Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni u koga.Zaljubljenik u CDU/CSU?
Hvala Bogu, pomislih da si fan Herr MerzaNi u koga.
Veciti opozicionar.
Hvala Bogu, pomislih da si fan Herr Merza
On je smrt za sve suverene države, a sam je krimos, opljačkao je V.Britaniju.Gospodin Džordž Soroš je smrt za populiste i autokrate.
Plaše ga se krimosi kao kuge.
On je pravilno procenio da je V. Britanija precenila svoju funtu, i samo je iskoristio njihovu nekompetenciju da ih ojadi jer su mislili da su nenadjebivi.On je smrt za sve suverene države, a sam je krimos, opljačkao je V.Britaniju.
S razlogom ga ljudi mrze.
Ekspert za finansije...kako to zvuči, kao kad kažu "kontroverzni biznismen". Postoji druga reč za to.On je pravilno procenio da je V. Britanija precenila svoju funtu, i samo je iskoristio njihovu nekompetenciju da ih ojadi jer su mislili da su nenadjebivi.
To je potez eksperta koji treba poštovati. Što se filantropskog delovanja tiče, možeš ga voleti i ne voleti, ali moraš da priznaš da je ekspert za finansije.
@RužnaKoLopov
di si nam ti ?
jel si ti nova ''marija'' iz otpisanih tamo u nemackoj ? u borbi protiv novih krigerovaca sunce li im ...
daj nam novosti da cujemo sta se desava i poslaji koju fotku sa demonstracija...
Da li znas ko je na sici tvog avatara?Najzad je nemački čovek ustao protiv islamskih terorista. Jednoga jutra kada je Gospodinn Merc pogledao u nebo ukazao mu se krst. Gospod Bog i časni krst je na njihovoj strani.
Nemoj da zezas, Srbi bi iz inata glasali i za africke partije....to rade i Turci , pa dobiju drzavljanstvo pa onda nastupa nova Nemacka...Ukratko - demonstrira se protiv bilo kakvog uticaja AfD na odlučivanje u Nemačkoj.
Šta tu nekim obožavaocima te naci partije može da se sviđa valjda je samo njima jasno.
Оволико људи било прошли викенд у ИвањициHiljade demonstranata okupilo se u četvrtak u Nemačkoj u znak protesta protiv konzervativnih partija Hrišćansko-demokratske unije i Hrišćansko-socijalne unije (CDU/CSU).
Demonstracije su usledile dan nakon što je kandidat za kancelara Fridrih Merc sarađivao sa krajnje desničarskom Alternativom za Nemačku (AfD) da progura nacrt zakona protiv imigracije kroz donji dom nemačkog parlamenta, Bundestag.
https://www.dw.com/en/germany-mass-protests-after-far-right-afd-helps-cdu-csu/a-71464257
Pogledajte prilog 1680724
Ajde da vidimo kako će kod njih da prođu protesti...
Hvatas Krigera?Izbegavam vas
Dok se vi odje igrate klikera ja imam obaveza pun kofer
Da, afd je obicna centristicka stranka ciji je predsjednik lezbaca.АФД није крајња десница уопште, И нема много тога десничарског код њих. То је чисто етикетирање које пласирају крајњи левичари, који су иначе слуге америчке државе.