U oktobru 13. penzija!

• Začetnik teme Začetnik teme MMMD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MMMD

Zainteresovan član
Poruka
296
Krajem oktobra penzioneri s primanjima manjim od 15.000 dinara će dobiti 3.750 dinara, kao prvu četvrtinu 13. penzije od 15.000 dinara, izjavio je za Kurir Milan Krkobabić, potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije.

Sledeću četvrtinu dobiće krajem januara i tako na svaka tri meseca. Isplata 13. penzije je, naglašava on, jedan od bitnih principa koje je PUPS zastupao u formiranju nove vlade. Ovu pomoć već dobija 65.000 penzionera u Beogradu, a pridružiće im se još oko 325.000 kolega širom Srbije. Model je, kako navodi Krkobabić, razrađen u glavnom gradu i zato neće biti problema da se primeni u celoj zemlji.
http://www.***************/drustvo/-u-oktobru-13-penzija---30-07

Kradjan Kintic:
Dinkić: Zadužićemo se svuda gde je povoljno da bi država preživela
"Zadužićemo se svuda gde je moguće izvući povoljne uslove", rekao je Dinkić i precizirao da ćemo ko god nam ponudi relativno povoljne uslove u ovoj teškoj svetskoj krizi morati da takve pozajmice uzimamo da bismo obezbedili preživljavanje države do fiskalne konsolidacije .

http://www.***************/politika/...zivela---29-07

:whistling: :whistling: :whistling:

_nobody_

Vu%C4%8Di%C4%87-i-Dinki%C4%87.jpg

Vučić našao duks za Dinkića povoljno pa izašao da pokaže kvalitet da kupe i ostali

vucic-dinkic_1341408225_420x0.jpg

POŠTENA I USPEŠNA SRBIJA DO MOGU
Došao Dinkić po obećani duks
:whistling:

news_95728.jpg

BIJA ODJE JE

interesantan plakat a interesantni i ovi dežurni SNS-ovci
nikako da kažu ko ih finansira i otkud Dinkić odmah u vladi nakon sumnjivih 5%
Koju boju volite? Najlepša himna! Najlepša livada Srbije! Najlepša pesma Djоke Balaševića... :whistling:

MEGA ANKETA: Dal se Kosovski boj desio 15.06 ili 28.06 i ako jeste a zašto? :rotf:
Samo nemojte kako se finansirate i otkud Dinkara pa vi ste svi pametni...
:whistling:

862138_djilas-big.jpg

Pao Novi Sad, pao Novi Sad
Pao Novi Sad al nije Beograd
Šta ćete mi sad? šta ćete mi sad?
Šta ćete mi sad nije Beograd

REF:
Ej seljaci zvoni zvono
marš u voz koji vas don'o X4

p.s. Vlada Fokus Krme daje bezubim slušaocima od dva i po padeža instrukcije kako se Dinkić ne treba voleti al mu treba dati drugu šansu da se pokaže. Pa ja računam sa padežom više, da ako Dinkić uspe da se popravi da će svi oni koji su ostali bez posla vratiti na svoja radna mesta. Otprilike ko pijani moler kad ti usere zidove a onda ide po kafanama da priča kako on ima rešenje za situaciju na usranim zidovima - more ćuti i kreči

Ali se zato po instrukcijama Krme Fokus voditelja nikakva šansa ne treba davati Djilasu. Šteta što pravo krme ima odličnu memoriju za razliku od Fokus Krmeta hibrid licemerja, šabanizma i parazitizma pa tako nikad nećemo saznati kako se krčmilo po Zemunu i zašto je Lido syeban za vreme udarne patriotske stranke, znate sad je to nova stranka nemaju oni sad nikakve veze. Promeniš tablu i kravatu i eto nov čovek. Otprilike ko prostitutka - izadje našminkana i namirisana pa nikad ne bi pomislio koliko je komada ispod mosta pre toga.

Poslednja izmena:
totalno idiotsko resenje,moja rodjaka ima 12800 penziju jer u srbiji ima 16 godina staza,a u svabiji 20 i nesto,ima 1400 ojra od nemaca,2 stana izdaje i sad ce od siromasne drzave srbije dobiti jos 13 penziju,a neki penzioner koji ima 18000 dinara i placa kiriju ce dobiti sipak:dontunderstand:

To jeste problem, da nije takvih nasi penzioneri bi mogli dobiti vecu pomoc ili bi se mogla podici granica najnize penzije...ali PIO fond ne raspolaze podacima iz stranih fondova...

Ајд на ћирилии ДА МЕ РАЗУМЕ ЦЕО СВЕТ:

На Радио Фокусу се јавила жена инвалид да каже како добија 15.400 и да са тиме не може да опстане

а 15.400 не улази у ову 13-ту пензију
треба испод 15.000

400 динара разлике, знате шта све може да се купи?
Љигаво урађено и непоштено

На Радио Фокусу се јавила жена инвалид да каже како добија 15.400 и да са тиме не може да опстане

треба испод 15.000

E ***** ti zivot malerozan.

totalno idiotsko resenje,moja rodjaka ima 12800 penziju jer u srbiji ima 16 godina staza,a u svabiji 20 i nesto,ima 1400 ojra od nemaca,2 stana izdaje i sad ce od siromasne drzave srbije dobiti jos 13 penziju,a neki penzioner koji ima 18000 dinara i placa kiriju ce dobiti sipak:dontunderstand:
Neče dobiti, ne širi laži.
PIO ima uvid u INO penzije, i nijedan deviznjak ne dobija ništa dodatno iz domaćeg buđeta..
Čak ni većina koja ima mala primanja iz INO.
Jedino koliko znam, samo se u Beogradu dele ta neka povečanja.

Kao tvoja komšinka, malo ih ima, možeš ih nabrojati na prste. Večinom su primanja 200 - 300 Eura.

треба испод 15.000

Ljigavo je sve u Srbiji.
Eto ti primera iz komentara pojedinaca ovde na pdf-u.
Srbija se hranila i hrani se još od tih deviznih peimanja, a ovi bi i dušu uzeli samom đavolu.

Nikada nisam razumela tu anomaliju kod gastosha da lazu za svoja primanja. Za dvadeset i kusur godina rada u Nemackoj ( pod uslovom da je jako dobro zaradjivala
i mnogo uplacivala u penzioni fond) ona moze da dobije 900 evra penziju. i to onako sa natezanjem.

I neko je lepo rekao da ljudi sa penzijama iz inostranstva ( pa neka je i 200 evra penzija) ne dobijaju ove povlastice kao sto je trinaesta penzija.

A sada to sto izdaje stanove, to je njena stvar. Zena ih nije dobila od MIlosevica nego ih je kupila za svoje rodjene pare.

Nazalost u Srbiji ne postoji obaveza poreskih prijava, inace bi ona morala na tu silnu mesecnu dobit da placa porez.

Nikada nisam razumela tu anomaliju kod gastosha da lazu za svoja primanja. Za dvadeset i kusur godina rada u Nemackoj ( pod uslovom da je jako dobro zaradjivala
i mnogo uplacivala u penzioni fond) ona moze da dobije 900 evra penziju.
i to onako sa natezanjem.

I neko je lepo rekao da ljudi sa penzijama iz inostranstva ( pa neka je i 200 evra penzija) ne dobijaju ove povlastice kao sto je trinaesta penzija.

A sada to sto izdaje stanove, to je njena stvar. Zena ih nije dobila od MIlosevica nego ih je kupila za svoje rodjene pare.

Nazalost u Srbiji ne postoji obaveza poreskih prijava, inace bi ona morala na tu silnu mesecnu dobit da placa porez.

tako je...ovi nasi gastosi vole da ga malo vise naduvaju....

