studio3dart
Početnik
- Poruka
- 13
Danas je vrlo interesantno vreme sto se tice ukusa i dizajna,ali nesto sto bi uvek moglo da se nadje na repertoaru jednog doma jesu razne intarzije,stilaski namestaj i duborez.U naem vremenu najvise su sada zastupljene prave linije i plocasti namestaj,kako zbog cene,tako i zbog brzine opremanja doma,to sve ima svoje drazi i prednosti,ali enterijer ukrasen po malo starim stilom,u kombinacijama lepog duboreza,pa cak i pozlatom,mislim da ce uvek imati svoje mesto,jos pogotovo ako je nesto lepo i kvalitetno sto moze dugo da traje,a vremenom cak dobija i na ceni.S'toga sam dosao na ideju da otvorim ovu temu radi razmene misljenja i iskustava po pitanju lepog eneterijera svoga doma,gde se covek lepo oseca,a radi razmene iskustava idr.
postavio sam par slika detalja koji se vec nalaze u domu ljudi koji su prepoznali lepotu u predmetima koji u mogu izazvati osecanja topline i starine:
Takodje ima mesta gde se ovakve stvarcice cak i po narudzbini mogu pronaci,a jedno od tih je i
postavio sam par slika detalja koji se vec nalaze u domu ljudi koji su prepoznali lepotu u predmetima koji u mogu izazvati osecanja topline i starine:
Takodje ima mesta gde se ovakve stvarcice cak i po narudzbini mogu pronaci,a jedno od tih je i
Prilozi
Poslednja izmena od moderatora: