U Sarajevu postavili tenk kod gimnazije

Nisu bili protiv odbrane Srba, ali jesu protiv te i takve Jugoslavije komunjaristicke i po svaku cenu.
to je najbitnije a lagala si u prvoj recenici da jesu

sta su oni politicki bili i za kakvu vlast je drugi par cipela

ONO STO JE BITNO ONI NIAKDA NISU BILI PROTIV ODBRANE REPUBLIKE SRPSKE!

naprotiv

to su pokazali i tokom svoje vlasti u odnosu sa rs

drugo, jugoslavija je odavno pukla pre 1992 u bosni to joj je zavrnsi korak a ako cemo iskreno TADA JE RAT IZAZVAO ALIJA I MUSLIMANI

POVUKAO JE POTPIS SA KUTIJEROVOG MIRVONOG SPORAZUMA koj ise nicim skoro ne razlikuje od dejtona, i time ODVUKAO NAROD BOSNE U KRVOPROLICE NEVIDJENIH RAZMERA a sve po nalogu usa da povuce potpis...da cemu oni obezbediti bosnu...

krvoloci!

kostunica i djindjic niti jednom nisu rekli da je odbrana srba u bosni bila nesto lose!

naprotiv podrzavali su srpsku svim snagama dok su bili na vlasti!

to je najbitnije a lagala si u prvoj recenici da jesu

sta su oni politicki bili i za kakvu vlast je drugi par cipela

ONO STO JE BITNO ONI NIAKDA NISU BILI PROTIV ODBRANE REPUBLIKE SRPSKE!

naprotiv

to su pokazali i tokom svoje vlasti u odnosu sa rs

drugo, jugoslavija je odavno pukla pre 1992 u bosni to joj je zavrnsi korak a ako cemo iskreno TADA JE RAT IZAZVAO ALIJA I MUSLIMANI

POVUKAO JE POTPIS SA KUTIJEROVOG MIRVONOG SPORAZUMA koj ise nicim skoro ne razlikuje od dejtona, i time ODVUKAO NAROD BOSNE U KRVOPROLICE NEVIDJENIH RAZMERA a sve po nalogu usa da povuce potpis...da cemu oni obezbediti bosnu...

krvoloci!

kostunica i djindjic niti jednom nisu rekli da je odbrana srba u bosni bila nesto lose!

naprotiv podrzavali su srpsku svim snagama dok su bili na vlasti!
Podrzali a posle ih predali u Hag. 'Ajde dosta.

Podrzali a posle ih predali u Hag. 'Ajde dosta.
u hag je otisao milosevic i niej ga predao kostunica

to je politicka kuhinja usa, u hagu su svi osim vasih muslimanerosa zlocinci a naser oric heroj. tamo su zlocinci srbi i hrvati a vi male bebe

kostunicine i djindjiceve izjave oko rep srpske imas na video materijalima koliko hoces!

niakda nisu bili protiv odbrane srba u bosni!

sa srpskom su imali maksimalnu saradnju i podrsku srpskoj!

djindjica je ubijen po nalogu americke kopiladije i titoistickih kurvinih sinova u srbiji

jer im nije odgovarao nejgov plan za kosovo i rezoluciju 12 44

ne glupetaj, djindjic i ksotunica nikada nisu BILI PROTIV REPUBLIEK SRPSKE!

lazes

u hag je otisao milosevic i niej ga predao kostunica

to je politicka kuhinja usa, u hagu su svi osim vasih muslimanerosa zlocinci a naser oric heroj. tamo su zlocinci srbi i hrvati a vi male bebe

kostunicine i djindjiceve izjave oko rep srpske imas na video materijalima koliko hoces!

niakda nisu bili protiv odbrane srba u bosni!

sa srpskom su imali maksimalnu saradnju i podrsku srpskoj!

djindjica je ubijen po nalogu americke kopiladije i titoistickih kurvinih sinova u srbiji

jer im nije odgovarao nejgov plan za kosovo i rezoluciju 12 44

ne glupetaj, djindjic i ksotunica nikada nisu BILI PROTIV REPUBLIEK SRPSKE!

lazes
Ja to nisam ni rekla,a ti kad upristojis recnik ako ikada ga upristojis, onda cu da te citam dalje. Sada i od mene ides na ignore.

Promijenio* eto jedna greška je tu.
Inače, ja uopšte ne smatram da je Nele gad jer je otišao, smatram gadom svog tatu koji nije izveo ženu i bebu (mene) iz Sarajeva na vrijeme. Budale su ostale. Nego, ako zanemarimo njega kao umjetnika (meni se sviđa to što radi) vala drugih kvaliteta ja ne vidjeh. Kao pisac je tako-tako, srednja žalost a i i to što je pisao, sam je to rekao, samo ga uvalilo u nepotrebno njasre.

Promijenio* eto jedna greška je tu.

