- Poruka
- 4.348
Predsednik Aleksandar Vučić susreo sa ruskim mafijašem i proizvođačem pušaka Aleksandrom Sergejevičem Puškinom:
Ovakav narod apsolutno zasluzuje ovakvu vlast.
I vi svi svi svi hocete za granu???
_nobody_
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predsednik Aleksandar Vučić susreo sa ruskim mafijašem i proizvođačem pušaka Aleksandrom Sergejevičem Puškinom:
У питању је подметаљка и намештаљка малог, неталентованог, недуховитог Пајкића (сина Исидоре Бјелице) који намерним стављањем логичког акцента на погрешно место наводи саговорнике на другу страну а не на саму историјску величину Пушкина - јер зашто и данас не би постојао неки Пушкин...
Mislis ?
Da dobro , neka onda slobodno sledeci put postavi pitanje tipa Vucic se sastao sa poznatim Ruskim trgovcima oruzjem iz firme ,, Ruski nacionalni pravoslavni stroj ,, : Isakom Vasiljevicem Njutnom , Albertom Petrovicem Ajnstajnom , Lavom Nikolajevicem Tolstojem , Fjodorom Mihailovicem Dostojevskim , Tomom Fjodorovicem Kruzom , Robertom Vladimirovicem De Nirom , Dzastinom Nikitec Biberom , Useinom Davidovicem Boltom , Lionelom Borisovicem Mesijem , Donaldom Jurjevicem Trampom , Darom Hujkurinom Bubamorom .... pa ces videto hoce li dobiti drugaciji odgovor ))) .... ....
Slobodno neka proba ... ....
a i ja evo gledam ime , pa tek posle 5 sekundi se setih puskina
kao pisca , ne kao mafijasa , sto je on lazno i podlo i nisko rekao
Људи којима се постаавља питање концентришу се на АВ - а не на личност са којом се он састао ..... то је за њих неважно јер их патолошки лажов иритира а не било која друга личност...........
Slozices se sa mnom, Sasa, da sto si obrazovaniji, to je teze manipulisati tobom... Potreban ali NE i dovoljan uslov.
_nobody_
Pa dobro ....
Evo ja sam spreman da se kladim u veliku sumu : Da ove koke pita : Vucic se u americi sastao sa clanovima vlade , Kongesa i Senata : Dzekom Londonom , Markom Tvenom , Teodorom Drajzerom , Limanom Frank Bauom , Kenetom Klarkom , Lizom Mineli , Dzonom Rambom , Vitom Koleoneom, Donaldom Dakom , Dr. Hanibalom Lektorom i Marlen Ditrih i dogovorio uzalak Srbije u NATO , EU i predaju Republike Srpske na upravljanje Sarajevu , da bi sve od reda pohvalile taj hrabri i mudri potez Vucica )) ....
da , ali on im vec u pitanju kaze da je taj mafijas i trgovac oruzjem
tako da oni vise o toj cinjenici ne razmisljaju
ne misle vise - ko je taj
to im je vec receno:
Тако ти је кад се право дели неселективно.Kakvo jato kokosaka..... zao mi ljihovih porodica ... a tek potencijalnih muzeva i dece ((((( .. ako se ove sojke ikad udaju :::: ...
Katastrofa .....
Njihovi izrazi lica govore da to zaista misle, nemamo mi više tako dobre glumice.montaza
Zašto danas ne bi postojao neki Puškin? A zašto njih bar nije zagolicalo upravo to istorijski veliko ime?У питању је подметаљка и намештаљка малог, неталентованог, недуховитог Пајкића (сина Исидоре Бјелице) који намерним стављањем логичког акцента на погрешно место наводи саговорнике на другу страну а не на саму историјску величину Пушкина - јер зашто и данас не би постојао неки Пушкин...
I onda je sasvim opravdano pokazati neznanje? "Ne volim Vučića, ali kad ste me već pitali, progutaću svaku udicu samo da mogu da ga malo ispljujem."Људи којима се постаавља питање концентришу се на АВ - а не на личност са којом се он састао ..... то је за њих неважно јер их патолошки лажов иритира а не било која друга личност...........
Zašto danas ne bi postojao neki Puškin? A zašto njih bar nije zagolicalo upravo to istorijski veliko ime?
I onda je sasvim opravdano pokazati neznanje? "Ne volim Vučića, ali kad ste me već pitali, progutaću svaku udicu samo da mogu da ga malo ispljujem."
Koliko god glup mamac, pokazao je da ribe grizu.
Ја бих се зачудио да се састао са неким научником или уметником.
Zar iznenadjuje ova obrazovanost proitivnika vlasti?
CROmpir... Aport!
_nobody_