У Приштини прекречили мурал своје "вољене" Камале

Valjda neće opet biti hoklice u Vašingtonu. :mrgreen:
😡

Nije to nikakva "hoklica", već normalna stolica, druga stvar što Trump sjedi za nekom stolčugom poput one Putinove od 20 metara, pa sve izgleda dispropocionalno.

Plus što nije mala stvar uopće ući u Bijelu kuću.

koliogradabijelakucahrt.jpg

Greške se dešavaju, i Vučić je davao pare Klintonovima 2016 pa je sad generalštab Trampovom zetu i iskupio se. Grenel i Mali su bili u provodu. Svakako postoji prednost sad u odnosu na Kosovo. Valjda neće opet biti hoklice u Vašingtonu. :mrgreen:
Ne brini

Ponizice Tramp Vucica opet

Ne jer Tramp to hoce nego kada vidi kako Vucic instiktivno poginje glavu i podvija rep onda ga onaj tako i tretira

Ne brini

Ponizice Tramp Vucica opet

Ne jer Tramp to hoce nego kada vidi kako Vucic instiktivno poginje glavu i podvija rep onda ga onaj tako i tretira
Трамп никада није понизио Вучића! Чак шта више,дао му је посебну оловку, своју најдражу, који никоме никада није дао! Кључ од беле куће да не помињем!

А и чињеница да су се први чули након Трамповог тријумфа је врло значајна!

Трамп никада није понизио Вучића! Чак шта више,дао му је посебну оловку, своју најдражу, који никоме никада није дао! Кључ од беле куће да не помињем!

А и чињеница да су се први чули након Трамповог тријумфа је врло значајна!
Plus ga u je uveo u tajne prostorije gde niko nikada nogom nije kročio

У Приштини се прерачунали. Већ опробано а у складу са својим поданичким менталитетом и већ традиционалним обичајем величања и идолопоклонства америчких председника, то су показали са осликавањем мурала Камале Харис на једној од зграда у центру Приштине, верујући да ће она успети да освоји фотељу у Белој кући, кад оно међутим... Прогнозе су им биле погрешне а пошто је Камала губитница, “није им потребан ни њен лик на муралу”. Чак је и контапродуктиван. И брже-боље прекречили га.. Да заташкају своју опредељеност а и да се лакше приклоне победнику америчких избора.

Када се сазнало да је Харисова убедљиво поражена од Трампа на изборима у САД, приштинска власт је пожурила опет да покаже своју доследност и карактер муњевитом брзином бришући мурал “Харисове коју су неизмерно волели”.

https://www.politika.rs/scc/clanak/643304/U-Pristini-prekrecili-mural-svoje-voljene-Kamale-VIDEO
Pogledajte prilog 1639895

Pametan potez, ali moraju još nešto da urade da se dodvore Trampu
Melaniju za albansku kraljicu! :lol:

politika koja je sns glasilo, aljek siftar kao napada siftariju, a u stvari nam skrece paznju sa zlocina, i sta radi on sam i njegov rezim

moguce da OVAJ sns bot kezual siri te lazne vesti

Verovatno, a poteklo je sa twitera...

Ocigledno lazne vesti i spinovane kao i videi mi idu na zivce, pogotovo kad ih neki snsovac postavi iako vise volim sto je pobedio Tramp.

Cinjenica je da siptari pate i nije im drago ali znam od srba koji zive u Pristini i koji su isto na strani trampa iskreno po ne znam koliko puta na twitteru napisali ma koliko ne vole siptare i albance, jos im Kamala nije draga ovo nije zid u Pristini i video je fejk tj spinovan, nije se desilo tamo!

Sns sekta masteri spinovanja vesti i videa u svoju korist, spineri informacija svega i svacega...

Svaki spin ma bilo od koga da je i izvrtanje istine i informacije, vesti i videa itd mi ide ba zivce!

Poslednja izmena:
Verovatno, a poteklo je sa twitera...

Ocigledno lazne vesti i videi mi idu na zivce, pogotovo kad ih neki snsovac postavi iako vise volim sto je pobedio Tramp.

Cinjenica je da siptari pate i nije im drago ali znam od srba koji zive u Pristini i koji su isto na strani trampa iskreno po ne znam koliko puta na twitteru napisali ma koliko ne vole siptare i albance, jos im Kamala nije draga ovo nije zid u Pristini i video je fejk tj nije se desilo tamo!
sns sekta olajava sipce sa fejk njuz dok hapsi srbe koji traze da se uhapse odgovorni za skidanje kotvi sa nadstresnice u ns

Back