Ето другарице лектор тачно је да је грешка јер не обраћам довољно пажњу, морам да пробам да мање брзоплето пишем или књигу у руке па обнављај знање. :)

...a i i to što je pisao, sam je to rekao, samo ga uvalilo u nepotrebno njasre.

Увалило га јер је превише био реалан и није се заносио небулозама из младости. Као зрела личност је посматрао себе и своју околину на други начин, јер као старији има више искуства и знања.

Ja to nisam ni rekla,a ti kad upristojis recnik ako ikada ga upristojis, onda cu da te citam dalje. Sada i od mene ides na ignore.
jesi eno ga post, kako je opozicija us briji bila protiv milosevicevog rata

djindjic i ksotunica nikada nisu bili protiv rata za republiku srpsku

naravno u neistini su kratke noge, pa onda ignore ko i sestra ti po alahu kcerkadirektora

ko vas ne zna

Ето другарице лектор тачно је да је грешка јер не обраћам довољно пажњу, морам да пробам да мање брзоплето пишем или књигу у руке па обнављај знање. :)

Увалило га јер је превише био реалан и није се заносио небулозама из младости. Као зрела личност је посматрао себе и своју околину на други начин, јер као старији има више искуства и знања.
to ti drugarica ?

naravno u neistini su kratke noge, pa onda ignore ko i sestra ti po alahu kcerkadirektora

ko vas ne zna
Mislila sam na Djindjica i Draskovica, a o Kostunici sam vec rekla ukratko pre toga.

Djindjic se "kur.ao" kroz skoro celu svoju politicku karijeru tako da njegove izjave se ne mogu uzimati za nesto ozbiljno, dok Draskovic jeste bio za R. Srpsku, ali onu dejtonsku, ne onu iz 1991 ili 2 na koju mislis.

U svakom slucaju opozicija je bila protiv rata kojim je Milosevic hteo da nastavi sa komunizmom, i tacka.

ko vas ne zna
Ajd' mars budalo jedna, nemam ja sa alahom nista, a od tebe su svi bolji i neces da mi odredjujes s kim cu da se druzim i koga da cenim u zivotu.

Mislila sam na Djindjica i Draskovica, a o Kostunici sam vec rekla ukratko pre toga.

Djindjic se "kur.ao" kroz skoro celu svoju politicku karijeru tako da njegove izjave se ne mogu uzimati za nesto ozbiljno, dok Draskovic jeste bio za R. Srpsku, ali onu dejtonsku, ne onu iz 1991 ili 2 na koju mislis.
O Djindjicu nisi dostojna ni supak da mu poljubis
U svakom slucaju opozicija je bila protiv rata kojim je Milosevic hteo da nastavi sa komunizmom, i tacka.
Koja opozicija?

Ko je to bio protiv da se brani r srpska od 92 do 95, ajde da čujemo poimenice!

Drugo niko od srba nije bio za rat u bosni jer ne bi POTPISALI KUTIJEROV SPORAZUM koji je identičan Dejtonu.

ALIJA je povukao potpis i odvukao zemlju u rat tako da se MANEŠ LAŽI KAKO JE MILOŠEVIĆ HTEO RAT U BOSNI - činjenice i kutijer te nazivaju LAZOVOM.

Ajd' mars budalo jedna,
Ovako se ukucanima obracaj prostakuso

Naravno nece biti argumenata

Beaomucne lazi da je Milosevica hteo rat u bosni i plus da je još neko bio protiv pomoći srbima u bosni

Pa sto onda kritikujete tu opoziciju, ne razumem?

Sta mi se mesate u razgovor?
A sta bi ti, da ovde besomucno lazes, a kad treba dati argumente za te lazi onda kmecis da ti se ne obracaju ili ignore?

Ili vređaš i psujep ko kočijaš. Ako ti se ne sviđa imas klixomanija pabrazguli tamo

Ovde neces ti drugima komandovati sta ce i kako gledati i pisati

Pa sto onda kritikujete tu opoziciju, ne razumem?

Sta mi se mesate u razgovor?
Критика се односи на друге ствари.
Појединци се и жртвују ради опште ствари.
После Ђинђићевог убиства прешло се на жртвовање опште ствари зарад појединаца
и како видимо тај је тренд јиш увек у моди.

Nemoj biti ljubazan sa mnom, navući ćeš gnijev cyber junaka :D
Na sebe, jasno, meni ne smiju ništa :manikir:

То се обично зове основно поштовање саговорника ако није дрзак или наопак па покушава да вријеђа.
Ти си генерација која је рођена уочи рата и већину ствари о томе шта се дешавало су ти причали, па и то узимам у обзир. Разграничавам ту чињеницу у односу на неког ко је тада био зрела личност и учесник.

