U ovom plemenu živi 3.000 žena i SAMO 7 muškaraca koji SPAVAJU NA DRVEĆU da bi pobegli od POHOTNICA

Jbte spavas po drvecu i daju ti crve da jedes da bi hebao. Hebes ti taj seks.
Sto se ne pobune ti muskarci? Taj cica i klinac? Hocete kite? Stavljaj na sto: sarme, voca povrca, trpaj trpaj dja jos. Ti tamo plavuso? I nisi neka, jesi ulovila antilopu danas? Nisi? Kako nema? Idemo safri brm brm.
 
Pleme u kom vlada matrijarhat jer tamo živi 3.000 žena na 7 muškarac je postalo viralno otkako se pojavio video na TikToku u kom saznajemo više detalja. Smatra se da se radi o primitivnom plemenu u amazonskoj prašumi. Možda vam deluje kao da ovi muškarci žive u raju, ali zapravo se nalaze u paklu na zemlji.

kLxk9kpTURBXy80YWRiMDMyZDRkZDY1YzI2ZjcxMmI5OGRlODRhY2Y0My5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF


Žene dominiraju ovim plemenom i imaju kontrolu nad svime uključujući i muškarce. One menjaju muškarce u intervalima kako bi sve "došle na red" i koncept braka tamo ne postoji.

Ovih 7 junaka koji su ostali u plemenu uključuju i jednog starca i 13-godišnjeg dečaka, a ostali su deca, tako da je razmnožavanje postalo vrlo teško.

Muškarci sa velikom zadnjicom se cene​

Oni muškarci koji imaju veliku zadnjicu i stomak se posebno cene, smatraju se posebnim i najspremnijim jer se veruje da imaju bolje gene i da mogu efikasno da se razmnožavaju.

7 muškaraca koji su ostali u plemenu uključuju starca i 13-godišnjeg dečaka. Ostali su deca.

Zbog malog broja muškaraca među njima, njihov jedini zadatak je pravljenje dece i ne smeju da rade ništa drugo. Žene ih tretiraju kao decu i vrlo su razmaženi, dok deca u ovom plemenu pripadaju ženama a ne muškarcima.

Muškarci ne žive dugo u ovom plemenu​

Da bi nahranile muško telo i održale ga aktivnim, žene im daju bele crve.

Da bi simbolizovale ljubav i pokazale svakodnevno vlasništvo, žene vezuju vrpcu oko ruke muškarca. Ovo znači da one poseduju čoveka za taj dan. Muškarci, međutim, "ne traju" dugo u ovom plemenu. Vrlo brzo postaju slabi zbog brojnih intimnih zahteva od strane žena. Često se uplaše i zbog svoje bezbednosti žive i spavaju na drveću.

https://zena.blic.rs/lifestyle/plem...raca-koji-iz-straha-spavaju-na-drvecu/rf60kn8
Jadni muskarci,cede ih kao suvu drenovinu. Gde su sad udruzenja za zastitu zena da dignu glas.
 

Back
Top