U posjetu Srbiji dolazi prijatelj

Zapadni susjed

Elita
Banovan
Poruka
17.686
Nakon što je gospodin Kacin u srpskom parlamentu pozdravio prisutne poslanike sa albanskim pozdravom mirdita i nakon što im je odrecitirao ono što ih sljeduje, Srbi su se u maniri pravoga gosta ponijeli prema gostu.

Počastili su ga sa obilnim ručkom i pićem. To me izuzetno raduje i veseli.

Europski duh Srbije koji plamti sve jače i jače. Bravo.

Doista je lijepo vidjeti cuveno serbsko gostoprimstvo na djelu.

Ponosan sam na nase istocne susjede. Bude nesto od njih.

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
35.274
Srbija želi ući u EU. Gospodin Jelko Kacin je izaslanik europskog parlamenta. Morate ga poštivat i prema njemu se odnosit sa respektom.

Boli me vo i za Eu , a kamo li za tog iskompleksiranog primitivca . A to sto su ovo iz vlastii takvi kakvi su ,.... i to ce proci .

Jos jedno gomno ogromnog smrada i ogromnih dimenzija je doslo da nam ovde zagorcava zivot . .

XXXyyyXXX

Iskusan
Poruka
5.092
Boli me vo i za Eu , a kamo li za tog iskompleksiranog primitivca . A to sto su ovo iz vlastii takvi kakvi su ,.... i to ce proci .

Jos jedno gomno ogromnog smrada i ogromnih dimenzija je doslo da nam ovde zagorcava zivot . .

Većina Srba je glasala za gospodina Borisa Tadića i njegovu Demokratsku stranku. Znači da Srbi žele vidjeti Srbiju na putu euroatlantskih intergacija kojim vas vodi gospoda na vlasti.

old-mne

Poznat
Poruka
7.574
Jelko Kacin

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/224514/Kacin-sutra-u-poseti-Srbiji

LJUBLJANA - Poslanik Slovenije u Evropskom parlamentu, potpredsednik Delegacije za jugoistočnu Evropu i izvestilac za Srbiju Jelko Kacin dolazi sutra u posetu Srbiji, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Ima da pažljivo slušate gospodina Kacina. On vam želi dobro i morate biti pametni.

Dal' je Tadic naucio Albanski? :roll:

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Ti ne umeš da razlikujš dobro od zla.

Debela olinjala mačketino.... :D

:hahaha::hahaha::hahaha: а ти разликујеш... е невероватно, па ти си исто као лудак који тврди да је нормалан а да је доктор луд...

Прекините више да нас брукате на сваком кораку и на сваком месту...

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Ja ti govorim činjenice, a one su neumoljive. Većina Srba želi Tadića. Da nije tako ne bi pobijedio na izborima.

Опет "синдром Милошевић" - пишеш глупости, било је довољно да гледаш синоћ "Утисак недеље" па да схватиш ШТА МУ БАШ ЖУТИ ГЛАСАЧИ МИСЛЕ и њему и жутима укупно...

Zapadni susjed

Elita
Banovan
Poruka
17.686
Kacin će se u ponedeljak sastati sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, podpredsednikom vlade Srbije Ivicom Daćićem, kao i sa ministrom odbrane Draganom Šutanovcem i ministarkom pravosuđa Snežanom Malović.

Izvestilac Evropskog parlamenta će se sastati i sa predsednicom Skupštine Slavicom Đukić Dejanović, kao i sa predsednikom skupštinskog Odbora za evropska pitanja Laslom Vargom.

Kacin će tokom boravka u Beogradu razgovarati i sa ombudsmanom za ljudska prava Sašom Jankovićem, direktorkom agencije za borbu protiv korupcije Zoranom Marković, gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, kao i sa predsednicom Helsinškog odbora za ljudska prava Sonjom Biserko.

Evropski parlament će izveštaj Jelka Kacina o napretku Srbije razmatrati i usvajiti na plenarnom zasedanju u januaru 2011. godine.

Jedva cekam da vidim to njegovo izvjesce :D

gost 150019

Elita
Poruka
20.524
:hahaha::hahaha::hahaha: а ти разликујеш... е невероватно, па ти си исто као лудак који тврди да је нормалан а да је доктор луд...

Прекините више да нас брукате на сваком кораку и на сваком месту...

Pa to se upravo na tebe odnosilo... Tebi je još uvek Malizzia Green dobra... Svet je otišao 30 godina napred.... Shvati...

dr.mr

Aktivan član
Poruka
1.935
Kacin pozitivno o Srbiji
Beta | 20. 12. 2010. - 12:59h | Komentara: 0

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je danas, posle razgovora sa zamenikom premijera Srbije Ivicom Dačićem, da će Evropski parlament u januaru usvojiti rezoluciju o Srbiji, koja će biti pozitivno formulisana, kao i da će ratifikovati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP). Kacin je pozvao ostale članice Evropske unije (EU) da ratifikuju SSP sa Srbijom, ako to već nisu učinile.

i sto vam sad smeta covek :think:

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Jelko Kacin

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/224514/Kacin-sutra-u-poseti-Srbiji

LJUBLJANA - Poslanik Slovenije u Evropskom parlamentu, potpredsednik Delegacije za jugoistočnu Evropu i izvestilac za Srbiju Jelko Kacin dolazi sutra u posetu Srbiji, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Ima da pažljivo slušate gospodina Kacina. On vam želi dobro i morate biti pametni.
**** te Jelko Kacin i njegova vizija srpske buducnosti......Ja neznam sto mu onaj Pahor malo ne ocita lekciju
da se u Srbiji nalazi 1,6 milijarde slovenackih evrica, tje ih zaplenimo odma'......mislim fabrike i ostalo....a Slovence
koji rade kao rukovodeci kadar tje im vratimo....ipak su ljudski zivoti najbitniji...shalim se naravno!!!