А Американци и ДОС ,,спасиоци", јел?
on je njihov
za sve im je pruzio razlog
oni htedose 98me da udju na kosovo da bude pola anse vojske i policije pola njihovih snaga, DA ZAJEDNO KONTROLISU TEREN I SITUACIJU
milosevic poturi narodu referendum dal ste za to da STRANA CIZMA UDJE NA NASU TERITORIJU ? namerno ovakvo pitnanje da srbin odma proguta ko som durdubak i skoci na prvu i odlucno kaze NE
ameri onda usli ne pitavsi , izbilo bomabrdovanje a slobo kad nestalo struje u bg gospodi i pocelo da sekvari eso u friziderima potpiso...
i sta smo dobili ?
uso nato al ni jedan nas vojnik niej ostao! nego noga rodjace...
a ona ponuda 98 me bila losa jel de , da udju i da pola nasih snaga ostane ?
pa vidis da je sve cinio ono sto im odgovara, da odbija sve ponude o resavanju eskalacije sukoba na kosmetu , kako bi oni na kraju usli a da mi komplet povucemo snage!
djubre izdajnicko i lukavo
radikali su tad napustili vladu i odbii tu kapitulaciju
i ja bi to ucinio
nemoj se puno oko slobe zaletati.... sve smo dobijali ratom a popusavali za zelenim stolom u nejgovo doba
seti se samo uvodjenja sankcija RS 1994 u avgustu...tada je potpisao smrtnu kaynu srpskoj krajini, jer je karadzic ostao zbog sankcija od srbije bez nafte i svega i moro je ya naftuda se obrati tudjmanu a dobio je uz obecanje da se RS nece mesati u sukob u srpskoj krajini kada dodje vreme za to... dosla oluja srpska ostalaa pasivna a zna se ko je doprineo tome
a dosovci jesu dzukele cijaske...