U NOVOJ GODINI OCEKUJEM........

Takođe bih voleo i kad bi ovaj naš forum postao ponovo "prljav" kakav je bio većim delom sada već zauvek prošle 2007. godine. Baš onako neumiven, makar se i pljuvali i spamovali ... Kad to mogu poslanici (profesionalni političari) u Skupštini, što to ne bismo mogli mi koji trošimo slobodno vreme, ovde.

Obrisani postovi, zatvorene teme ... sterilnost. Šta je tu zanimljivo ?

Vidimo se ... a možda i ne. :?

- NIS ce se prodati rusima
- Kosovo ce se proglasiti drzavu
- Na predsednickim izborima pobedice Boris Tadic
- Na vanrednim ,parlamentarnim izborima pobedice narodnjacko - radikalska koalicije
- Novu vladu cinice , kostunica kao premijer, i koalicija radikala , dss, sps, ns.....
- Srbija ce , nazalost, nastaviti da propada u svim segmentima zivota
- Masa mladih ce opet u bezaniju iz ove zemlje placa
- Srbija ne postaje ruska gubernija , ali ni nesto mnogo drugacije od toga.............

A ja sam odlucio ove godine, da definitivno, spakujem kofere, i odvedem porodicu u neku lepsu zemlju........;)

Napisite sta su vasa.......realna ocekivanja. Sta ce se dogadjati u srbiji , u novoj 2008 godini?

Sve si napisao krajnje realno, trebalo bi držati ovaj papir (odštampati ovaj post) i 31. decembra 2008. godine videti da li si išta omašio. Ali ja bih dodala samo nešto što nije realno a što bi m eumirilo da možda možda negde... za ovu zemlju im anade:
1. Da sa srpske političke scene ovaj narod skloni Jočića i Ilića
2. Da se ispita poslovanje Miškovića
3. Da se ispita divčev humanitarni rad i čitava afera Voda voda koja strašno mnogo govori o političkoj samoživosti i samovolji pojedinaca
4. Da se Prestolonasledniku dogodine ispuni želja i da mu se ispod jelke nađe akt ustavotvorne skupštine o ponovnom uspostavljanju ustavne parlamentarne monarhije
i konano, pod 5 - da se uhapse Mira i Marko, glavni cigaret krijumčari ili bar da se stanku garantuje sloboda i da puste čoveka da ispriča šta sve zna, a mnogo zna te da pred Evropu izađemo sa imenima pravih lopina.
SREĆNA VAM NOVA, DRUŠTVANCE.

Umrećeš Igumane, tako da ti teritorija, tj. zemlja neće pobeći. Treba da se vežeš za život, a ne za zemlju. Ljudski život je važniji od zemlje. Ti tuđ život ne ceniš čim sebe smatraš prvo Srbinom, a zatim čovekom. Nije Srbin više od čoveka. Nisu svi ljudi kerovi da obeležavaju, tj. zapišavaju teritoriju. Tamo gde si dobrodošao to je tvoja zemlja, to je sve Srbija, tamo gde nisi dobrodošao to nije tvoja zemlja. Mi pričamo istim jezikom, zašto da nas mrtva zemlja razdvaja? Idi ljuljaj se na Kosovu, idi ljuljaj se u Beogradu ali pusti druge ljude da žive. Imaju pravo na život i oni koji ga cene više od tvoje zapišane zemlje, kolevke gde god da si je smestio. Otiđi na neki pašnjak pa lezi na zemlju, pasi travu ako je toliko voliš. Srbija je samo ime, a to važi i za svaku drugu državu. Idite ratujte protiv zelenih malih Marsovaca, osvojite neku drugu planetu pa je nazovite Srbija. Razmnožite se tamo pa pišajte svako u svoj ćošak. Previše je ljudi nastradalo zbog takvih branioca univerzuma - transformersa.

SAVRŠENO !!!
možda je previše za očekivati da razumeju suštinu, jer da su za to "kadri" ne bi se toliko primili na prizemnu, jeftinu radikalsku patriJotsku demagogiju

Umrećeš Igumane, tako da ti teritorija, tj. zemlja neće pobeći. Treba da se vežeš za život, a ne za zemlju.
Браво! Значи Ачбанци немају никаква права на Косово.

