Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
U prirodi se nalazi sve što može da nas učini srećnim
Da je priroda dobra za, pa žene, nikad ne bi izašli iz pećine....ma ni električni auto nam ne bi nikad trebao...hoću reći bilo koji auto, avion ni satelit...
Ne znam ja ne bih isto, ali taj koncept spavanja pod zvezdama pojavio se u turističkoj ponudi buzzoffski u Zasavici
jedna od kuća za boravak je moram da ne moram evo ti link pogledaj,
nisam htela meni je to strano od rodjenja živim u gradu u prirodu idem samo ako ima neka klopa…i tako….
Živela sam u gradu i u kući i u stanu i sada sam van grada. Taj
period u stanu mi je bio u početku strašno zabavan. Visila sam na
prozoru ko mače. A posle sam samo počela da se plašim i gadim
svega. I to odvajanje od prirode mi je bilo kao odvajanje od sebe.
Živela sam u gradu i u kući i u stanu i sada sam van grada. Taj
period u stanu mi je bio u početku strašno zabavan. Visila sam na
prozoru ko mače. A posle sam samo počela da se plašim i gadim
svega. I to odvajanje od prirode mi je bilo kao odvajanje od sebe.
Verujem ti ja sam se zbog posla zalepila za asfalt pa mi tako odastade do danas
a nije da nisam razmišljala o izmeštanju iz grada samo u nekim poznijim godinama.
da se smirim ispod nekog oraha i da uživam van gradske buke i zagadjenja
to je naravno glupa odluka jer tada će mi najviše trebati doktor…
Sad nešto razmišljam... Jel postoje ovakvi časopisi za muškarce? Kako da
postaneš srećan? Kako da uživaš u trenutku uz šoljicu čaja? Kako da se
oslobodiš stresa i slažeš mozaike? Čemu vas uče?
bio je onaj ckm časopis davno po kioscima ne znam dal' izlazi još, nije bilo naslovne bez polugole ženske..
ma lako je nama muškarcima, pun stomak, prazni dole, to ti je ukratko sva filozofija muške sreće.. ako je ovo prvo zadovoljeno, sve ostalo posle dodje kao bonus.
bio je onaj ckm časopis davno po kioscima ne znam dal' izlazi još, nije bilo naslovne bez polugole ženske..
ma lako je nama muškarcima, pun stomak, prazni dole, to ti je ukratko sva filozofija muške sreće.. ako je ovo prvo zadovoljeno, sve ostalo posle dodje kao bonus.