U MADJARSKOJ COVEK ZAKOPAVAO ZIVE LJUDE, SEKTA ILI?

Mađarska policija uhvatila je stranca za kojeg tvrdi da je Srbin i osumnjičila ga da je, zajedno sa dvoje domaćih pomagača, počinio nezapamćen zločin - žive zakopao nekoliko ljudi, javila je Mađarska državna televizija - MTV.

Međutim, kako je za S media portal rekao srpski konzul u Budimpešti Milan Vukosavljević, uhapšeni nije državljanin naše zemlje.

- Ne radi se o srpskom državljaninu. To je sigurno, a uskoro ćemo dobiti potvrdu o čijem se državljaninu radi - kaže Vukosavljević za S media portal.

Eto , jesam kazo ?

Makedonski državljanin u Mađarskoj zakopavao žive ljude

Mađarska policija uhvatila je jednog čoveka osumnjičenog da je, zajedno s dvoje domaćih pomagača, počinio nezapamćen zločin - žive zakopao nekoliko ljudi.

Iako su prvobitne informacije bile da je u pitanju državaljanin Srbije, u našoj ambasadi u Budmipešti Prvoj je potvrdjeno da je u pitanju državlajnin Makedonije.

http://www.jadovno.com/intervjui-re...u-su-ustase-ubili-40000-ljudi-u-132-dana.html

Zatezalo-3.jpg

није Србин у питању

Ko god da je u BC nema 100% cistih srba tako da...
Cudime da nij eiz BC, to je kod nas svakodnevnica, te vracare, te neki momci utripovani u tekstas masakre, devojke kopsednute vracarama, majka vestice u telu vracara koj esu sad unistene od moci koje su najvise zelee mislim to je ironija, no? onda mitoloska bica, pa sta ti ja znam koje sve gluposti.

Back