Ljudski život je važniji od zemlje.
Значи Албанци не требају да се боре за Косово.

Nisu svi ljudi kerovi da obeležavaju, tj. zapišavaju teritoriju.
Браво! Значи Албанци су керови јер хоће територију Косова?

Tamo gde si dobrodošao to je tvoja zemlja
Значи ништа од Европске Уније? Или било које земље где нам траже пасош или визи?
Mi pričamo istim jezikom, zašto da nas mrtva zemlja razdvaja?
Хитлеров мото пред Аншлус Аустрије 1938
П.С. Кажи то Милу Ђукановићу, да није пас да запишава и обелчежава своје, да говоримо истим језиком- стога то је... Србија!
Idi ljuljaj se na Kosovu, idi ljuljaj se u Beogradu ali pusti druge ljude da žive. Imaju pravo na život i oni koji ga cene više od tvoje zapišane zemlje, kolevke gde god da si je smestio.
Браво! И ја Албанцима говорим исто, Зашто не чувају своје животе него да гину за "Косову"!

Свака част, биће добар патриота од тебе!:lol:

Zašto izvrćeš smisao? Svaki komentar ima obrnuto značenje, i sve se odnosi na Srbe!

Ja sam protiv radikala, ali kad vidim koliko su oni glupi samo po načinu onoga šta pišu i za čega se zalažu u ime Srbije, dođe mi da glasam baš za radikale, jer smatram da će se ljudi koji svoj glas daju genocidu, haškim zatvorenicima, bedi i primitivizmu najbolje izlečiti kada ih udare po džepu!!! To je za takve junačine najbolji lek i preporod.

Daj da izaberemo i tog Šešelja za premijera, da nam se ceo svet smeje, da nam zavrnu slavinu pa da pocrka od gladi ionako ta beda dole po Srbiji. Baš bi bilo extra da nam zemlju vode ljudi koji ne znaju da sklope ni rečenicu. Nosićemo ruske šubare, pićemo votku, dovešćemo ovde lavove, družićemo se sa Afrikancima.

Zašto izvrćeš smisao? Svaki komentar ima obrnuto značenje, i sve se odnosi na Srbe!

Ja sam protiv radikala, ali kad vidim koliko su oni glupi samo po načinu onoga šta pišu i za čega se zalažu u ime Srbije, dođe mi da glasam baš za radikale, jer smatram da će se ljudi koji svoj glas daju genocidu, haškim zatvorenicima, bedi i primitivizmu najbolje izlečiti kada ih udare po džepu!!! To je za takve junačine najbolji lek i preporod.

Daj da izaberemo i tog Šešelja za premijera, da nam se ceo svet smeje, da nam zavrnu slavinu pa da pocrka od gladi ionako ta beda dole po Srbiji. Baš bi bilo extra da nam zemlju vode ljudi koji ne znaju da sklope ni rečenicu. Nosićemo ruske šubare, pićemo votku, dovešćemo ovde lavove, družićemo se sa Afrikancima.

pa da stara dobra antisrpska fora sa jednim pravilima za srbe a drugima za sve ostale

a kad ti aleksandar koristeci tvoju logiku primeni to isto na siptare, ti kazes "nisam tako mislio"

licemerje na kub.

Какав расизам!
Свака изјава дата по неком важном питању односи се на све, не постоји нити један начин да једну дефиницију вежеш за један народ, или групу људи да за њих важи а за друге не.
Такве стваро када се нешто односи само на један народ- то су "Нирбершки закони" нациста против Јевреја.

Upravo tako. Jedini problem je što će pored njih stradati i mnogi nevini ljudi, vredni, pametni, školovani, što je najgore - mladi ljudi.

