хаха кацин, ццц... ако о5 буде на лошој гудри нек цмиздри џему јовановићу и зукорлићу против срба.
Nakon što je gospodin Kacin u srpskom parlamentu pozdravio prisutne poslanike sa albanskim pozdravom mirdita i nakon što im je odrecitirao ono što ih sljeduje, Srbi su se u maniri pravoga gosta ponijeli prema gostu.
Počastili su ga sa obilnim ručkom i pićem. To me izuzetno raduje i veseli.
Europski duh Srbije koji plamti sve jače i jače. Bravo.
Srbija želi ući u EU. Gospodin Jelko Kacin je izaslanik europskog parlamenta. Morate ga poštivat i prema njemu se odnosit sa respektom.
Boli me vo i za Eu , a kamo li za tog iskompleksiranog primitivca . A to sto su ovo iz vlastii takvi kakvi su ,.... i to ce proci .
Jos jedno gomno ogromnog smrada i ogromnih dimenzija je doslo da nam ovde zagorcava zivot . .
Dobar je Jelko.
Dobrodošao prijatelju.
..ne bojte se postara...opasniji su oni koji ga salju !!!
Jelko Kacin
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/224514/Kacin-sutra-u-poseti-Srbiji
LJUBLJANA - Poslanik Slovenije u Evropskom parlamentu, potpredsednik Delegacije za jugoistočnu Evropu i izvestilac za Srbiju Jelko Kacin dolazi sutra u posetu Srbiji, saopšteno je iz njegovog kabineta.
|el ste uvek tako pametni i dobronamerni , il samo kad su vvam roditelji u bliskom srodstvu .
Hahahah... Pa dobro, kako te nije sramota da tako lupaš... Ajde uporedi mi njih dvojicu i nađi im neki zajednički imenitelj za to što si napisao.
Као и чињенице и Јеврејима који не знају Немачки.Ja ti govorim činjenice, a one su neumoljive. Većina Srba želi Tadića. Da nije tako ne bi pobijedio na izborima.
Ja ti govorim činjenice, a one su neumoljive. Većina Srba želi Tadića. Da nije tako ne bi pobijedio na izborima.
Kacin će se u ponedeljak sastati sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, podpredsednikom vlade Srbije Ivicom Daćićem, kao i sa ministrom odbrane Draganom Šutanovcem i ministarkom pravosuđa Snežanom Malović.
Izvestilac Evropskog parlamenta će se sastati i sa predsednicom Skupštine Slavicom Đukić Dejanović, kao i sa predsednikom skupštinskog Odbora za evropska pitanja Laslom Vargom.
Kacin će tokom boravka u Beogradu razgovarati i sa ombudsmanom za ljudska prava Sašom Jankovićem, direktorkom agencije za borbu protiv korupcije Zoranom Marković, gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, kao i sa predsednicom Helsinškog odbora za ljudska prava Sonjom Biserko.
Evropski parlament će izveštaj Jelka Kacina o napretku Srbije razmatrati i usvajiti na plenarnom zasedanju u januaru 2011. godine.
**** te Jelko Kacin i njegova vizija srpske buducnosti......Ja neznam sto mu onaj Pahor malo ne ocita lekcijuJelko Kacin
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/224514/Kacin-sutra-u-poseti-Srbiji
LJUBLJANA - Poslanik Slovenije u Evropskom parlamentu, potpredsednik Delegacije za jugoistočnu Evropu i izvestilac za Srbiju Jelko Kacin dolazi sutra u posetu Srbiji, saopšteno je iz njegovog kabineta.