u ogledalu...

joj,ne znam,zene su ponekad tezak svet priznajem..a dobro..
dzentlmenski pre svega ,ne bih se previse raspravljala,preuzimala inicijativu uvek i taj neki zastiticki odnos bi potencirala,ma bila bi moja kraljica !
:hahaha:

e pa sada , kada gledam iz svoje perspektive , znam sta meni prija i sta volim, onda bi sigurno odgovor bio "Bila(bio) bi sa mnogo vise razumevanja i postovanja. A kako nas stvarno muskarci dozivljavaju, ne znam. Ne mogu sebe da stvim u muski profil pa da dam konkretan odgovor.

Rece jedan moj drugar davno pre
u ***** materinu, ***** mi sve da sam zensko crnom ciganinu bi' dao, pa nije ***** od sapuna, **** joj ja mater sto se stisla, nek ide u *****...

ja ne znam, iskreno, verovatno bih bio kretenka po merilima savremenim.

Ako misliš u konretnom slučaju da sam muškarac kako bi se prema sebi odnosila, verovatno se ne bih svidela sebi jer sam kontrol frik i posesivna katkad a ko to još može da voli. I kvaliteti koje imam s druge strane mislim d ane bi bili dovoljni da se potru ove prilično iritantne osobine
A ako misliš kako bi se odnosila prema ženama kao opšte mesto... Meni se i sad iz ove perspektive više svidjaju žene od anatomije do perepcije.

Ako misliš u konretnom slučaju da sam muškarac kako bi se prema sebi odnosila, verovatno se ne bih svidela sebi jer sam kontrol frik i posesivna katkad a ko to još može da voli. I kvaliteti koje imam s druge strane mislim d ane bi bili dovoljni da se potru ove prilično iritantne osobine
A ako misliš kako bi se odnosila prema ženama kao opšte mesto... Meni se i sad iz ove perspektive više svidjaju žene od anatomije do perepcije.

ma ne prema sebi nego prema zenama bre :lol:

Back