Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 48.656
Nauči ili kontrolisati živce ili koristiti ignorO jadna majko
Nađite sobu ne zatrpavajte temu banalnostima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nauči ili kontrolisati živce ili koristiti ignorO jadna majko
Nađite sobu ne zatrpavajte temu banalnostima
Ne spamuj temuNauči ili kontrolisati živce ili koristiti ignor
Prijavi me za spamNe spamuj temu
TVOJI stavovi o pesmi ili neletu nas ne zanimaju.
Drzi se teme
Terzini debili sličan nivo baščaršijske rajeI vi ste parkirali tenk pred Zvezdin stadion tako da se nemate šta iščuđavat. U oba slučaja bolesno
Ne zatrpavaj temu glupostima i necim sto nije deo teme imate pvtPrijavi me za spam
Baš mi ćeif ovdjeNe zatrpavaj temu glupostima i necim sto nije deo teme imate pvt
Ne zatrpavaj temu glupostima i necim sto nije deo teme imate pvt
Виђу како Брат Србин брани свог Брата Муслимана на његовом Суђењу и овај м усе после и лепо захвалио..непуних 10ак Година после Рата а ви се овде препирете око Глупости :Baš mi ćeif ovdje
Da, baš razmišljam kako smo mi skrenuli sa teme razgovorom o parku u kojem se nalazi tenk, a on nije skrenuo sa teme pišući o glavama koje su, navodno, šutali neki u Zenici.Шта је приватно у томе што напишем зашто се парк у коме се налази тенк зове "Сафет Исовић", и како то да је постављен код Друге гимназије у Сарајеву?
Ziku?Виђу како Брат Србин брани свог Брата Муслимана на његовом Суђењу и овај м усе после и лепо захвалио..непуних 10ак Година после Рата а ви се овде препирете око Глупости :
I vi ste parkirali tenk pred Zvezdin stadion tako da se nemate šta iščuđavat. U oba slučaja bolesno
Misliš da je ovaj "naš" tenk stvarno taj ratni trofej?Тај тенк није везан за неки рат као у овом случају у Сарајеву, па нема неку ширу причу.
O neletu ste davili sto nije tema!Шта је приватно у томе што напишем зашто се парк у коме се налази тенк зове "Сафет Исовић", и како то да је постављен код Друге гимназије у Сарајеву?
Тај тенк није везан за неки рат као у овом случају у Сарајеву, па нема неку ширу причу.
Vezan je za beogradske geto "junačine" koji su srbbende ljute i ratnici jedino u kafani i na stadionuТај тенк није везан за неки рат као у овом случају у Сарајеву, па нема неку ширу причу.
Pa dosta smo mi srbi bili idioti i jugosloveni dok su se hrvati i tad ko mali krstavali u crkvi vatikanskoj a turci obrezivali od malih noguSa ili bez tenka nacionalizam je svakako prisutan
I tamo i vamo
Kao crveno bela armijaTenk nije vezan za rat? Šta onda simbolizira, šta nisu stavljene maslinove grančice nego oružje
Pa dosta smo mi srbi bili idioti i jugosloveni dok su se hrvati i tad ko mali krsta ali u crkvi vatikanskoj a turci obrezivali od malih nogu
Valjda da bi bili slični engleskim tobdzijama arsenaluKao crveno bela armija
Poremećaj terzinih glibova
Da, baš razmišljam kako smo mi skrenuli sa teme razgovorom o parku u kojem se nalazi tenk, a on nije skrenuo sa teme pišući o glavama koje su, navodno, šutali neki u Zenici.
Jer su idioti biliposlednje glasanje u jugi jeste bilo tako da su Srbi bili jugosloveni tako se većina izjasnila
Sto?
Tenk nije vezan za rat? Šta onda simbolizira, šta nisu stavljene maslinove grančice nego oružje