У последњих 40 дана Вучић се грађанима обратио 30 пута

Da li Vučić treba da zameni Jovanu Jeremić i bude on voditelj Jutarnjeg programa na Pinku?

• Da, treba, kako bi ga mogli gledati i slusati svakog jutra

glasova: 3 42,9%
  • Ne, ne treba, Jovana ima bolje noge i prosek na Pravnom

glasova: 2 28,6%
  • Ne znam, mozda... On i Sarapa bi bili dobar voditeljski par

glasova: 0 0,0%
  • Kad će opet vanredno obraćanje, navukao sam se na vanredna obraćanja?

glasova: 2 28,6%

• Ukupno glasova
    7
Pa to očigledno funkcioniše jer će Vučić oboriti rekorde vladavine u poslednjih 30 godina kako stvari stoje. Koštunica je kritikovan da je neobavešten, Tadić da je samo maneken, Toma da je mrzovoljan i Vučić je provalio šta zapravo narod hoće.

Rijaliti igrac...
Kristijan politicke scene..."1000 lepih stvari..."

...

@Grom_sa_neba! i @pop80 , nekako imam osjećaj da je to početsk jednog divnog prijateljstva.

😡 🐈

Nema vikenda da se AVtihrist ne pojavi, svaki vikend mora psiho da poklopi, evo ga opet:

UŽIVO VUČIĆ: Do kraja godine imaćemo prosečnu platu 820 evra! Uskoro ćemo deci isplatiti 10.000 DINARA, raste i minimalac!

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4218686/predsednik-aleksandar-vucic-gost-jutarnjeg-programa-13-8
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je jutarnjeg programa TV Pink u emisiji "Novo vikend jutro".

Vučić govori o svim važnim temama na državnom nivou koje su bile aktuelne u ovoj nedelji, ali i o novima o kojima će se tek pričati. :rotf:

Samo da se trkelja :azdaja:
Cak mi je udario i na temu:

. Teorije zavere su na svakom koraku. Sa ljudima koji su mi bliski sedim i razgovaram ne verujete, to je bukvalno teorija zavere do teorija zavere - od toga kako je Amerika propala zemlja zbog transrodnih osoba. Vi im onda ukazujete na ekonomske kvalitete, ali ne vredi. Te priče od tome puštaš kišu preko svog HAARP u Barajevu, piramide u regionu, ljudima je lakše da misle o tome. odbranite od toga. Ja sam Anu zamolio da ne potpisuje istopolne brakove.

Ne diraj mi ant-NWO HAARP temu :azdaja:
To sto je tebe NWO instalirao me ne zanima!

...

Poslednja izmena:
najmsešnije od svega mi je kad sam video da se na Pinku vrti spot gde američki ambasador kristofer hil i vlasnik pinka željko mitrović zajedno pričaju kako je srbiji mesto na zapadu i kako ona treba da pripadne zapadu a istovremeno celog dana na pinku i svakodnevno gostuju ljudi koji pričaju kako zapad samo što nije propao i kako srbija treba da postane ruska i kineska gubernija..totalno šizofrena situacija da se zaludi narod to isto radi i vučić u svojim nastupima...

najmsešnije od svega mi je kad sam video da se na Pinku vrti spot gde američki ambasador kristofer hil i vlasnik pinka željko mitrović zajedno pričaju kako je srbiji mesto na zapadu i kako ona treba da pripadne zapadu a istovremeno celog dana na pinku i svakodnevno gostuju ljudi koji pričaju kako zapad samo što nije propao i kako srbija treba da postane ruska i kineska gubernija..totalno šizofrena situacija da se zaludi narod to isto radi i vučić u svojim nastupima...
Malo darkona pa malo cirkona na tv.

Back