U SARAJEVKU,BOSANKU SE ZALJUBITI NEKO NEKAD?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naslov teme je vrlo glupo formulisan.
Svaka Sarajka je Bosanka, jer se Sarajevo nalazi u Bosni.
Ti si htio reci da je rijec o muslimanki, a oni su ponacionalnosti Bosnjaci, a ne Bosanci.
Bosanac je termin poput Vojvodjanin, Sumadinac i sl.

a što ga sad tupiš...missim...što je to uopšte bitno...?
...:eek:
a050.gif
:dash:

Radi bolje informisanosti naroda na forumu, da se nesto i nauci osim sto se naklapa na prazno. I ja sam dosta toga naucila ;)

Jesi li primijetio da mi veoma cesto komentarises postove, i to uvijek negativno? Sta li je uzrok tome? :think:

pa verovatno ne bez razloga...missim ne želim svađu i to, al mi se jednostavno postovi tebe, unsaie, parke, superdamnblam itd itd...jednostavno ne dopadaju baš uvek...:rumenko:
...a kako ja neam običaj da glumim oduševljenje, jednostavno napišem otvoreno šta mislim...
...missim...stvarno što je bitno kako se pravilno kaže...a malo kome je stalo da ga iko ovde uči takvim stvarima...missim da li je pravilno bošnjak, bosanac blabla...

...:rumenko:

pa verovatno ne bez razloga...missim ne želim svađu i to, al mi se jednostavno postovi tebe, unsaie, parke, superdamnblam itd itd...jednostavno ne dopadaju baš uvek...:rumenko:
...a kako ja neam običaj da glumim oduševljenje, jednostavno napišem otvoreno šta mislim...
...missim...stvarno što je bitno kako se pravilno kaže...a malo kome je stalo da ga iko ovde uči takvim stvarima...missim da li je pravilno bošnjak, bosanac blabla...

Izvini,ali mi je stvarno bolo oci.
A to nije toliko nebitno, pa zbog tih stvari se prije 15-ak godina vodio rat :(

Realno, ljudima iz Bosne..
Veoma lako reaguju na takve stvari, sto donekle i razumem..

No, prisustvujemo nekom pomaku pa nije ok da sad rasturimo zarad naziva ulica :(..

Izvini,ali mi je stvarno bolo oci.
A to nije toliko nebitno, pa zbog tih stvari se prije 15-ak godina vodio rat :(

dobro, to sad već ulazi u domen politike i ne bi o tome...a politiku sam batalio posle zadnjih izbora...rat su ovde vodili političari a narod je samo bio kolateralna šteta...
...znam kako izgleda rat, tako da nema potrebe da mi pričaš o ratovima...
...bosance smatram dobrim ljudima i šaljivdžijama...
...i lepo je što se kolega forumer zaljubio u ženu iz bosne, pa makar ona bila ispod dimija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back