georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.386
Jeste iz mog ugla jer se ulazem u gubitakНије пропало ако је било лепо без обзира што се завршило.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jeste iz mog ugla jer se ulazem u gubitakНије пропало ако је било лепо без обзира што се завршило.
Ali ti neces xoxospasila se![]()
Ali ti neces xoxo
Kolko sitno brojis do bana xoxoja imam ljude koji me toliko vole, da sutra kad bi mi falila dlaka sa glave, tebi bi bilo full otplaćeno grobno mesto dok si još živ![]()
Наравно да би могао. Врло брзо би се снашао, ако није тврдоглав.Ali on ne bi mogao da zivi u ovom dobu jer ne zna da rukuje mobom i netom,a ti ne bi u njegovom i nabrojanih razloga,dakle jos jednom da ponovim on je ziveo zivot ovo sta ti mislis da zivis nije zivot
Ti tvoji uspesi meni nisu vredni pomena ako ti je top zivot ne biti gladan,ocigledno i ne znas za sta je vredno zivetiНаравно да би могао. Врло брзо би се снашао, ако није тврдоглав.
А ти слободно причај у своје име. Живот који ја живим је искључиво моја ствар, и ти сигурно не знаш какав је он.
Мени је доступан изузетно лак живот. Могу да једем шта год хоћу, где год хоћу, кад год хоћу. Имам приступ лечењу у сваком тренутку.
Могу да сазнам било које записане историјске податке. Могу да сазнам скоро па све информације које ме интересују.
Могу да посетим готово па сваку државу на планети. Могу у дану да одем од краја до краја Србије.
Не страхујем од глади, болести, рата, немаштине, разбојника, лошег времена, дивљих животиња.
Ништа од овога није могао мој чукундеда да каже.
И по чему је то мој чукундеда живео бољи живот?
У време мог чукундеде је у селу избила епидемија која је убила 2/3 села.
Било је доста гладних година. Куће су пљачкали хајдуци.
Све што је радио, било је на крвав физички рад, од зоре до мрклог мрака.
Баш верујем да би он сад дошао и рекао да је његов живот био бољи од мог.
Навео сам гомилу ствари, не само храну.Ti tvoji uspesi meni nisu vredni pomena ako ti je top zivot ne biti gladan,ocigledno i ne znas za sta je vredno ziveti
Rekao sam vec zivis materijalni virtuelni zivot a ne znas za drugi,cak ga se plasis,nabrajas materijalne gluposti,plasis se da ti nije lekar blizu kao da umires covece od 80 godinaНавео сам гомилу ствари, не само храну.
А то сам ставио поређење, где је свакако боље живети сит, него гладан.
Свој живот живим зарад себе, не да би теби, или било коме било вредно помена.
Са обзиром да ти не знаш какав живот имам, рекао бих да немаш баш места да кажеш како не знам за шта живим.
На кога је он изрод, стварно не знам.
... i osudite takve pripadnike svog pola ...
Што ја да било кога да осуђујем?Muskarce, koji su nasilnici i ubice.
Sta tacno ne razumes?
Treba da se vracamo unazad i objasnjavamo osnovne stvari o zlocinu i fizickom nasilju?!?
Материјалне глупости су здравље и безбедан живот? Ако ти тако кажеш...Rekao sam vec zivis materijalni virtuelni zivot a ne znas za drugi,cak ga se plasis,nabrajas materijalne gluposti,plasis se da ti nije lekar blizu kao da umires covece od 80 godina
Auuuuu, ne bih ja toliko verovao sta melje autoritativna porodica.ja imam ljude koji me toliko vole, da sutra kad bi mi falila dlaka sa glave, tebi bi bilo full otplaćeno grobno mesto dok si još živ![]()
Vodimo po jungecidu.....u eu.Када се напише да се једном недељно деси убиство жене, мора да се напише и контекст.На пример, где се Србија налази међу земљама Европе и света по фемициду, да ли смо испод или изнад просека, и слично.
Nekad toliko lupa da se uplašim da će zaboraviti da diše, i eto belajaHvala Bogu pa nisi oženjen a vjerujem da nema nade ni da ćeš biti.
Ozbiljna društvena patologija, šta bi drugo bilo?Чујем на вестима и не верујем. Да ли је могуће? Па ђе је наше друштво отишло, ђе је чојство и јунаштво?
Шта се дешава нека ми неко објасни?!?!
Није мизогено друштво не бих рекао, само бих рекао да пошто нису жене не сматрају се угроженимаOzbiljna društvena patologija, šta bi drugo bilo?
Mizigeno društvo, naučena bespomoćnost žena i nepostojanje institucija, koje rade ozbiljno na prevenciji
femicida. Zapravo verovatno i ne znaju kako se treba da ovim izboriti. Msm,...to je već očigledno.
Tako razmišljaju mnogi,...lepo je dičiti se čojstvom i junaštvom. Ta vremena su međutim, prošla.Нзм брате само знам да није решење убит. Замишљам да ми неко далеко било сестру тако. Па бацио би га са моста а ноге би му везо циглама
Ја мислим да мушкарац треба и мора бити заштитник своје мајке сестре девојке да им олакша а не дс им буде џелатTako razmišljaju mnogi,...lepo je dičiti se čojstvom i junaštvom. Ta vremena su međutim, prošla.
Došlo je vreme kada bi žene trebalo podučiti kako da to same prepoznaju i po potrebi urade, pre nego što dođe do toga da ih neko drugi osveti. Čemu služi osveta? Ničemu.
У Србији(без КиМ) има око 3 милиона мушкараца и 3 милиона жена, и онда се деси 30 или 40 убистава жена и дупло више убистава мушкараца.То је на нивоу статистичке грешке.Ozbiljna društvena patologija, šta bi drugo bilo?
Mizigeno društvo, naučena bespomoćnost žena i nepostojanje institucija, koje rade ozbiljno na prevenciji
femicida. Zapravo verovatno i ne znaju kako se treba da ovim izboriti. Msm,...to je već očigledno.
To je zato što si tako vaspitavan. U društvu okružen latentnim nasiljem.Ја мислим да мушкарац треба и мора бити заштитник своје мајке сестре девојке да им олакша а не дс им буде џелат