Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
што ђилас шета слободан када велиш да ја макнуо 619 милиона евра ?
служба системска дириговала такоJa sam glasao Tadića svojevremeno ali je onda Tadić kreirao SNS
Kao i obično.Саћемо 2 дана да грицкамо нокте док узбуђење расте у чекању да нам најпрвији саопшти нашу судбину.
Pre ubistva sa spsom.Posle ubistva đinđića demokrate su koalirale sa naprednjacima. To sve treba lustrirati i na robiju.
Jel prebacio Djilasov rekord od 619?
и прије тога сју они били исти системPosle ubistva đinđića demokrate su koalirale sa naprednjacima.
ne znam ti ja toслужба системска дириговала тако
nis za 400-500 miliona da nema para, a ekspo koliko milijardi bese? ekspo vasar prodje, i sta ces onda?Da li ti je bitnije da imaš svoju naftnu industriju - energetiku na čemu počiva snaga jedne države ili stadione za razularenu rulju i mafijaše i neke hangare za EXPO koji će posle zvrndati prazni , a generacije dece će otplaćivati te dugove
Faktori koji ne idu u prilog nacionalizaciji:
1) Razvijena ruska agentura koja je, između ostalog, ugurala Srbiju u sukobe sa Zapadom 90ih, ubila Đinđića i sredila prodaju NISa Gazpromu
2) Podrška SPS vladajućoj koaliciji
3) Podrška na međunarodnom planu, naročito po pitanju KiM u UN
4) Snabdevanje gasom, što je omogućilo dolazak stranih investitora
5) Veliki broj rusofila u samoj SNS. Ako bi Hulja ušao u konfrontaciju sa Rusima, automatski bi izgubio kontrolu nad strankom, čak i da ti rusofili ne izgube poslove usled povlačenja stranih investitora
zalbice, bas mi ga "zao".Jao od juce nije gostovao na tvu
619 mil. € je bio uk. obrt svih Djilasovih firmi od 2002. do 2014. znaci, sve sto su fakturisale gradu i drugim klijentima, ne koliko je neko stavio u dzep.што ђилас шета слободан када велиш да ја макнуо 619 милиона евра ?
јер је брат лоповима на власти.
НЕМА НАМА доброг док се читавог система не решимо.
12 sati prošlo, još 24 do 36 sati
...
Drama queen...nastavlja svoju rijaliti ulogu...
"U NAREDNIH 36-48 SATI ĆU IZAĆI SA INFORMACIJAMA O NIS-U" Vučić objavio važnu vest: Očekuju nas još neki razgovori!
https://www.kurir.rs/vesti/politika...aopstice-informacije-o-nisu-u-roku-od-48-sati
...