Pred prošle parlamentarne izbore sasvim slučajno sam prolazila pored Arene u momentu dok su radikalne pristalice pristizale na skup. To što sam videla bilo je poražavajuće. Nije problem u njihovom fizičkom izgledu, u tome što su se smejali onako većinom bezubi, problem je u tome što sam videla toliko siromašnog sveta na jednom mestu da sam bila zapanjena. A sigurno je da su siromašni i najvećim delom, izvesno - neobrazovani. I to su ljudi koji bi trebalo da vode ovu državu. Kakvi birači takvo i rukovodstvo. Ništa bolje. Jedina razlika je u tome što vodje imaju sve zube, u ostalom nema razlike. Način razmišljanja, način komunikacije, sve je toliko ispod svakog civilizacijskog nivoa da je zastrašujuće.

Njihov predsednički kandidat ima završenu srednju školu. O čemu dalje pričamo? On će znati da nas predstavlja u svetu, on će znati da se ponaša kao državnik?:roll:

Ne razumem. Trudim se da shvatim, pokušavam da nadjem razlog zašto neko ima poriv da mu u životu bude loše, ali ne vredi. Sigurna sam da psiholozi, sociolozi i ostali stručnjaci imaju objašnjenje, medicinsko uglavnom. Ja ne mogu da razumem.

Ja sam tako mislio, nego Aleksandar se pravi lud, kao ne razume. Takva politika važi i za Albance na Kosovu. Ja kažem da su kerovi Srbi, iako sam Srbin. To se vidi po mržnji koju ovde sejete prema drugim narodima. Ovde vlada animalni instikt. Nazivate ljude Šiptarima koji su naši državljani! Hoćete ih u sklopu Srbije, a posmatrate ih kao pacove. To je licemerno. Imaju i ti ljudi pravo na život. Istina je da su Srbi na Kosovu manjina. Istina je da ste Kosovo izgubili kad ste kao kerovi režali protiv celog sveta. Kosovo uopšte nije važno pitanje. To pitanje rešiće strane i veće sile. Vi sa Kosovom samo zaglupljujete narod da bi dobili više pristalica.

Ja kažem da su kerovi Srbi,
Verboten fur Juden, Serben un Hunden
Nazivate ljude Šiptarima koji su naši državljani!
Зато што смо писмени. Албанац је држављанин Албаније.
Hoćete ih u sklopu Srbije
Не. Ми хоћемо демократију и поштовање међународног права. Ако неко жели да оде из србије, све што треба да уради је да извади пасош.
Лепо рече ти- ВАЖАН ЈЕ ЖИВОТ А НЕ ТЕРИТОРИЈА :)
Srbi na Kosovu manjina
Не. Србиај је дефинисана као држава Српског народа, значи Шиптари су мањина. Жао ми је:)

Žao mi je. Albanci su nacionalna manjina u Srbiji. A Albanci su i državljani Albanije. Ali Albanci s Kosova nisu državljani Albanije. A nisu ni Šiptari. To je žargon, nije nacionalnost.

Једно мало питањце:)

Дакле дође снајка Српкиња, држављанка Албаније из Албаније у Србију... она је:

1. Албанка
2. Шиптарка

:) :) :)

Zašto Albanci sa Kosova ili kako ih zoveš Šiptari nisu državljani Srbije kad je kažeš po međunarodnom pravu Kosovo u sklopu države Srbije? Zašto ih onda ne smatraš punopravnim članovima, tj. državljanima Srbije? Što ih ne pozoveš da glasaju za predsednika Srbije? Imam utisak da bi Čeda ubedljivo pobedio jer kažeš čine manjinu u Srbiji :)

Да завршим са тобом:

Zašto Albanci sa Kosova ili kako ih zoveš Šiptari nisu državljani Srbije kad je kažeš po međunarodnom pravu Kosovo u sklopu države Srbije?
Јесу, наравно. Ја волим да их зовем Шиптаро-Србијанци:)

Zašto ih onda ne smatraš punopravnim članovima, tj. državljanima Srbije?
Сматрам их.
Što ih ne pozoveš da glasaju za predsednika Srbije? Imam utisak da bi Čeda ubedljivo pobedio jer kažeš čine manjinu u Srbiji :)
Гласачко право има сваки грађанин Србије, само немој да очекујеш да ако је неко био припадник терористичке организације или подржавао исту или јавно позивао на рушење државног поретка- има право на глас. нема:)

