Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lepetajte!Ako će da pošalju Rukolu nazad za Bosnu daj recite kako im možemo pomoći da dođu na vlast
Nije .Merz je pokazao ovim zadnjim potezom da stoji CDU/CSU desnije od AfD. Ocemo li mu tepati da je stranka centra jer im tako pise u pamfletu stranackom?
Ako, ako, samo putuj
Doduše, kako AFD obećava, meni će porez na ekstraprofit da se smanji, odnosno skoro skroz ukine, tako da bih uz njih bio par desetina hiljada godisnje dobar![]()
Naravno da su lupetanja, jer vecina ljudi ni ne poznaje zemlju u kojoj ziviOvo oko prognoza deportacija naših gastarbajtera i ukidanja dvojnih državljanstva su već teška lupetanja.
Pa naravno da lazu. Niti mogu da proteraju ikoga ko je ovde legalno, niti mogu da smanje porez toliko koliko obecavaju.Ni AV im nije ravan koliko lazu samo da dodju do glasova
Naravno da su lupetanja, jer vecina ljudi ni ne poznaje zemlju u kojoj zivi
Kada im ukazes na neke cinjenice, zakone, ustav, sudsku praksu, kazu ti "ne mogu da se raspravljam"
Pa, okej, pakuj kofere i nazad u Bosnu, sta da ti radim![]()
Ne.Kad ovi "Demo" hrišćani poprime dobar deo udeo u vlasti, izvešće narod na referendum o izlasku iz EU. Ukoliko se to bude desilo, kad zemlja osnivač izađe iz Unije, onda je EU i zvanično mrtva. Zar ne?![]()
Bože ali si naporan
Sama činjenica na koji način razmišljaju o strancima i koje parole koriste je dovoljno da se svak normalan osjeća neugodno
Sem tebe koji se uhvatio ustava ko pijan plota
Nzm,...ali ovi "Demo" idu u vladu.Ne.
Nema nista od toga jer EU odgovara najvise onima koji izvoze, a medju clanovima CDU-a su ti vlasnici najvecih izvoznih firmi iz Nemacke, i skoro kompletne njihove auto-industrije (i pratecih industrija).
Bukvalno je CDU poslednja kojoj bi to odgovaralo![]()
To će CDU da uradi. Uopšte mi nije jasno što SPD- ovci ne legnu na rudu, to je najbolji način da se AfD vrati na 10-ak %, tj na onaj hard-core nazi osnovu i zaludne Hartz 4 stipendiste po U-bahnu.Pa naravno da lazu. Niti mogu da proteraju ikoga ko je ovde legalno, niti mogu da smanje porez toliko koliko obecavaju.
Nije Nemacka Srbija ili Bosna, pa da je Zakon i Ustav mrtvo slovo na papiru.
Skoro nista iz manifesta AFD-a jednostavno ni pravno ni tehnicki, niti ikako, ne moze da se sprovede, tako da je strah od njih potpuno neosnovan. Nerealan.
Jedino sto moze da se sprovede je ono za sta sam i ja, a to je ubrzano resavanje i deportacija laznih azilanata i ostalih ilegalaca i mufljuza.
Nzm,...ali ovi "Demo" idu u vladu.
To kako im opada rejting, nešto čisto sumnjam.
Toliko o tome da je Merz nekad bio desno krilo CDU-a
"Pogledajte slike, gospođo Vajdel, i pogledajte ljude u Ukrajini! Upravo ste izgovorili veoma podmuklu rečenicu: Rusija nas više ne doživljava kao neutralne. Ne, gospođo Vajdel, mi nismo neutralni. Mi nismo negde između. Mi smo na strani Ukrajine i zajedno sa Ukrajinom branimo politički poredak koji ovde imamo. A reči koje ste upravo izgovorili za mene su potvrda da ću učiniti sve što mogu da sprečim da ikada dobijete političku odgovornost u ovoj zemlji. Ovo su ljudi iza kojih stojimo i ni iza koga drugog."
Toliko o koaliciji.
Ma dobro doći će AFD kad tad na vlast makar i za 12 godina .Inače koga interesuje neka nađe negde ovu debatu, Merc je bukvalno kidisao na Vajdelovu kod svake teme. Izgleda da želi da niko nema sumnje da neće sa njima ništa.
I dalje je desno krilo CDU-a.Toliko o tome da je Merz nekad bio desno krilo CDU-a