U Rusiji secanje na Staljina sve prisutnije

SSSR_

Ističe se
Poruka
2.056
Ruski gradovi osvanjuju sa bilbordima na kojima je J.V.Staljin

bilb.jpg


Ruski grad Voronezh osvanuo je 24 juna. 2009 sa deset osvetljenih reklamnih biborda koji prezentuju lik i delo J.V.Staljina.Komemoracija 130 godisnjice od rodjenja ovog gruzijskog marksiste-lenjiniste ovekovecen je sloganom : ''130 godina lidera za sva vremena i sve narode''.Takodje se moze procitati i slogan: ''Pobeda ce biti nasa'' koji jasno upucuje na nacisticku invaziju na SSSR i kasniju pobedu antifasistickih snaga,gde je Staljin imao veoma znacajnu ulogu.

Ljudi iz gradskih burzoaskih partija nakon pocetne zbunjenosti,odmah su saopstile da ce bilbordi biti uklonjeni,jer to nije u skladu za zakonom o reklamiranju.Postaje jasno da su paraziti koji komanduju sudbinom Rusije veoma zabrinuti zbog tekuceg i konstantnog porasta popularnosti J.V.Staljina u narodu,kao i tadasnjeg SSSR-a.Na kraju mozemo samo konstatovati da njihova kampanja falsifikovanja istorijskih cinjenica ne funkcionise onako kako bi oni hteli.
 
to treba hapsiti odmah...........mislim te sto stavljaju masovnog ubicu na bilborde...
kao sto bi se verujem desilo u nemackoj da stave hitlera

Prema istrazivanjima javnog mnjenja u Rusiji,pozitivan stav o Staljinu ima cak 60% ljudi.Tesko da bi svi oni mogli da stanu u zatvor.

To su ti debili.Nemci ne mogu da mu prismrde,.Ubio je vise Rusa od Adolfa&company!

Kada se uzme u obizr da je kapitalisticki svet na celu sa USA i njenim istoricarima pravio procenu o "staljinovim zlocinima" i to u vreme kada je SSSR ekonomski i vojno sio zapad,onda me ta nebuloza uopste i ne cudi.
 

Back
Top