U Moskvi se sastali Aleksandar Vucic i mafijas/proizvodjac oruzja Aleksandar Puskin

У питању је подметаљка и намештаљка малог, неталентованог, недуховитог Пајкића (сина Исидоре Бјелице) који намерним стављањем логичког акцента на погрешно место наводи саговорнике на другу страну а не на саму историјску величину Пушкина - јер зашто и данас не би постојао неки Пушкин...

Poslednja izmena:
У питању је подметаљка и намештаљка малог, неталентованог, недуховитог Пајкића (сина Исидоре Бјелице) који намерним стављањем логичког акцента на погрешно место наводи саговорнике на другу страну а не на саму историјску величину Пушкина - јер зашто и данас не би постојао неки Пушкин...

Mislis ?

Da dobro , neka onda slobodno sledeci put postavi pitanje tipa Vucic se sastao sa poznatim Ruskim trgovcima oruzjem iz firme ,, Ruski nacionalni pravoslavni stroj ,, : Isakom Vasiljevicem Njutnom , Albertom Petrovicem Ajnstajnom , Lavom Nikolajevicem Tolstojem , Fjodorom Mihailovicem Dostojevskim , Tomom Fjodorovicem Kruzom , Robertom Vladimirovicem De Nirom , Dzastinom Nikitec Biberom , Useinom Davidovicem Boltom , Lionelom Borisovicem Mesijem , Donaldom Jurjevicem Trampom , Darom Hujkurinom Bubamorom .... pa ces videto hoce li dobiti drugaciji odgovor ))) .... :lol: ....

Slobodno neka proba ... :D ....

Poslednja izmena:
Mislis ?

Da dobro , neka onda slobodno sledeci put postavi pitanje tipa Vucic se sastao sa poznatim Ruskim trgovcima oruzjem iz firme ,, Ruski nacionalni pravoslavni stroj ,, : Isakom Vasiljevicem Njutnom , Albertom Petrovicem Ajnstajnom , Lavom Nikolajevicem Tolstojem , Fjodorom Mihailovicem Dostojevskim , Tomom Fjodorovicem Kruzom , Robertom Vladimirovicem De Nirom , Dzastinom Nikitec Biberom , Useinom Davidovicem Boltom , Lionelom Borisovicem Mesijem , Donaldom Jurjevicem Trampom , Darom Hujkurinom Bubamorom .... pa ces videto hoce li dobiti drugaciji odgovor ))) .... :lol: ....

Slobodno neka proba ... :D ....

Људи којима се постаавља питање концентришу се на АВ - а не на личност са којом се он састао ..... то је за њих неважно јер их патолошки лажов иритира а не било која друга личност...........

ma ljudi imaju svoje misli

i prepadne ih neko na ulici , pita ih nesto o cemu bi se trebalo promisliti ili biti poznavalac

odgovoris bilo kako , mene su zaustavljali dosta puta , samo kazem - bez komentara

ja mislim o necem skroz desetom , bas me briga za njihovo pitanje

kaze im mafijas i proizvodjac oruzja , rusko ime - znaci vec ih obmane

a i ja evo gledam ime , pa tek posle 5 sekundi se setih puskina

kao pisca , ne kao mafijasa , sto je on lazno i podlo i nisko rekao

- - - - - - - - - -

zar se jos emituje ova glupa emisija

Људи којима се постаавља питање концентришу се на АВ - а не на личност са којом се он састао ..... то је за њих неважно јер их патолошки лажов иритира а не било која друга личност...........

Pa dobro ....

Evo ja sam spreman da se kladim u veliku sumu : Da ove koke pita : Vucic se u americi sastao sa clanovima vlade , Kongesa i Senata : Dzekom Londonom , Markom Tvenom , Teodorom Drajzerom , Limanom Frank Bauom , Kenetom Klarkom , Lizom Mineli , Dzonom Rambom , Vitom Koleoneom, Donaldom Dakom , Dr. Hanibalom Lektorom , Flasom Gordonom , King Kongom i Marlen Ditrih i dogovorio uzalak Srbije u NATO , EU i predaju Republike Srpske na upravljanje Sarajevu , da bi sve od reda pohvalile taj hrabri i mudri potez Vucica )) ....

Poslednja izmena:
Slozices se sa mnom, Sasa, da sto si obrazovaniji, to je teze manipulisati tobom... Potreban ali NE i dovoljan uslov. :aha:

_nobody_

da , ali on im vec u pitanju kaze da je taj mafijas i trgovac oruzjem

tako da oni vise o toj cinjenici ne razmisljaju

ne misle vise - ko je taj

to im je vec receno

a za rucak i slike koje su videli su vec glupi

ako nesto ne vidis , zasto kazes da si video .

prave se da su obavesteniji nego sto jesu

- - - - - - - - - -

Pa dobro ....

