У Никшићу одржан скуп подршке Србима на КиМ: Ако је Косовски завјет мртав зашто васкрсава свакога дана?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Малтене цела Црна Гора је за пар дана окупила више десетина хиљада људи у Подгорици, Никшићу, Беранама, Боки.... А у Србији мук!!!

Поносан на мој род из Црне Горе, али превише разочаран у мој род из Србије!

https://www.in4s.net/u-niksicu-odrz...ki-zavjet-mrtav-zasto-vaskrsava-svakoga-dana/

https://www.instagram.com/reel/Cs_2xyWofC0/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

https://www.instagram.com/reel/Cs9ggw4Nvu4/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

https://www.instagram.com/reel/Cs6qeVBxn_4/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

*Снимци скупова за подршку Србима на КиМ из Подгорице, Никшића, Берана и Боке*

Poslednja izmena od moderatora:
Нешто не памтим превелику побуну, постали сте НДЦГ без испаљеног метка.

Снимак скупа блока за заједничку државу.

Јако је тешко ратовати када је један брат од истог оца и исте мајке Србин, а други "Црногорац".

У Босни су пуцали кум на кума, друг на друга, рођак на рођака, комшија на комшију, предак на потомка и потомак на претка...

А ође би буквално пуцао брат на рођеног брата.

Нисам мислила буквално на пуцњаву. И НДЦГ не у смислу независности већ ендехазије.
Ма ја сам и против једног и другоф а посебно тречег.

Црна Гора је мала и слаба те је лако састране кројити њен политички пут. Ипак, остало је 200.000 људи који већином нису ни били запошљени, тешко дискриминисани а ипак су остали Срби

Поносан на мој род из Црне Горе, али превише разочаран у мој род из Србије!
па кад род из Србије није ни признао лажну шиптарску творевину, а ви сад морате да се вадите јер сте се осрамотили

па кад род из Србије није ни признао лажну шиптарску творевину, а ви сад морате да се вадите јер сте се осрамотили
"Ми" се нисмо осрамотили, мој ђед је ратовао на Косову!

Beograđani su trenuto podjeljeni ZA i PROTIV Zadruge,za njih je Kosmet sporedan realiti
Инфантилне глупости. Даљински управљач и гледај шта хоћеш.

"Ми" се нисмо осрамотили, мој ђед је ратовао на Косову!
говорим о вашим шиптароидима који су признали репубљик

Инфантилне глупости. Даљински управљач и гледај шта хоћеш.
Мени је само несмислено да у ЦГ већ 4 града окупе десетина хиљада људи за Косово (што је врло похвално), него је несмислено то што је тако у ЦГ а у Србији, ево, нико осим оног дана када је пар стотина људи блокирало мост

Мени је само несмислено да у ЦГ већ 4 града окупе десетина хиљада људи за Косово (што је врло похвално), него је несмислено то што је тако у ЦГ а у Србији, ево, нико осим оног дана када је пар стотина људи блокирало мост
То је због тога што ваша званична власт ради супротно. И код нас би било тако да овај наш призна то срање од државе.

То је због тога што ваша званична власт ради супротно. И код нас би било тако да овај наш призна то срање од државе.
Код свих нас треба да буде тако било да призна или не призна

Народ мора да пошаље јасну поруку да се насиље неће трпети, ни на Косову, ни у Рибникару, нити било где!

Pa ne poznajem te, ne znam.
Није океј брате, знаш и ниси глуп и можеш да претпоставиш на чијој би се страни борио Србин-Црногорац, грађанин СРЈ, 1999. године.

Подругивање свему овоме што се дешава, и подругивање људима који маре за свој народ је жалосно и нехумано. Зашто су српске жртве неважне?

Чему небулозна питања па онда изблачење "не познајем те, не могу да знам..."

Не можеш да знаш али можеш да прерпоставиш са 95% сигурности, али нећеш из неког свог анимозитета према српству, Србима и људима који себе називају патриотама и Србима

Није океј брате, знаш и ниси глуп и можеш да претпоставиш на чијој би се страни борио Србин-Црногорац, грађанин СРЈ, 1999. године.

Подругивање свему овоме што се дешава, и подругивање људима који маре за свој народ је жалосно и нехумано. Зашто су српске жртве неважне?

Чему небулозна питања па онда изблачење "не познајем те, не могу да знам..."

Не можеш да знаш али можеш да прерпоставиш са 95% сигурности, али нећеш из неког свог анимозитета према српству, Србима и људима који себе називају патриотама и Србима
Crnogorac Radovan Zogović je recmo bio albanofil i tražio je da se sahrani u Dečanima među Albancima.

Back