Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to veoma nesigurno, tj. po život opasno ruglo!Grad je ruglo ne znam ko moze da se raduje i hvali zivotom u njemu
Grad je ruglo ne znam ko moze da se raduje i hvali zivotom u njemu
Znači tramvaji su krivi što neko ne vodi računa. Mario da ponovimo šinsko vozilo uvijek ima prednost.Možda do uveče tramvaji smaknu još neku ženu?
da li je to baš tako ?Znači tramvaji su krivi što neko ne vodi računa. Mario da ponovimo šinsko vozilo uvijek ima prednost.
Baš tako. Naravno tamo gdje nema semafora.da li je to baš tako ?
I tamo gde nema znakova, gde si ti kupio dozvolu? Jel znaju to suvozači kada rizikuju svaki put život sa tobom?Baš tako. Naravno tamo gdje nema semafora.
Zato pandur udje u tramvaj i kaze prati onaj autoZnači tramvaji su krivi što neko ne vodi računa. Mario da ponovimo šinsko vozilo uvijek ima prednost.
Šinsko vozilo ako nema semafora u raskrsnici ima prednost. Pokaži mi raskrsnicu na kojoj tramvaj staje da propusti automobile.I tamo gde nema znakova, gde si ti kupio dozvolu? Jel znaju to suvozači kada rizikuju svaki put život sa tobom?
I gdje si video raskrsnicu na kojoj auto ima prednost u odnosu na tramvaj?Ako ima znak stop mora da stane. Koliko si platio dozvolu?!??
https://autoskolastop.rs/prvenstvo-prolaza-na-raskrsnici/Pogledajte prilog 1607554