Evo ja sam spreman da se kladim u veliku sumu : Da ove koke pita : Vucic se u americi sastao sa clanovima vlade , Kongesa i Senata : Dzekom Londonom , Markom Tvenom , Teodorom Drajzerom , Limanom Frank Bauom , Kenetom Klarkom , Lizom Mineli , Dzonom Rambom , Vitom Koleoneom, Donaldom Dakom , Dr. Hanibalom Lektorom i Marlen Ditrih i dogovorio uzalak Srbije u NATO , EU i predaju Republike Srpske na upravljanje Sarajevu , da bi sve od reda pohvalile taj hrabri i mudri potez Vucica )) ....

aaaaaa

rambo je izmisljen lik

:hahaha:

- - - - - - - - - -

donald dak je sa hanibalom lobirao u nasu korist :hahaha:

da , ali on im vec u pitanju kaze da je taj mafijas i trgovac oruzjem

tako da oni vise o toj cinjenici ne razmisljaju

ne misle vise - ko je taj

to im je vec receno:

Slozices se, takodje, sa mnom da ti ljudi imaju vec donesen/formiran sud o nekoj osobi. Dakle, rade (psiholoski uvrezene) predrasude.

Vidis, ceo sistem manipulacije se i zasniva da te "nahvataju" na "spavanju" i da ti imputiraju svoje misljenje, Prvo te uhvate na emotivnu klopku, da ti zamagle racio, a onda ti hladno uvezu "svoju" (njihovog interesa radi) viziju Realnosti, koja je skroz zakrivljena, i ti progutas mamac kao pajcek, kao govedo detelinu rosnu! :whistling:

E ja sam to, pod ove moje stare dane, poceo kod sebe da istrazujem. I nakon detaljnog istrazivanja shvatio katastrofu sa kojom sam ziveo: ja, ustvari, kada idem na posao, u prodavnicu, negde na neku destinaciju, "spavam", dakle slabo primecujem oko sebe a sta se stvarno desava. :udriglavu:

_nobody_

Njihovi izrazi lica govore da to zaista misle, nemamo mi više tako dobre glumice.

Zašto danas ne bi postojao neki Puškin? A zašto njih bar nije zagolicalo upravo to istorijski veliko ime?

I onda je sasvim opravdano pokazati neznanje? "Ne volim Vučića, ali kad ste me već pitali, progutaću svaku udicu samo da mogu da ga malo ispljujem."

Koliko god glup mamac, pokazao je da ribe grizu.

Zašto danas ne bi postojao neki Puškin? A zašto njih bar nije zagolicalo upravo to istorijski veliko ime?

I onda je sasvim opravdano pokazati neznanje? "Ne volim Vučića, ali kad ste me već pitali, progutaću svaku udicu samo da mogu da ga malo ispljujem."

Koliko god glup mamac, pokazao je da ribe grizu.

Ево и ПРАВОГ ОДГОВОРА САДРЖАНОГ У ВИШЕ НЕГО ЧУДНОЈ ИЗЈАВИ АВ што директно и упућује да је управо он лично и осмислио будалаштину Пинк-Митровића и малог дегенерика Пајкић-Бјелица:

цитат:
Vučić je rekao da, "eto, rešenja za KiM nema, pa opet ne mogu da ga smene, ali i poručio da ga ne mogu smeniti iz Londona ili Njujorka, već samo oni iz Kuršumlije, Niša, Prokuplja... kojima su ti što bi da ga smene zatvorili sve fabrike.

U tom smislu podsetio je i na "Šolakove i Ðilasove medije" koji traže fabriku u Kuršumliji i kazao da je tamo bila jedna koju su otvorili ti koji je traže, ali je i zatvorili odmah posle izbora.
Dodao je i da će im pokazati sve fabrike koje su zatvorili, ali i da bi im trebalo pet godina, a da ništa drugo ne rade, da obiđu sve fabrike koje je on otvorio.
- Tako, da, ako će ljudi da glasaju za zatvaranje fabrika i uništavanje Srbije, da me ta intelektualna elita optužuje za to da sam sa Puškinom trgovao oružjem i mafijaške poslove sklapao, onda postoji i ta mogućnost - rekao je predsednik Srbije.

A kad je reč o najavama iz opozicije o mogućem bojkotu narednih izbora, Vučić je rekao da "svako ima pravo da radi šta hoće, u skladu sa svojim pravima i obavezama.

Back