U Sarajevu u centru grada tramvaj iskočio sa pruge

Danilo51

Aktivan član
Poruka
1.477
Ako je neko pratio ovo šta mislite koji uzrok?
Tramvaj star 50 god ubrzanje u krivini.
1 osoba na stanici poginula nekoliko teže povređenih.
Šofer mesec dana u pritvor!
Jel kriv šta ili može i do struje bit bez kontrole da poleti tramvaj?
Ima snimak užasno izgleda
Grom bi rekao sekta.Malo i jeste bilo čudno da hitna pomoč stoji pre nesrece iza tramvaja koda su znali šta se sprema.

Grom bi rekao sekta.Malo i jeste bilo čudno da hitna pomoč stoji pre nesrece iza tramvaja koda su znali šta se sprema.
Ne smije da vozi tu preko 10 na sat ,mozda jeste ko zna

Pazis i mazis dete citav zivot i strepis kad dobije prehladu. Kada to sve prodje posaljes ga na studije u drugi grad i u trenu ga ubije podivljali tramvaj. Zivot je okrutan i nepravedan, saucesce porodici.
Koja je to strasna sudbina.Svedoci iz Sarajeva kazu da su ljudi na toj stanici gledali u telefone.Ovi sto su se spasili culi su sviranje tramvaja,mahanje vozaca ,vristanje...
Mobilni su zlo i smrt.Ali niko to nije ocekivao da iskoci tramvaj pa sve bilo opusteno.
Licno verujem da tramvajska pruga nije bila ispravna!
Ali nece ici u tom smeru Bih drzava!

Ono ubrzanje je bilo zastrasujuce...Koji je uzrok valjda ce ustanovit istragom.
Jos nisu vestaci odradili posao a vozaca na robiju mesec dana.
Sklonjen je zbog javnosti, malo da se smire građani. Ja sam ovo teško podnijela, žao mi je nesrećnog i divnog mladića, žao mi je djevojčice, i ako preživi biće joj veoma teško kroz život. A žao mi je i vozača kojeg, kako mi se čini, političari i guzonje spremaju da bude žrtveno jagnje. Postoje izjave svjedoka, vozač pokušao upozoriti (neke uspješno, sklonili su se) zvučnim signalima, mahao rukama da se sklone..
Uglavnom, veoma tužno i strašno.

Koja je to strasna sudbina.Svedoci iz Sarajeva kazu da su ljudi na toj stanici gledali u telefone.Ovi sto su se spasili culi su sviranje tramvaja,mahanje vozaca ,vristanje...
Mobilni su zlo i smrt.Ali niko to nije ocekivao da iskoci tramvaj pa sve bilo opusteno.
Licno verujem da tramvajska pruga nije bila ispravna!
Ali nece ici u tom smeru Bih drzava!
Pruga je jedina ispravna, potpuno je rekonstruisana prošle ili pretprošle godine. Prošle čini mi se.

I na snimku nisi vidio vozilo hitne pomoći, pobogu, pogledaj bolje, obično sanitetsko vozilo Doma zdravlja. Šta vam sve neće pasti na pamet, znači Bože!

Ma šta mu imaš govoriti, pusti, sve se vrati, nek lupeta kako mu volja..
Poginuo je čovjek. Teško povrijeđeno je dijete. Kome je bitno kako se zovu, taj ne treba ni da živi.
Ma tuga mi...zaostale raje i u šta se pretvori ono Sarajevo a tako je, na žalost i sa ZG, BG..
Šljeglo sve najgore
Proveo sam u SA 2god..
Branim svoje a ne diram nikoga
Ajd jednu

Da,vozac je signalizirao mahao ali na samoj stanici mladi koji su cekali tramvaj nastradase.Bilo osoba koje su se uspele i skloniti i spasiti .
Valjda ce vestacenje biti ispravno i realno i za ovo neko mora odgovarati ali verovatno nece niko.
Ako nije vozaceva greska onda tramvaj nije mogao sam od sebe da poleti.
Starost je problem.Mozda na tehnickom i bilo sve ispravno ali kod starih uvek postoji mogucnost cescih kvarova.

Kad je nesto staro godinama kao ovo čudo bi bilo da valja. To je ko nas tako. Teraj dok moze. Niko nije kriv , star je tramvaj, autobus, trolejbus nije važno. Nismo mi, nije vozač, direktor GSPa, mehaničar, predsednik grada, opštine. Niko. Njihova deca se voze mečkama od 50 000 evra sa 18 20 godina. Ne znaju šta je gradski prevoz kao ni oni sami.

Back