U masti jedna,u stvarnosti druga....

malavelika:
Ma, polovina ljudi tokom sexa zamislja nekog drugog-psiholozi kazu cak da je to normalno, i da moze da bude stimulativno u slucaju bracne rutine (!). A, kad mu dosadi da zamislja tu istu, pocece da zamislja neku drugu. Ma, hajde, pa koliko vas nije nikada zamislilo nekog drugog pored sebe, dok ste sa partnerom? Evo, ja priznajem da jesam :)

ja sam već priznala, ali niko nije razumeo kontekst. Imam i ja dobrog macana i ne moram da zamišljam nekog Klunija tokom sexa, ali nekad postoje trenuci kada, koliko god se on trudio, meni ponestane "koncentracije" i tada jednostavno zamislim neku drugu "scenu". Nema u time ništa loše ;-)
 
blizance:
Ovo sam negde vec pominjala na nekoj drugoj temi ali se nekako zataskalo.Muskarac srednjih godina je dugo u braku i kaze sledece;sa zenom mu je sex uzasan,ona je nezainteresovana,on automatski gubi volju,sve je rutina i odugovlacenje,"do cilja tesko stize"ali kada umesto nje zamislja drugu,lepsu,zgodniju onda "moze bolje "sa svojom zenom.Takvo njegovo stanje traje,traj....on danima,mesecima zamislja drugu,da li je moguce dugo glumiti ovako i sta ce da se desi u njegovoj glavi kad prestane da masta,tj.kad se probudi iz sna a ono pored njega njegova zena.Napomena:uvek zamislja istu!

To on јеbe a masturbira.
Koji paradoks!
 
NatasaNatasa:
Ako pored svog partnera imaš potrebu da zamišljaš nekog drugog .... znači da nešto u tvojoj vezi/braku ne štima. Ako se to ponavlja mesecima - onda ne vidim razlog da se ne razvedeš, jer te onda nešto mesecima čini nezadovoljnom.

I šta je loše u razvodu. Ne vidim razlog da se brak održava po svaku cenu.

A jesam li ja rekla da u razvodu ima nesto lose?
Sto me citiras kad tvoj odgovor nema veze sa mojim postom?
 
a sta ima lose u tome kada zamisljas tj.pustis da ti mozak izvrti neke ultra eroticne scene? samo je u pitanju situacija, bez konkretnih likova.....i blic scene, koje se brzo pojave i nestaju.kao fleshevi.mocna stvar,nema tu mnogo mesta svesnom...zasto to mora da znaci nezadovoljstvo seksualnim delom zivota? naprotiv, mislim da me moj decko bas inspirise da stvaram odredjene slike u glavi.kao da sam na dopu. to je otvaranje nekih dimenzija do kojih nikada ne bih stigla u drugoj situaciji.
 

Back
Top