U povjerenju

Dakle, evo da se malo pozalim.
Nakon petogodisnje veze ostavljena sam.
Nikako da se oporavim. Izgubila sam vjeru u muski rod.
Bojim se da nikad vise necu moci nekoga da volim i da mu slijepo vjerujem.
Kako da prevazidjem strah od nove veze:?:
Da li se to vama nekad desilo i kako ste prevazisli taj problem:?:
Molim vas da mi iskreno odgovorite i da ne spamujete temu.
Unaprijed hvala.

Prvo izbriši iz misli i rečnika to ,,ostavljena sam"
Nisi ostavljena : )
Možda stvarno nikada nećeš moći nikoga da voliš niti da mu veruješ jer ćeš provaliti da i to ima svojih čari. Ko da je bitno... desiće se ili ne, u međuvremenu... mnoogo toga.

Juče se desilo isto nešto strašno.
U automobilskoj nesreći u Rumuniji poginulo je 8 osoba a 24 je teško ranjeno

Isto je juče u Parizu, Varšava -- U saobraćajnoj nesreći poginulo 26 poljskih turista koji su išli na hodočašće u Notr Dam de Salet kod Grenobla.

Najmanje 22 osobe izgubile su život u autobusu koji je u utorak sleteo u provaliju na jugozapadu Kolumbije. Još 21 putnik je povređen u udesu do kojeg je došlo između gradova Pasto i Puerto Asis, prenela je agencija DPA, pozivajući se na lokalne policijske izvore.

I verovatno još što šta... neću ni da znam

A tvoj dečko... sad već bivši otišo negde i ostavio te, možda zauvek a možda se sutra i pomirite ili ti se za dva meseca javi s rečima da ne može bez tebe. A možda neki drugi dečko dođe i pohebetese, u trenutku tvog očaja toliko strastveno i dobro da skontaš kako si 5 godina dobrog seksa izgubila... Ili te drugarice ubace u mašinu ili se grad ceo pred tobom otvori ili sama uplatiš aranžman i jednostavno - odeš na moooreee

Ja bi to tako sa sobom rešila

Back