Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 8.394
Eto došla je.... još 19 stranaMa ne, ako dođe (dok sam tu, budna)![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto došla je.... još 19 stranaMa ne, ako dođe (dok sam tu, budna)![]()
imaš naše titlove na titlovi.comNemam, plaća se, ošlo na spisak, naći ću je na jengleskom, nije problem, thanks.![]()
Jok ja.Sad ću da pogledam samo ovih 20 stranabaš ste bili vredni danas.... radi li iko ovde?
![]()
Kod mene je sistem- radim vec nešto i kad sednem da srolam i kafenisem, dođem ovdeSad ću da pogledam samo ovih 20 stranabaš ste bili vredni danas.... radi li iko ovde?
![]()
Sveta oće sekire, Čuki vikinge, sin Kćerka pravi kafu, Rifer hasa. Serafima i crno dete se jure hodnikom. To ti to, ukratko.misliš "kada dođe"![]()
Ima bre sve na netu te sajtove gde imaju sve serije sa prevodom.imaš naše titlove na titlovi.com
Nemasna pita!i dobar aparat za kafu! I airfryer da pravim bosanske pite bez kalorija.
Ja radila, užas mi je od kad sam unaprijeđena, bukvalno i očekuju da radim na poslu.Sad ću da pogledam samo ovih 20 stranabaš ste bili vredni danas.... radi li iko ovde?
![]()
Ma ne treba mi, ko s tim da se aka, skidaj, montiraj, mrzi me.imaš naše titlove na titlovi.com
Iste su nam smene, ja MORAM naći foru da je prespavam. Barem pola.
Ako dođe @Shadow_woman pa bude tražila sažetak, ne spominjite čokoladice!
Ne prepisuj. Dovoljan je jedan da sedi tamo.Ja radila, užas mi je od kad sam unaprijeđena, bukvalno i očekuju da radim na poslu.
![]()
Nađeš na netu sa našim prevodom. To ti je 3 min posla.Ma ne treba mi, ko s tim da se aka, skidaj, montiraj, mrzi me.
Znam, pa ja ovo radim godinama, sve za dž.Nađeš na netu sa našim prevodom. To ti je 3 min posla.
I još te plaćaju?Prije sam mogla vazdan na forum, pogledam film-dva, seriju, pročitam knjigu. Sad k. Ne može se!
Jok, meni je plata nebitna. Meni je bitno da se šume očuvaju. U Brazilu.I još te plaćaju?
Barem možeš pisati recenzije filmova, dva u jedan.Jok, meni je plata nebitna. Meni je bitno da se šume očuvaju. U Brazilu.
Nema više, sad radim hbt i po 5 sati provedem radeći. 5 od 8-previše!Barem možeš pisati recenzije filmova, dva u jedan.
Kad smo kod plate, još malo pa će spasovdan. Onda ću Sveti kupim jednog Cane Korzo.Jok, meni je plata nebitna. Meni je bitno da se šume očuvaju. U Brazilu.
Oni ne rade ništa, jer bolje i tako nego da sjebu stvariNema više, sad radim hbt i po 5 sati provedem radeći. 5 od 8-previše!
I samo da mi neko kaže da sam uhljeb. Uhljebi rade max 3
nijeNađeš na netu sa našim prevodom. To ti je 3 min posla.
Što bi ja voleo da sjebavam stvari.Oni ne rade ništa, jer bolje i tako nego da sjebu stvari![]()