
Paz da crv ne završi u piti .Kad smo kod jabuka, imam petšest fuji jabuka, eto meni ideje.
Kakav crv, pošteni srpski seljak prska jabuke bar dvajes puta, tu ni bubašvabe ni štakori ne prežive? I to oni mutirani što su preživeli nuklearnu katastrofu.Paz da crv ne završi u piti .
Faiting, go, go, al taj posao je brrrr.@Neda sad ću da izbindžujem tri epizode. Ugasim svetlo, uzmem nešto da pojedem i gledam. A posao od sutra, bo me posao.
Dobro i tebi. Što si tako poranilaДобро јутро.