U roku od 48 časova dva silovanja

Da, samo što u životinskom svetu nema ubistava i kriminnala zbog sexa...životinje su humanije i normalnije vrste.

Opet, koliko je meni poznato, u zivotinjskom svetu su ubistva svoje vrste retka.
Obicno se takav sukob izbegava dok god se moze i nadomescuje zastrashivanjem protivnika kako bi se povukao, ili ako se udje u borbu, bori se samo dotle dok se suparnik ne povuce.

Vrsena su razna istrazivanja posle II sv rata o tome da li svi vojnici u borbi pucaju i zasto ljudi agresivnije ne ubijaju jedni druge u borbi.
Zakljuceno je da ogromna vecina ljudi ima blokadu kad treba da puca u drugog pripadnika svoje vrste i da to bez problema mogu da rade samo psihopate.
Verovatno je u pitanju duboko ukodirani mehanizam da je ubijanje svoje vrste lose za opstanak.

Navedi primere ako postoji.
Koliko je meni poznato, u prirodi muzjak se sepuri pred zenkom, pokusava da se pari sa njom, ali ako ona to nece, on ide dalje ili biva grubo oteran. Bilo od strane zenke, bilo od strane jaceg muzjaka.
I sve tako dok ne nadje zenku koja hoce da se pari sa njim, a ima primeraka koji se ne pare uopste pa onda moraju da menjaju copor, krdo, stado ili sta vec

E kada bi životinje mogle da govore da ih razumemo ko zna šta bi sve doznali od njih

A šta bi trebala da radim, da idem da ga iskasapim, da budem kao i on, krvnik
Jel bi mi ti decu odgajao dok robijam?

Ja ti ponavljam, kazem sta BIH ja uradio da JA PROPISUJEM kazen ili zakone.
Naravno da to ne mogu.
A nemam problem sa tim sto ces me ti ili bilo ko ovde proglasiti ludim.
Za mene svako ljudsko bice koje se svojim postupkom ispishe iz ljudskog roda, ne zasluzuje nista bolje. Humanost rezervisem samo za ljude.
Silovanje je jedno od takvih stvari, jer ono negira sve ljudsko u nama.

Da me ne bi dalje citirala i da ne ispadne da smo se mi vise potresli od te zene i njene porodice, napisao sam kasnije da se civilizovani deo mene :lol: zalaze za minimum 15 godina kazne uz hemijsku kastraciju kod prvog pocinjenong silovanja.
U suprotnom, sa sadasnjih 2-3 godine, koliko se obicno dosudjuje, imamo silovatelje povratnike, sto je totalni poraz soc realistickog kaznenog sistema koji u tom domenu jos uvek vlada.

Da me ne bi dalje citirala i da ne ispadne da smo se mi vise potresli od te zene i njene porodice, napisao sam kasnije da se civilizovani deo mene :lol: zalaze za minimum 15 godina kazne uz hemijsku kastraciju kod prvog pocinjenong silovanja.
U suprotnom, sa sadasnjih 2-3 godine, koliko se obicno dosudjuje, imamo silovatelje povratnike, sto je totalni poraz soc realistickog kaznenog sistema koji u tom domenu jos uvek vlada.

Pa to je to, mi uvek reagujemo kad se dese nesreće, katastrofe, pre toga ne priznajemo da se kod nas išta može grozno desiti...gašenje požara kod nas je prevencija.

Верујем да би ово било заиста ефектно и да би допринело смањењу броја силовања.

Јер сви ти силоватељи, иако су болесни, нису толико луди да не могу да схвате шта их тачно чека по обављеном неделу.

Rodjace, pomesao si babe i zabe.
Sex jeste nagon ali silovanje kao pojam ne postoji u svetu zivotinja, gde je zenka uvek ta koja bira sa kojim ce muskim primerkom imati odnos. A ako nece, taj odustane ili ga ona vrlo grubo otera.
Ovakva devijacija ima samo kod ljudi a kod uzroka i predloga si toliko promasio da nemam volje da ti objasnjavam.
Sve u svemu, tuzno i tragicno. Nadam se da ce ga na osnovu svih posrednih i neposrednih dokaza brzo locirati, uhvatiti a onda bih im platio da ga najpre premlate kao zivotinju, siluju pendrecima naizmenicno, osude na 30 godina i smeste u celiju sa osudjenicima homosexualcima, uz to kriminalcima, uz to velicine bar dva metra.
Ja licno ga ne bih ni kaznjavao. Svakog silovatelja bih polio benzinom, zapalio, ugasio posle pola minuta i pustio da umre od opekotina

Ma metak u vugla brate i to je to... kratko, jasano i je*itachno. Pa da vidimo ko ce sledeci da siluje?

Apsolutno netacno Stronci!

I u zivotinjskom carstvu itekako postoje silovanja!

POREMEĆENI 53-godišnji Brazilac ima nesvakidašnji fetiš - pali se na izmasakrirane krave te na konje. U poslijednjednje četiri godine, Getulino Ferreira Paraizo iz Aragonije, tako je silovao oko 400 krava.

