genious:Ti si bre jedna obicna zivotinja...ja razum da se ljudi sale ali ovo je odvratno...ish
E...........stwarno si pretjerao ,nikad nemoj generalizirati cjelokupan ženski rod
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
genious:Ti si bre jedna obicna zivotinja...ja razum da se ljudi sale ali ovo je odvratno...ish
bejbica:Onaj ko nema sta da nabije nek cuti ;-)
Aleksej_BASO:STa sala?
Ti mislis da sam se ja salio?
Pa ja sam doziveo da mi to kaze riba da voli!
Aleksej_BASO:Sadista sam zato sto pruzim zeni ono sto iskonski zeli?
Ne bih rekao.
Gazdarica:Vratite se na temu!!
---------------------------------------
Ne, nisam bila u toj situaciji... Par puta mi se desilo da nam se putevi ponovo ukrste, ali nakon pocetnog udara, leptirici prosto nestanu... Bude to samo eho nekadasnjih emocija, koji i nastane i nestane poput ljetnog pljuska... Prebrzo prodje, da bi doslo do kreveta...
Joj, Dugi, ne lupetaj ociju ti...dugi777jezik:Prvo veliss da nisi bila u toj situaciji. Pak u razradi navedenog tolkujess da ti se par puta "omanulo". U dve rechenice, skochila si sama sebi u usta. To znachi da su ti seccanja i oseccanja sveukupno vrlo uzburkana, neslegla i da bi rado legla - da se sve stalozzi i tebe smirenu i spremniju za novi zzivot raspolozzi. Ipak, svidja mi se ta tvoja VATRA, koju ne bih gasio, ali bih je lepo. Lozzio.
eeeeee koja je tebe osa ujela kad volis da se na tebi izivljavaju koje kakvi dripci,pi..pi.....Shiwa:E...........stwarno si pretjerao ,nikad nemoj generalizirati cjelokupan ženski rod
genious:eeeeee koja je tebe osa ujela kad volis da se na tebi izivljavaju koje kakvi dripci,pi..pi.....
genious:eeeeee koja je tebe osa ujela kad volis da se na tebi izivljavaju koje kakvi dripci,pi..pi.....
dugi777jezik:Aman ljudi a i zzene (grebene i negrebene), ostav'te choveka da z'bija ssalu, on je sadista jer je batalio prosslost, u buduccnost ne veruje i zzivi sadassnji trenutak u voljenoj do poslednjeg jajeta koje se joss nije otkachilo s balchaka ! (j)A-JE !
a smem li ja da znam zasto mi se obracas u muskom rodu :shock: ???Shiwa:opaska: znam zasto si owo napisao,doslo je do greske.Ja sam kriwo citirala tebe umjesto alekseja iznad...........mea culpa ops:
Mozda zato sto ti je nick u muskom rodu!?genious:a smem li ja da znam zasto mi se obracas u muskom rodu :shock: ???
Nevenchica:Pa na engleskom ni ne moze, ali sto se onda buni kad ljudi pogrese?? :shock: (vidim ovo je omiljeni smajli na ovom topicu [/QUOTE
koji smajli :shock:
Aleksej_BASO:Brate ala ti kenyas!
Zeniu je najbolje uhvatiti od nazad nabiti ga jako, i cupati je za kosu. Da je potsetis ko je gazda! I samo ga nabijati sto jace!
Na kraju krajeva prave zenke to i vole!
Busta, dosljedan sebi...Bustura:I mnogi MUSKARCI!
Jesi li jedan od onih koji vole da ga prime grubo odpozadi.
Gazdarica:Busta, dosljedan sebi...
Bustura:I mnogi MUSKARCI!
Jesi li jedan od onih koji vole da ga prime grubo odpozadi.
Bustura:Ma samo yedu govna.Te rade ovo te rade ono grubo,brzo....sve yebaci bolje receno sve moj do moga....
a OVAMO KO PICHICE CILE MILE SA BUKETICEM KOD KONJA U POLA 2
pa ne bih se bas slozila...u prevodu je genije ...zenski ili muski genije a u ovom slucaju je zenskiNevenchica:Mozda zato sto ti je nick u muskom rodu!?
bunim se jer ja pisem u zenskom rodu a doticna moje postove cita u muskomNevenchica:Pa na engleskom ni ne moze, ali sto se onda buni kad ljudi pogrese?? :shock: (vidim ovo je omiljeni smajli na ovom topicu
Gazdarica:Joj, Dugi, ne lupetaj ociju ti...
Ne, nisam bila u situaciji da se HEBEM sa nekim, nekoliko godina nakon sto smo se razisli. Je li sada jasno, majku mu?
Ili je bolje da te pitam da li si uopste procitao pitanje koje se obradjuje u ovoj temi...?
Ne, nema potreba da mi odgovaras...!