U Sarajevu postavili tenk kod gimnazije

Žalosno da je da se javno ponosiš time.
Žalosno je da slaviš smrt ubijenih.
Žalosno je da ponosno ovdje izjavljuješ kako si iz druge države došao da pucaš na Sarajevo, Ilijaš.
Zašto se onda bunite kad kažemo da je bila agresija?
ko slavi ? izvrces izvrces...

u deblokadi ste jurisali , 48 000 mundzosa. da sam ih mogao tada sve pobiti , pobio bih. al ne mogu na sve strane jel de... :rotf:
jok pusticmeo vas da nas koljete goloruke ko srbe u sarajevu pocetkom 1992

ja sam bio tad 1995 kod poslednjeg pokusaja deblokade sarajeva , kada ste jurnuli na srbe... a dobili kiticu cveca

Nije Sarajevo nego RS. Sve polako odlazi u Honduras...

Osnovno obrazovanje u školama širom Republike Srpske napustilo je 2.015 učenika zbog odlaska u inostranstvo, tokom proteklih pet godina, što je 112 odeljenja manje u osnovnim školama.
Reč je o periodu od početka školske godine 2018/19. do kraja školske godine 2022/23, dok za proteklu školsku godinu 2023/24, još nema podataka, objavila je novinska agencija Fena.

https://n1info.rs/region/u-rs-zbog-odlaska-u-inostranstvo-u-osnovnim-skolama-112-odeljenja-manje/
Jes, eto u Srbiji, Hrvatskoj grade nove škole, ne mogu primiti kolika je navala :D
U svim zemljama u reginu je ista situacija. Doduše, kod nas nema škola bez wc-a, tj. sa vanjskim klozetom kakvih ima u Srbiji...

Jes, sigurno je Đole bi ljigavac jer je dolazio kad je htio, bio voljen i volio.
Nele nije ljigavac, ma kakvi, dolazi ko miš noću i udiše Sarajevo, sisurina. Aj ne citiraj me, negativac si.
Ljudi cesto zaboravljaju ili neki mladji i ne znaju, da je citava opozicija iz Srbije u to vreme bila protiv rata i Milosevica nije mogla da "mirise" a i on njih/nas.

I onda, kad ti je vlast u sopstvenoj zemlji maceha, naravno da su ti svi drugi "braca", protiv kojih je isto bio i on, i citava ta politika nasilnog ostajanja u Jugoslaviji i zelje da ona po svaku cenu postoji.

Zato se i Balasevic odlucio na taj koncert, u inat ovdasnjoj politici i vlasti koja je prosipala samo mrznju za druge, ali i na nas koji nismo bili za njega (svi smo bili "izdajnici").

Poslednja izmena:
Jes, eto u Srbiji, Hrvatskoj grade nove škole, ne mogu primiti kolika je navala :D
U svim zemljama u reginu je ista situacija. Doduše, kod nas nema škola bez wc-a, tj. sa vanjskim klozetom kakvih ima u Srbiji...
Sve si u pravu. Da sad krećem u srednju školu, napustio bih glavni grad Otadžbine i upisao bih neku u Sarajevu.

Izvini, pročitah sve što si u prvom odgovoru napisao, zanemarila sam i par gramatičkih grešaka pa ipak čitala, da se ne uvrijediš ali puno zujiš a malo meda daješ. Šta si to spektakularno napisao da je bitno da pročita iko, a ne čak 100 ljudi? :D

Можда има тих граматичких грешака јер пишем дјелимично укључен у конверзацију и промјеним некада више пута састав реченице, а ти улетиш у секунди на пола промјене па лекторишеш.
Није спектакуларно али јесте истинито, и везано је за твоје закључке.
Људи који подржавају твој начин размишљања око рата иако се очито види љигавост су супер, а рецимо Неле споменут у другом контексту је гад јер не мисли као ти него индиректно подржава свој народ, иако је он више Југословен по начину размишљања.
Ево сада нисам ништа промјенио, па ми пронађи грешке!

Можда има тих граматичких грешака јер пишем дјелимично укључен у конверзацију и промјеним некада више пута састав реченице, а ти улетиш у секунди на пола промјене па лекторишеш.
Није спектакуларно али јесте истинито, и везано је за твоје закључке.
Људи који подржавају твој начин размишљања око рата иако се очито види љигавост су супер, а рецимо Неле споменут у другом контексту је гад јер не мисли као ти, него индиректно подржава свој народ, иако је он више Југословен по начину размишљања.
Ево сада нисам ништа промјенио, па ми пронађи грешке!
Promijenio* eto jedna greška je tu.
Inače, ja uopšte ne smatram da je Nele gad jer je otišao, smatram gadom svog tatu koji nije izveo ženu i bebu (mene) iz Sarajeva na vrijeme. Budale su ostale. Nego, ako zanemarimo njega kao umjetnika (meni se sviđa to što radi) vala drugih kvaliteta ja ne vidjeh. Kao pisac je tako-tako, srednja žalost a i i to što je pisao, sam je to rekao, samo ga uvalilo u nepotrebno njasre.

