NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
daklen, da ste u suprotnom polu nego ovom u kojem ste, kakav odnos bi imali sa tada suprotnim polom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Istogej.. bila bih gej. žene su lujke.

poštovanje
pa numem da objasnim.dobro, pretpostavljam da i sada imas osnovno postovanje prema sada ti suprotnom polu. ali nesto posebno kad bi bio zena, kakav bi bio prema muskarcima?

Da sam zena ..ja bih bio Lesbian ..tako da mogu lizati svaku picu![]()
ti si karrina!
Sisaj ovo @///////D degenu !
daklen, da ste u suprotnom polu nego ovom u kojem ste, kakav odnos bi imali sa tada suprotnim polom?![]()

daklen, da ste u suprotnom polu nego ovom u kojem ste, kakav odnos bi imali sa tada suprotnim polom?![]()

Ako misliš u konretnom slučaju da sam muškarac kako bi se prema sebi odnosila, verovatno se ne bih svidela sebi jer sam kontrol frik i posesivna katkad a ko to još može da voli. I kvaliteti koje imam s druge strane mislim d ane bi bili dovoljni da se potru ove prilično iritantne osobine
A ako misliš kako bi se odnosila prema ženama kao opšte mesto... Meni se i sad iz ove perspektive više svidjaju žene od anatomije do perepcije.

ne, ne...nikako! to ne valja 
ja da sam musko bila bih pesnik, romantik, poklanjala cvetak, poklanjala stihove, imala manire pravog gospodina, bila apsoutni dzentlmen
ja bih isto bila fina i divna i ne bi ih nikako karrala najstrashnije, i spenkovala i cupala...ne, ne...nikako! to ne valja
![]()
))alo mala, oladi malo, digla mi se kurchina))

i te lupila u celo?![]()
)
))