862138_djilas-big.jpg

Pao Novi Sad, pao Novi Sad
Pao Novi Sad al nije Beograd
Šta ćete mi sad? šta ćete mi sad?
Šta ćete mi sad nije Beograd

REF:
Ej seljaci zvoni zvono
marš u voz koji vas don'o X4

p.s. Vlada Fokus Krme daje bezubim slušaocima od dva i po padeža instrukcije kako se Dinkić ne treba voleti al mu treba dati drugu šansu da se pokaže. Pa ja računam sa padežom više, da ako Dinkić uspe da se popravi da će svi oni koji su ostali bez posla vratiti na svoja radna mesta. Otprilike ko pijani moler kad ti usere zidove a onda ide po kafanama da priča kako on ima rešenje za situaciju na usranim zidovima - more ćuti i kreči

Ali se zato po instrukcijama Krme Fokus voditelja nikakva šansa ne treba davati Djilasu. Šteta što pravo krme ima odličnu memoriju za razliku od Fokus Krmeta hibrid licemerja, šabanizma i parazitizma pa tako nikad nećemo saznati kako se krčmilo po Zemunu i zašto je Lido syeban za vreme udarne patriotske stranke, znate sad je to nova stranka nemaju oni sad nikakve veze. Promeniš tablu i kravatu i eto nov čovek. Otprilike ko prostitutka - izadje našminkana i namirisana pa nikad ne bi pomislio koliko je komada ispod mosta pre toga.

Pošto se ne razumeš u politiku da te prosvetlim.

Beograd neće da se dira jer je to plan napada na DS i njenog rasturanja.
Djilas je sada jedan jedini funkcioner DS koji ima nekog značaja, a nema položaj u stranci. Tako je Tadić predsednik stranke a nema nikakvu pravu moć. Zadržavanjem Djilasa kao gradonačelnika SNS će napraviti razdor u Stranci - Tadić neće hteti da popusti- a ne bi me čudilo da ne pokušaju da napravew rokadu i Tadića nekako postave za gradonačelnika Beograda umesto Djilasa.
Podržavanjem Djilasa SNS će napraviti rascep u stranci. Djilas niej lud da se pokorava tadiću - sada kada ima veliku moć kao gradonačelnik a Tadić nema ništa. A Tadić je nevidjeni narcis i neće hteti da prepusti liderstvo stranke- i svakako će dovasti do rascepa.

Ako želiš da uništiš nekoga, samo ga ostavi na vlasti...

Tako je Tadić predsednik stranke a nema nikakvu pravu moć. Zadržavanjem Djilasa kao gradonačelnika SNS će napraviti razdor u Stranci - Tadić neće hteti da popusti- a ne bi me čudilo da ne pokušaju da napravew rokadu i Tadića nekako postave za gradonačelnika Beograda umesto Djilasa.

:hahaha: :hahaha: :rotf:

Koju basnu da ti ispricam? Moze ona o Lisici i Gavranu?

Гавран је негде украо комад сира и, с њим у кљуну, слетео на једну високу грану. Лисица, која је случајно наишла туда, одлучила је да му узме тај комад сира. Зато је рекла гаврану: "Какве дивне сјајне очи имаш, а тек како ти је прекрасан врат... Штета што тако лепа птица мора увек да ћути, јер не уме да пева".

Гавран, који је овим речима био необично поласкан, хтеде да покаже лисици да уме и да пева. Отворио је кљун и гракнуо,а сир му је испао из кљуна и пао право пред лисицу.

Лукава лија, зграбивши сир, поче слатко да се смеје:"Ха, ха, ха, ти можда имаш гласа, али памети свакако немаш".

:ok: :whistling:

_nobody_

Не разумем, противи се мојој здравој људској логици. Аца је говорио да ће утамничити Динкића а сад се са њим пријатељски рукује. Објасни ми.

PIO ima uvid u INO penzije, i nijedan deviznjak ne dobija ništa dodatno iz domaćeg buđeta..

Kao tvoja komšinka, malo ih ima, možeš ih nabrojati na prste. Večinom su primanja 200 - 300 Eura.

ko ima uvid,pa dodatak koji daje grad dobijaju penzioneri koji imaju inostranu penziju,jel neko gleda da li ti imaju po 3 stana,glisere i skupe automobile

PIO nema uvid u INO penzije, mozda samo pojedinacno, ali to je beznacajno
Ne postoji sistem po kome bi imao uvid u strane fondove

Back