U pomoc braco srbi! RTS postaje hrvatski javni servis u Srbiji!

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
Odem ja na sajt RTS-a, i u odeljku vesti iz regiona nadjem sledecu vest:
Керумова божићна честитка

Честитајући својим суграђанима Божић, градоначелник Сплита Жељко Керум поручио да "млади људи који немају посао и немају алтернативу размишљају о повратку на села или острва својих родитеља".

Градоначелник Сплита Жељко Керум упутио је својим суграђанима необичну божићну честитку. Како пише Јутарњи лист, Керум им је пожелео мир и свако добро да би потом изнео је своје виђење кризе и понудио решење незапосленима

Nista mi nebi bilo cudno da se u vesti negde spominje Srbija ili srbi, ali to ovde nije slucaj! Interesuje me koji je razlog pojavljivanja ne samo ove nego i mnogih drugih vesti iz NDH , koje nemaju veze sa Srbijom na sajtu RTS-a?
Dali sticete utisak da nas neko uvlaci u NDH-aziju? Gde god se okrenes u Srbiji hrvati i Hrvatska, Tereza Kresovija, Severina pi--da materina... Kao da smo u Hrvatskoj, a ne u Srbiji koja je prosla kroz sve sto je prosla!

Честитајући својим суграђанима Божић, градоначелник Сплита Жељко Керум поручио да "млади људи који немају посао и немају алтернативу размишљају о повратку на села или острва својих родитеља".

Градоначелник Сплита Жељко Керум упутио је својим суграђанима необичну божићну честитку. Како пише Јутарњи лист, Керум им је пожелео мир и свако добро да би потом изнео је своје виђење кризе и понудио решење незапосленима

Nista mi nebi bilo cudno da se u vesti negde spominje Srbija ili srbi, ali to ovde nije slucaj! Interesuje me koji je razlog pojavljivanja ne samo ove nego i mnogih drugih vesti iz NDH , koje nemaju veze sa Srbijom na sajtu RTS-a?
Dali sticete utisak da nas neko uvlaci u NDH-aziju? Gde god se okrenes u Srbiji hrvati i Hrvatska, Tereza Kresovija, Severina pi--da materina... Kao da smo u Hrvatskoj, a ne u Srbiji koja je prosla kroz sve sto je prosla!

То је резултат ДОГОВОРА овог нашег поремећеног са њиховим поремећеним... ми нисмо добили ни једно сувисло саопштење о чему су разговарали и око чега су се договарали - ЈЕДИНО ТО МОЖЕМО ОВАКО ДА ВИДИМО... тј. обојица су добили одређене ДИРЕКТИВЕ ИЗ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ ЧИЈИ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК ОНАЈ АМЕРИЧКИ ШПИЈУН ПРЕДСЕДНИК ГРЧКЕ...

Na U92 i ostalim zutim medijima se isto sa ne smanjenom zestinom plasiraju vesti iz "milog" nam susedstva! Covek u javnosti ne sme nista ni da kaze protiv HR odmah ga zaskoce nevladine organizacije i trovaci javnog mnjenja kako je to retrogradno, radikalski, nije in, nije evropski... Zasto nasa javnost i nasi politicari nisu nacionalno svesni, vec uvek teze ka nekom unijacenju sa ovima sto sam pomenuo?
U Hrvatskoj sve ima predznak hrvatski, dok u Srbiji ni politicka partija nesme da ima prefiks srpska jer odmah nije u "duhu " integracija!
Zasto gradjani Srbije sve ovo trpe? Mnogi ce me optuziti da sam nacionalista, cetnik ili nesto trece zbog ovoga, ali mislim da sam u pravu mi treba da se bavimo svojom zemljom! Ove sa zapada treba ignorisati ukoliko nas ne izazovu na reakciju!

Poslednja izmena:

RTS - Radio teror Srbije!

Ахаха.... а ево и на Б92 у утиску недеље ГОСТ ЈЕ 'РВАТИЦА ИЗ НЕКЕ НВО.......
To i nije neko cudo, gazda B92 je Veran Matic, inace hrvat po acionalnosti sa prebivalistem u Srbiji(nadam se da nece jos dugo)!
Ja B92 i ne gledam! Bas zbog takvih emisija gde gostuju hrvati, Natasa Kandic i slicni primerci covekolikih karakondzula.

Pa HRT-ov bre...(ne samo dnevnik nego i svaka druga politička emisija ne mož' prodje bez Srba)...Za ostali program skidam kapu, 25 puta je bolji od RTS-a. Pre bi HRT-u plaćao pretplatu..:roll:

A jesili primetio kako se u hrvatskim medijima spominju srbi? Uglavnom ser**u o nekim navodnim ratnim zlocinima, sa veoma naglasenim i vec dobro poznatim ustaskim tezama(lazima uglavnom). Dok u srpskim medijima se hrvati pominju u pozitivnom kontekstu, sto je neprirodno ako se ima u vidu ko su i sta su hrvati!

Ne zavaravajmo se.Nije ovo samo rezultat dogovora političara na zadatku koji se diktira.U našem slučaju(a mene stvarno ne zanima šta rade Hrvati u bilo kojoj oblasti,pa ni u medijima)je to rezultat višedecenijske selekcije ljudi koji rade u medijima,kulturi i stvaraju "javno mnjenje".Većina njih se raspilavi kad se događa nešto im liči na novo "bratstvo i jedinstvo".

Dosta je HRT bio naš javni servis, sad je vreme da vrnemo dug..:rotf:.Nema šeme da prodje jedan HRT-ov dnevnik da nas ne pomenu..:roll:

.,....HRT pominje Srbiju jedino ako je Tadic u dolasku ili odlasku..HRT spominje Srbiju na sportskom programu ako se radi o tenisu,evropskom nogometnom kupu ili ako su medjusobni susreti Srbije i Hrvatske..HRT spominje Srbiju kad su novosti iz Haga...osim ovoga HRT o Srbiji ni rijeci,tako da ova tvoja "novost"pada u vodu...

.,....HRT pominje Srbiju jedino ako je Tadic u dolasku ili odlasku..HRT spominje Srbiju na sportskom programu ako se radi o tenisu,evropskom nogometnom kupu ili ako su medjusobni susreti Srbije i Hrvatske..HRT spominje Srbiju kad su novosti iz Haga...osim ovoga HRT o Srbiji ni rijeci,tako da ova tvoja "novost"pada u vodu...

a ja nemam HRT na kablovskoj...jok, jok..:roll:

Back