Mi da smo imali 5000 tih ladenovih, rac bismo pisali i ti i ja sad ovdje :D
Aj uzmi terapiju, popodnevnu ;)

Muslimanska braćo, došlo je vrijeme konačnog oslobođenja naše domovine. Muslimanski korpus će, kao što je to bilo prije 500 godina, ovladati svojim istorijskim prostorima. (…) Svi muslimani svijeta su uz nas. Uzećemo naš dio Jadranskog mora. Ploče će biti prva bosanska luka, a Neum novi Carigrad. Ovo će biti naša Bosna i Hercegovina.” To je pisalo u jednom od mudžahedinskih letaka raspačavanih, pod okriljem Armije BiH i političkog vrha SDA-e u Sarajevu i Alije Izetbegovića osobno, u proljeće 1993. Donosimo dokumente o ulozi stranih i domaćih mudžahedina u ratu i zločinima u BiH u svjetlu velikomuslimanske i velikobošnjačke političke i ratne strategije.

1727018195295.png

1727018211985.png

1727018231068.png

1727018523404.png

1727018270869.png

1727018309190.png

1727018341586.png

1727018387180.png

Prilozi

• 1727018017795.png
    1727018017795.png
    768 KB · Pregleda: 0

Muslimanska braćo, došlo je vrijeme konačnog oslobođenja naše domovine. Muslimanski korpus će, kao što je to bilo prije 500 godina, ovladati svojim istorijskim prostorima. (…) Svi muslimani svijeta su uz nas. Uzećemo naš dio Jadranskog mora. Ploče će biti prva bosanska luka, a Neum novi Carigrad. Ovo će biti naša Bosna i Hercegovina.” To je pisalo u jednom od mudžahedinskih letaka raspačavanih, pod okriljem Armije BiH i političkog vrha SDA-e u Sarajevu i Alije Izetbegovića osobno, u proljeće 1993. Donosimo dokumente o ulozi stranih i domaćih mudžahedina u ratu i zločinima u BiH u svjetlu velikomuslimanske i velikobošnjačke političke i ratne strategije.

Pogledajte prilog 1614246

Pogledajte prilog 1614247

Pogledajte prilog 1614248

Pogledajte prilog 1614253

Pogledajte prilog 1614249

Pogledajte prilog 1614250

Pogledajte prilog 1614251

Pogledajte prilog 1614252
Moraš opet na ignor, opet te hvata luda..

Draskovic je u to vreme bio respektabilan (do neke '97, mada u odnosu na '90-tu sve manje s godinama), ali pojavili su se i drugi, Kostunica, Djindjic...u opoziciji.
kostunica nije nikada rec rekao protivno odbrani republike srpske pa ni djindjic

njihov odnos prema republici srpskoj kada su bili i zavnicna vlast je svima jasan bio i dokumentovan

ne drobi neistine

gledajte srbi ovo

DOBRO GLEDAJTE!

da znate kakva je to krvolocna gamad bila...dobro gledajte.

Oni nisu bili za Jugoslaviju niti ikakav kontuinuitet, koji je S.M. nametao.

Drobis sam, jer ti je rat ogrubeo mozak.
lazes da su ikada bili protivni odbrane republike srpske

tome dokazuje njihov odnos prema rep srpskoj tokom njihove vlasti!

a bosna je bila od 1992 do 1995, malopre si glupetala kako su oni bili protiv tog rata... tj opozicija

ni jednom prilikom djindjic ili kostunica nisu bili protiv odbrane srpskog naroda u bosni!

to pokazuje njihov odnos potom na valsti prema rs

LAŽI KO I OBICNO

gde je link ili argument koji ce potvrditi tvoje layi da su oni bili protiv rata u bosni tj protiv odbrane srba ?

Poslednja izmena od moderatora:

ovo su ti multi kulti bosnjokistanci

samo gledajte srbi, dobro gledajte!

lazes da su ikada bili protivni odbrane republike srpske

tome dokazuje njihov odnos prema rep srpskoj tokom njihove vlasti!

a bosna je bila od 1992 do 1995, malopre si glupetala kako su oni bili protiv tog rata... tj opozicija

ni jednom prilikom djindjic ili kostunica nisu bili protiv odbrane srpskog naroda u bosni!

to pokazuje njihov odnos potom na valsti prema rs

LAŽI KO I OBICNO

gde je link ili argument koji ce potvrditi tvoje layi da su oni bili protiv rata u bosni tj protiv odbrane srba ?

sram te bilo lazuljo
Nisu bili protiv odbrane Srba, ali jesu protiv te i takve Jugoslavije komunjaristicke i po svaku cenu i na silu.

A na kraju, i njihova se politika pokazala dvolicnom, osim Kostunice, pa ni on nije bas toliko bio dosledan, koliko se vise samo deklarativno zalagao za to, a u praksi bas i ne toliko.

Back