Z
Ja sam protiv radikala, ali kad vidim koliko su oni glupi samo po načinu onoga šta pišu i za čega se zalažu u ime Srbije, dođe mi da glasam baš za radikale,
Ја стално понављам да сте ви, у ствари - непријатељи Србије. Толико волите радикале, исти сте.
Хајде сад докажи супротно. ;)
r smatram da će se ljudi koji svoj glas daju genocidu, haškim zatvorenicima, bedi i primitivizmu najbolje izlečiti kada ih udare po džepu!!! To je za takve junačine najbolji lek i preporod.
Наивно, дилетантски.
Још један доказ да заправо ништа нисте схватили.

Daj da izaberemo i tog Šešelja za premijera, da nam se ceo svet smeje, da nam zavrnu slavinu pa da pocrka od gladi ionako ta beda dole po Srbiji. Baš bi bilo extra da nam zemlju vode ljudi koji ne znaju da sklope ni rečenicu.
Па, да. Ти то силно желиш, једва чекаш.
Хвала Богу да најзад признајете ко сте у ствари. Ви желите лоше овој земљи.

Nosićemo ruske šubare, pićemo votku,
Иначе, шта фали шубарама и вотки? Добро греју. ;)

dovešćemo ovde lavove,
То не. Имамо их у зоолошком врту. ;)

družićemo se sa Afrikancima.
Шта фали и Африканцима? ;)

Ok, nemam ništa protiv. Hajde da izađe na glasanje i ta "manjina" od dva miliona Šiptaro-Srbijanaca. Imali bi Šiptarsku vladu. Za dvadeset godina njih bi bilo više nego osam miliona Srba. Baš me interesuje da li će se to međunarodno pravo ispoštovati.

Ok, nemam ništa protiv. Hajde da izađe na glasanje i ta "manjina" od dva miliona Šiptaro-Srbijanaca. Imali bi Šiptarsku vladu. Za dvadeset godina njih bi bilo više nego osam miliona Srba. Baš me interesuje da li će se to međunarodno pravo ispoštovati.

напротив:)
Ко је излазио на УНМИК-ове изборе, нема право гласа...
:) како је то лепо зар не:)

pa da stara dobra antisrpska fora sa jednim pravilima za srbe a drugima za sve ostale

a kad ti aleksandar koristeci tvoju logiku primeni to isto na siptare, ti kazes "nisam tako mislio"

licemerje na kub.

Pa kada vec hocete da budete pametni , sa zamenama teza, kao .......to je vrh lucidnosti..
probajte i sa jerijevim postom....

pa da stara dobra srpska fora sa jednim pravilima za srbe a drugima za sve ostale

:roll:

Što bi značilo da naša vlada, dugoročno, radi u korist Albanaca, ili...

Не разумем што се ви толико плашите Албанаца у српској власти, и, уопште, у држави.

Друго, ако се већ помиње да ће нас они "преплавити", наш главни проблем нису они, него што ми не чинимо много да је "нас" више.

Takođe bih voleo i kad bi ovaj naš forum postao ponovo "prljav" kakav je bio većim delom sada već zauvek prošle 2007. godine. Baš onako neumiven, makar se i pljuvali i spamovali ... Kad to mogu poslanici (profesionalni političari) u Skupštini, što to ne bismo mogli mi koji trošimo slobodno vreme, ovde.

Obrisani postovi, zatvorene teme ... sterilnost. Šta je tu zanimljivo ?

Vidimo se ... a možda i ne. :?

Не мора да буде "прљав", може да буде благо коригован, али сада свакако ни на шта не личи. Банује се једна страна у 90% случајева, такође се тој страни закључавају теме и бришу постови, дакле не да се заводи ред и дисциплина кичме, већ ствари иду у правцу да се одстране сви домаћи форумаши.
Све је више тема на страним језицима. Ако је политика форума Крстарице стварање нове ШУГОСЛАВИЈЕ и распиривање "братства и јединства", онда ћу се и ја придружити онима који су већ отишли одавде...

Back