U ringu s Tajsonom sa štitom za uši od 100.000 dolara: "Neću da me ugrize"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
368.450
Jutjuber Džejk Pol je pobedio Majka Tajsona, ali je i šokirao sve kada se u ringu pojavio s dijamantskim štitom za uši koji košta 100.000 dolara.
Nekadašnji jutjuber, glumac i sada profesionalni bokser Džejk (27) je glavna tema u svetskim medijima, što zbog pobede u boks meču s Gvozdenim Majkom Tajsnom,
više zbog štita za uši, koji je platio 100.000 dolara.Štit je od dijamanata, a razlog zbog koga ga je jutjuber stavio je veoma ozbiljan.

"Neću da me ugrize u petak uveče. Imam navlake za uši sa dijamantima", istakao je Pol pre sudbinskog meča s Tajsonom, aludirajući na činjenicu
da je Gvozdeni Majk ugrizao za uvo i otkinuo komad protivniku Evanderu Holifieldu.

To je bilo tokom njihovog revanša 1997. godine, Tajson je nakon incidenta diskvalifikovan i suspendovan na 15 meseci.
Pol i Tajson su nekada bili prijatelji, ali je ogromna želja za pobedom, s obe strane, od njih dvojice napravilla ljute rivale.

Kolika je netrpeljivost, videlo se na poslednjem merenju kada je Tajson zveknuo šamar Polu.

Ovo je postao cirkus, od osamdesetih godina još. Inače Tajsonu su od početka karijere birali smiješne protivnike kako bi ih što lakše nokautirao. Imao je dobrog promotora koji je žario i palio u boksu. Čim je dobio ozbiljnijeg suparnika dobio je po njokalici. Kome je to danas interesantno. Jutjuber protiv ocvalog boksača u penziji

Ovo je postao cirkus, od osamdesetih godina još. Inače Tajsonu su od početka karijere birali smiješne protivnike kako bi ih što lakše nokautirao. Imao je dobrog promotora koji je žario i palio u boksu. Čim je dobio ozbiljnijeg suparnika dobio je po njokalici. Kome je to danas interesantno. Jutjuber protiv ocvalog boksača u penziji
Tajson je bio jedan od najjacih udaraca u istoriji boksa. Koga on potkaci tu brada vise nije rasla:).

Ok je fora i obojca dobro zaradili...
Nisam gledao, promaklo mi.
Wrestling zafrkancija.
Iako, mislim da Mike u zadnjih 15 i više godina nije napravio incident, pa čak je i onog pijanca u avionu koji mu je udario ćušku 🤣 tek blago zašamarao.
Očito je neke stvari shvatio, nakon što mu je pošlo za rukom potrošiti pola milijarde dolara i uz to se još zadužiti.
Ovih 20 milijuna mu s današnjom pameću vrijede više nego ondašnjih pola milijarde.
Danas živi u manjem gradiću nadomak Las Vegasa, dovoljno da se tamo subotom navečer pojavi i sjedi u VIP loži, mislim da mu iskeširaju 20.000 $, ako ne i više.
Uživa čovjek u penziji.

Cuveni Don King palio i zario.

Back