Policiji je nakon uhićenja rekao kako se na žene ne pali još od kad je bio tinejdžer, jer je u to vrijeme seksualno zlostavljan. "Pokušao sam jednom, no nisam mogao. Mogu jedino s kravama ili s konjima. Uvijek odaberem najmirnije. Znam da moram prestati s tim sranjima. Treba mi liječenje", rekao je Paraizo.

z:mrgreen:

Видим да се неки овде залажу за легализацију проституције што би требало да доведе до смањења броја силовања.!? Надам се да и сами увиђају да легализовање једног кривичног дела неће довести до смањења другог.Боље порадити на повећању затворске казне на мин 20 год,па ако то не да резулате казну повећати на 30 год,јер тренутне казне за тако гнусан злочин су малте не симболичне.Не допустиво је да се виновник оваквог злочина на слободи нађе после две године одслужене казне !

Rodjace, pomesao si babe i zabe.
Sex jeste nagon ali silovanje kao pojam ne postoji u svetu zivotinja, gde je zenka uvek ta koja bira sa kojim ce muskim primerkom imati odnos. A ako nece, taj odustane ili ga ona vrlo grubo otera.
Ovakva devijacija ima samo kod ljudi a kod uzroka i predloga si toliko promasio da nemam volje da ti objasnjavam.
Sve u svemu, tuzno i tragicno. Nadam se da ce ga na osnovu svih posrednih i neposrednih dokaza brzo locirati, uhvatiti a onda bih im platio da ga najpre premlate kao zivotinju, siluju pendrecima naizmenicno, osude na 30 godina i smeste u celiju sa osudjenicima homosexualcima, uz to kriminalcima, uz to velicine bar dva metra.
Ja licno ga ne bih ni kaznjavao. Svakog silovatelja bih polio benzinom, zapalio, ugasio posle pola minuta i pustio da umre od opekotina
RESPECT!

Uzas.....ali ne treba ih zapaliti kao sto stroncijum kaze,nego strpati u buksu na 40-50 godina,s time da se nadje neki lik da silovatelja podseca svaki dan na to kako su se osecale njegove zrtve!:)
Sto nas dovodi(opet) do teme zasto su tako male kazne za ovakve zivotinje?:think:

tacno, ne treba primenjivati tako drasticne metode kao sto je paljenje, treba povecati zakonske kazne.

ima milion primera gde su se silovatelji izvlacili s kaznama od par meseci, do toga da su zrtve bezmalo bile optuzene za izazivanje manijaka...u stilu...obukla se provokativno, nije ni cudo sto je silovana i to najcesce mozemo da cujemo od nekih baba. a sta cemo sa situacijama kad su babe silovane...citali smo o tome.

Napadač sačekao žrtvu u zgradi u Ustaničkoj ulici
MUP: Žena silovana u liftu u Beogradu
Autor: Beta
U liftu zgrade Rudo 2 u Ustaničkoj ulici u Beogradu danas oko 15 časova je silovana 45-godišnja žena, potvrđeno je agenciji Beta u informativnoj službi MUP-a.

Žena je upućena u Ginekološku kliniku. Nju je napadač sačekao u liftu, jedinom od četiri u zgradi, koji je u tom trenutku radio. Zaustavio je lift između 10. i 11. sprata i u njemu su ostali zaglavljeni oko sat vremena, saznaje B92.
Napadač je, prema opisu žene, star oko 30-ak godina, visok, imao je na sebi plave pantalone, crnu jaknu i pletenu kapu. Policija je izvršila uviđaj i uzela traku iz kamere video-nadzora koja se nalazi u liftu
.
Pre dva dana u Deligradskoj ulici u Beogradu silovana je i opljačkana devojka.
------------------------------------------------------------------------

Moj komentar:

U roku od 48 časova dva silovanja, i to u cenralnim ulicama Beograda.
Hm, šta reći, evo dokaza da se prostitucija mora uvesti u zakonite okvire, regule, pa ko plati neka klati.
U državi Srbiji, Beogradu gde gro mušlkaraca, slobodnih pogotovu zauzetih(čitaj oženjenjih) ni milicija i žandarmerijA ne može da natera da imaju seks sa svojim devojkama, zakonitim ženama...neko siluje neke devojke žene, naše sugradjanke, komšinice. Strašnooo.

Stvarno su mi silovanja uvek bila čudna, kako neko može na silu da ima sex sa nekim, pa to je nemoguće rekao bih. Ili ipak moguće sa pištoljem na lobanji i nožem pod grlo.
Pa posle kažu sex je uživanje, sex je stvar emocija, hormona , ovo ono...jok rodjaci moji, sex je nagon, nekome iz glave, nekome iz gaća, a nekome iz obesti i hladnog oružja.

Uh, teška tema, ja napisah za pet minuta ovaj komentar, nadam se zanimljiv za polemiku o teškom silovanju i sve što ide uz te gnusobe.

i ovaj će ako ga nekim čudom uhvate dobiti najviše 2 - 2,5 godine zatvora, kao i većina drugih bolesnika koji siluju

i ovaj će ako ga nekim čudom uhvate dobiti najviše 2 - 2,5 godine zatvora, kao i većina drugih bolesnika koji siluju

Naravno da nece,dobice 7-10.
A ti sto dobiju 2-2,5 godine su verovatno za ona silovanja tipa prijavila ga bivsa riba da je silovao ili ona tipa-pristala sam da odemo kod njega na kafu a on me je silovao......takve treba odmah pustiti a "zrtvama" cepiti toliko.

Back