Peropapacoder
Primećen član
- Poruka
- 538
U Lliverpulu u Australiji ima super burek ......makedononski......Izvini nisam našao ništa iz Australije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Lliverpulu u Australiji ima super burek ......makedononski......Izvini nisam našao ništa iz Australije...
Mislim da jeste poreklom BosanacIpak on može da piše o Bosanskim jelima, ima pravo jer vala konta ko da je Bosanac
Tačno će ispasti pametan kao i ja![]()
Samo kad imam menstruaciju.Mislila je da li ih ti koristiš?
Sad mi je sve jasnoMislim da jeste poreklom Bosanac
E sad se izvlačiš.To prave samo ljenguze i minderpuze. Ja pravim pite ili eventualno kljukušu.![]()
Čaše lomim ruke mi krvaveeeee.....Samo kad imam menstruaciju.
Želim ti komšo, laku smenu![]()
..i do koliko ujutru?
Ovu izreku je umela da kaže profesorica Srpskog jezika iz srednje.Haj se fino, polako makni od Bosne, kakva razljevuša, Bog teu šumu okreno?![]()
Imaš li SkyShowtime?Čaše lomim ruke mi krvaveeeee.....
Iste su nam smene, ja MORAM naći foru da je prespavam. Barem pola.Hvala puno komšinice
Radim do 6, smene su mi po 12 h.
Uh koliko se meni posla nakupilo, ima ovih dana da izumrem ko mamut.Iste su nam smene, ja MORAM naći foru da je prespavam. Barem pola.
Što mi žaaaaoUh koliko se meni posla nakupilo, ima ovih dana da izumrem ko mamut.
Sad sam još tužnijaNe budite tužni, ima lep poso i radi ga od kuće!
Došla je pre par minutaAko dođe @Shadow_woman pa bude tražila sažetak, ne spominjite čokoladice!
misliš "kada dođe"Ako dođe @Shadow_woman pa bude tražila sažetak, ne spominjite čokoladice!
Nije mu to spavaćaSad sam još tužnija
Kancelarija, kafana i spavaća u istoj prostoriji
![]()
Ma ne, ako dođe (dok sam tu, budna)misliš "kada dođe"![]()
Jesi to stvarno ti?Što mi žaaaao
![]()
Nemam, plaća se, ošlo na spisak, naći ću je na jengleskom, nije problem, thanks.Imaš li SkyShowtime?
Gledam sjajnu/poremećenu mini seriju, uuuu što je dobra!
https://www.imdb.com/title/tt23149640/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_10
Imaš je i na torentima i naš prevod.
Sad ću da pogledam samo ovih 20 stranaDošla je pre par minuta
Kao i svaka odgovorna gazdarica pregleda snimke sigurnosne kamere
Videla je čokoladice
i dobar aparat za kafu! I airfryer da pravim bosanske pite bez kalorija.Sad sam još tužnija
Kancelarija, kafana i spavaća u istoj prostoriji
![]()