Ево мало "СЕНЗАЦИЈЕ" пошто се жалиш да све нешто неважно пишем, а везано је за назив парка у коме су поставили тенк.
Ако си знала онда нека прочитају оних 100 што нису знали! :)

У једној од својих књига Неле (Ненад Јанковић) пише и о својим најбољим друговима у дјетињству и младости. Један од њих, иако у књизи има само надимак је Бењамин син Сафета Исовића познатог пјевача севдалинки и једног од оснивача странке "СДА", по којем је парк поред Друге гимназије добио име.
Бењамин је тада био љут на свога некадашњег друга па је на интернету/фејсбуку написао подужи текст у коме наводи како је разочаран због начина Нелетовог резоновања.
Писао је и неке текстове за разне музичаре - https://www.discogs.com/artist/658409-Benjamin-Isović

Назив овог парка поред Друге гимназије не знам од када је, а требало би да буде једна врста захвалности Сафету, као и његовом сину Бењамину који је похађао ту Гимназију. Већина младих са Кошева (насеље изнад стадиона Кошево) који су се одлучивали за гимназију уписивали су се у Другу гимназију јер им је била најближа. Отприлике око 2 км. у правцу центра града.

То се обично зове основно поштовање саговорника ако није дрзак или наопак па покушава да вријеђа.
Ти си генерација која је рођена уочи рата и већину ствари о томе шта се дешавало су ти причали, па и то узимам у обзир. Разграничавам ту чињеницу у односу на неког ко је тада био зрела личност и учесник.

Ево мало "СЕНЗАЦИЈЕ" пошто се жалиш да све нешто неважно пишем, а везано је за назив парка у коме су поставили тенк.

У једној од својих књига Неле (Ненад Јанковић) пише и о својим најбољим друговима у дјетињству и младости. Један од њих, иако у књизи има само надимак је Бењамин син Сафета Исовића познатог пјевача севдалинки и једног од оснивача странке "СДА", по којем је парк поред Друге гимназије добио име.
Бењамин је тада био љут на свога некадашњег друга па је на интернету/фејсбуку написао подужи текст у коме наводи како је разочаран због начина Нелетовог резоновања.
Писао је и неке текстове за разне музичаре - https://www.discogs.com/artist/658409-Benjamin-Isović

Назив овог парка поред Друге гимназије не знам од када је, а требало би да буде једна врста захвалности Сафету, као и његовом сину Бењамину који је похађао ту Гимназију. Већина младих са Кошева (насеље изнад стадиона Кошево) који су се одлучивали за гимназију уписивали су се у Другу гимназију јер им је била најближа. Отприлике око 2 км. у правцу центра града.
Opisuješ mi dio grada koji znam kao svoj džep :)
Posve sam sigurna da će taj tenk da ide s tog mjesta, nema šanse da će ostati kao ni većina Benjamininih budalaština.
Benjamin je napisao i otpjevao omiljenu pjesmu mog oca (u pozorišnoj, nekad nakon rata odmah)

Uživaj :) (ako je nisi čuo)

I ispravka, bar u doba koje ja poznajem, nije da su se baš upisivali niti odlučivali tako, po mjestu stanovanja, nekada je matematičku (2. gimnaziju) bilo jako, jako teško upisati, a uvijek je bila na korak po popluarnosti nakon moje (Prve) :)

Opisuješ mi dio grada koji znam kao svoj džep :)
Posve sam sigurna da će taj tenk da ide s tog mjesta, nema šanse da će ostati kao ni većina Benjamininih budalaština.
Benjamin je napisao i otpjevao omiljenu pjesmu kog oca (u pozorišnoj, nekad nakon rata odmah)

Uživaj :) (ako je nisi čuo)

Написао сам негдје раније да ово није локални форум већ описујем због већине који не знају гдје је то "Кошево", па да могу да схвате суштину приче.:D

Написао сам негдје раније да ово није локални форум већ описујем због већине који не знају гдје је то "Кошево", па да могу да схвате суштину приче.:D
U pravu si, izvinjavam se!
Ali ko ne zna gdje je Koševo i gdje je Druga, ne treba ni da se javlja na ovoj temi :D
Oh, da, ovi koji su 500 km dalje znaju bolje od nas iz Sarajeva-sve!

U pravu si, izvinjavam se!
Ali ko ne zna gdje je Koševo i gdje je Druga, ne treba ni da se javlja na ovoj temi :D
Oh, da, ovi koji su 500 km dalje znaju bolje od nas iz Sarajeva-sve!

Не рачунај километражу јер на форуму има минимум десет људи који су из Сарајева, и није важно гдје сада живе знају они директно или индиректно шта се дешава.
Ови које онако интересује сазнају од форумаша који знају.

Не рачунај километражу јер на форуму има минимум десет људи који су из Сарајева, и није важно гдје сада живе знају они директно или индиректно шта се дешава.
Naravno da ne mislim na sugrađane koji trenutno ne žive ovdje.

Back