U nedoumici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da od devojaka koje imaju u glavi ideju o pecanju tipa na bebu treba bezati glavom bez obzira. :lol:

I meni se povraca od cura sa takvim idejama. To je nesto najjadnije sto neka devojka moze da uradi.
I meni se povraća od cura sa takvim idejama. Pre svega zato što su toliko jadne da moraju na taj način da nateraju balvana da ostane sa njima, koji ih najverovatnije nije ni vredan, recimo ovaj hipotetički lik..... iz priče..... pretpostavimo da bar jedan takav postoji. A postoji :(

Pravo muskarca na izbor ne znaci i pravo na odricanje od vlastitog deteta. U filmu "4 sobe" Dzenifer Bils kaze Timu Rotu nesto u stilu "steta sto nemas mooda da podrzis taj veliki k...c", to mi deluje prikladno i za ovaj problem. Ako se momak upustio u seksualni odnos bez zastite treba da bude dovoljno hrabar i da snosi posledice, kad se razmislja k....m vidimo sta moze da se dogodi, dok je zeli dobra mu je, dok vode ljubav je jos bolja, a kad zatrudni mimo "plana i programa" onda je "mecka" sa ko zna cijim detetom. To se desava, moju rodjaku je muz ostavio odmah posle porodjaja, ironija je da dete, jedna lepuskasta, plavokosa i plavooka dvogodisnja devojcica lici na svog oca, koji ne placa ni alimentaciju, vec je vidja samo kad ostane bez kinte i dodje da se ogrebe. Ali on je bar imao hrabrosti da je prizna kao svoju, jer ona i jeste njegovo dete.
Pre neki dan su ovde na forumu ispljuvali neku devojku koja se izjasnila da ne bi zelela decu sa covekom koga voli, pa sve pocne sa velikom i slepom ljubavlju, a zavrsi se ponekad i naopako, u takvim situacijama lakse je kad nema ostavljene dece.
Pravo na izbor ne znaci bezanje od odgovornosti za svoje postupke, pa makar bili i nepromisljeni. Ako neko nije za roditelja, bolje je da na vreme to otkrije i da ne nanosi bol drugima.

Brate ja ti kazzem...ebesh mentolke...sve postanu mechke...nadji ti sebi ravnopravnog sagovornika...a toga nema na forumu...bar josh nismo nashli nikog slichnog...i tovari tamo gde ne mozze da ispadne nikakva debilshtina kao shto je dete.
Mlad si bre...

@ťema
Koliko sam ja upucen po nasem zakonu svako punoletno lice snosi posledice svojih odluka!
Ona je odlucila da rodi!
Ti si odlucio da se bogato udas!
I gde ti ovde vidis nedoumicu?

Nego da ti tu trudnjacu malko ne voles, a ovamo ti zinula gooozica za pare?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back